- 21 Mayıs 2024
- 227
- 268
Tahmin edebiliyorum duygularınızı ben en son gastroentrolojiye gittim karşısında hüngür hüngür ağladım, psikolog edasıyla beni dinlemişti sağ olsun adam:) Bana kolonoskopiye bile gerek yok dedi ama için rahat etsin diye yapalım dedi ve yaptırdım. Bir şey çıkmayınca ve etrafın baskısı ile yani bana yeter artık dediler zorla bir şey çıkartacaksın kendinde diyorlardı ki haklılardı en son dediğim gibi psikolojimi düzeltince her şey yoluna girmişti. Umarım tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz.Banada aynı seyi söylüyorlar taktığın için diyorlar ama ben kolonoskopi olup tam netlesmesini istiyorum şuan şikayetlerime ürtiker eklendi herkes başka yorum yapıyor kimisi urtikerimin stresten olduğunu kimisi geçirgen bagirsak olduğumu öyle olunca da daha çok stres yaşıyorum ama benim belirtilerim geçirgen bagirsak olabilir ondaki belirtileri yaşıyorum ürtiker için gittiğim doktorda da anti tpo diye bi değer yüksek geldi oda tiroidlerde de sıkıntı başladığını gösteriyormuş her doktorabgittigimde sinirden agliyorum
Son düzenleme: