- 21 Ekim 2024
- 42
- 6
- 31
Zaten vucudumu bile salamiyorum ki surekli beynimde kafamda tam bu olaylar olurken esimin amcasini da kotu hastaliktan kaybettik mi apar topar zaten panik hastasiyim o gunden beri iyice dagilmis durumdayim kotu bi hastaliga yakalanma korkusu aslinda psikiyatrilik oldum farkndayim ama ne beynimi ne vucudumu toparlayamiyorum (Yıllardır bu şikayetlerle gittim doktora. 30 yasindayim. Kolonoskopi olmadım endoskopi oldum. Sağ karın yani ve üst kaburgaya kadar ağrıyor. Şu an mesela. Dün acile gittim midede pangastrit ve reflü çıkmıştı benim. Bir doktor ibsnin kanama bile yapacağını söylemişti.
Sağ karın içi yanma. Karında sertlik muhtemelen bağırsaklar. Doktorlar ibs dedi. Ama bir doktor sibo olabileceğini soyledi. Dün acile mide yani ağrısı için gittim tahliller normal. Amilaz lipaz safra kesesinde bişey var diye gittim ben bu arada. İbs bazen surunduruyor. Şu an kolonoskopi olmak istemiyorum açıkçası. 8 ay önce tomografi cektirmistim. Hepimizde bu olaydan sağlık anksiyetesi oluşmus durumda. Çünkü bunlar geçirgen bağırsak oluyor ve bir sürü rahatsızlık yaratıyor maalesef. Eklem ağrıları kilo kaybı bir sürü dahası.