- Konu Sahibi benlenaben
-
Çok zaman geçmiş ama bende de bir aydır bu rahatsızlık var ishal ama sadece sabah iki kere çıkıyorum tuvalete ama gün boyu gaz sancı oluyor sizinkide ishal şeklinde miydi gectimi yoğurtlaBen 2.5 sene cektim bu hastaligi, ilaclar fayda etmedi.
Bir gun internette arastirirken ingilizce bir yazi okudum.
Hergun yogurt yemek irritabl bagirsak sorununu birkac ayda cozuyormus.
Yogurttan nefret ederdim ve yogurt olan sofraya asla oturmazdim. Yogurtlu bir bulasigi bile yikamazdim.
Ama o kadar aci cekiyordum ki mecburen yogurdu yemek zorunda kaldim.
Her gun hic aksatmadan yogurt yedim, ilk ay yararini gormedim ama hic birakmadim.
3 ay sonra yavas yavas duzelmeye basladim. 4. aydan sonra da tamamen iyilestim.
Aradan 2 yil gecti ama hala hergun yogurt yerim.
Esinize oneririm.
Hergun bir kase.
Karatay diyetini okudum bende yapmak istiyorum fakat nasıl olacak bilmiyorumArkadaslar merhaba oncelikle herkese cok gecmis olsun gercekten cok sikintili bir hastalik. Ben de 1.5 yildir ibs hastasiyim ishal var bende de ve asiri karin agrisi. ilaclar gercekten bi fayda vermiyor ani kurtariyor o da bazen. Kurtulan arkadaslar burdan bizimle tecrubelerini yazarsa cok mutlu oluruz. Alternatif bir yintem olarak akapunktur deniyorum karin agrilarim azaldi ancak tam olarak gecmedi. Ishal ve halsizlik devam ediyor. Sut bana acayip dokunuyor. Bu hastalik biraz da sinirsel oldugu icin dun antidepresan aldim o da daha beter halsizlik ve migde bulantisi yapti ne yapacagimi bilmiyorum suan kafam karma karisik oldu...
Karatay diyetini okudum bende yapmak istiyorum fakat nasıl olacak bilmiyorum
Bir de gaps diyetini duydum araştırıyorumYani bu rahatsizlikla yasanilacak bi sekilde gorunen o
Amin..Teşekkür ederimProbiotik uzun vadede ise yariyor diyorlar en az 6 ay falan solgari onerenler oldu diyet de cok onemli glutensiz unlar var sekeri ac karniniza tuketmeyin baklagiller asiri sisiriyo bi cogunu biliyosunizdur zaten ama akapunktirun ciddi etkisini hissettim artik karnim agrimiyo ve migdem bulanmiyo halsizligim gecti. Ben ankarada yaptirdim arastirin isterseniz imkani olanlara siddetle tavsiye ediyorum. Allah herkese sifasini versin...
bilmiyorumtürkiyeye yeni gelen alflorex var arkadaşlar söylendiğine göre amerikada çok tavsiye ediliyor alıp kullananan var mı hanımlar bi cevap verin
Hatta activianin probiyotik minik yogurdu var ya onun ile gunluk sutten mayalayin.yorumun için teşekkür ederim bende mutlaka hergün 1 kase yoğurt yedirecem eşime sever yoğurdu zaten
senin adına sevindim kurtulmuşsun
darısı başımıza
herşey gönlünce olur inşallah çok teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?