Bende yüz hatlarını hiç beğenmiyorum.
Güzel değil aksine itici bir kadın.
guzellıklerı konusunda karısanlarını daha guzel buluyorum.normal slav tıpındekı rus kızları ınanın suratlarına bakılmıcak cınsten.slavlarda sadece sırpları begenırım ruslar bızım ulkemızde abartılmış millet .Bı rahatlıgı aşmışlığı guzellık olarak goruyoruz.Ulkenın coguna sordugunuz zaman sarısın mavı gozlu dıye tabır ederler.ben hıc dıger tıplemelerı rusa benzetenı gormedım.Cunku bı kalıplaşma var mılletın kafasında.Tıpkı irina gıbı.hıc rusa benzeten yok dogru duzgun.Belırlı bır yuz hatlarıda yok ama bılmıyorum.
Biraz fazla mı güzel ne :):)hehe
Genelde kemikli yüz, düsük ve kapali göz kapaklari, beyaz ten ve soguk görünüs Rus tipi olarak görüyorlar. Soguk ülke insaninin genel özelligidir bu. Tabi yabanci kadin hastasi abazanlar disinda. Evet hem bahsettiginiz sebeplerden hem de farkli olduklari icin erkekler hasta onlara.Halbuki sarisinlik güzellik ölcütü degildir. Yüz hatlari güzelse melez de güzeldir, kizil da sarisin da..
Ben bir toplumun tipinin sac ve göz rengine göre belirlenmesine karsiyim. Tamamen yüz hatlariyla alakali bir durum. Bir Rusun sacini koyu renge boyayip tenini koyulastirsak da Rus yine Rustur. Aynisi tüm toplumlar icin gecerli. Türkler saclarini sariya boyatarak Avrupai göründüklerini saniyorlar ama yüz ve vücut hatlariyla her halleriyle Türk'e benziyorlar. O yüzden ben de buralarda bas bas bagiriyorum o güzelim saclarinizi sari boyalarla mahvetmeyin, koyu renk saclarinizla gayet güzelsiniz diye.
Gercek Rus tipini cok merak ettim. Kizil saclilari cok begenirim büyük ihtimalle onlari da begenecegim.
Tabi kimse begenmeyince... Kiskaniyoruz, normaldir.
Fazla güzel oldugunu düsünmüyorum, ortalama güzelliginin üzerinde degil. Ondan daha güzel bir cok ünlü kadin var. En azindan bir cogumuzun agiz yapisi onunkinden güzeldir eminim..
Evet fazla çirkin + fazla itici
Genelde kemikli yüz, düsük ve kapali göz kapaklari, beyaz ten ve soguk görünüs Rus tipi olarak görüyorlar. Soguk ülke insaninin genel özelligidir bu. Tabi yabanci kadin hastasi abazanlar disinda. Evet hem bahsettiginiz sebeplerden hem de farkli olduklari icin erkekler hasta onlara. Halbuki sarisinlik güzellik ölcütü degildir. Yüz hatlari güzelse melez de güzeldir, kizil da sarisin da..
Ben bir toplumun tipinin sac ve göz rengine göre belirlenmesine karsiyim. Tamamen yüz hatlariyla alakali bir durum. Bir Rusun sacini koyu renge boyayip tenini koyulastirsak da Rus yine Rustur. Aynisi tüm toplumlar icin gecerli. Türkler saclarini sariya boyatarak Avrupai göründüklerini saniyorlar ama yüz ve vücut hatlariyla her halleriyle Türk'e benziyorlar. O yüzden ben de buralarda bas bas bagiriyorum o güzelim saclarinizi sari boyalarla mahvetmeyin, koyu renk saclarinizla gayet güzelsiniz diye.
Gercek Rus tipini cok merak ettim. Kizil saclilari cok begenirim büyük ihtimalle onlari da begenecegim.
Eki Görüntüle 353344
işte canım gercek rus tıpı budur buda moldovyada okuyan bır arkadasımın arkadası lıstesınden aldım fotografı ..o bızım gozumuze hos gelenler kafkasya asya ıskandınav karısımıdır.hatta soyle bırsey var yok artık dıyeceksın belkı ama vatanı rus ısgalı altında olan kıpcak azeri türkmen tatar türkleride rus olarak gozukuyor.Yanı cogumuz onları rus goruyoruz ulkemızde calısanlar rusyada yasayan turkler cogu zaqman ama bız onları dırek rus dıyoruz..ben slav ırkını begenmem dolayısıylada ruslarıda begenmem slav ırkının ıcınde bana en guzel gelenler sırplardır.Gunumuzde bakımlı olan her rus guzel gosterılıyor.Halbukı yuz hatları olarak bana Turk kadınları cok daha guzel gelıyor.bırazdaha bakımlı olsak yasam sartları buna musade etse cok daha iyi olucagız zaten guzelımızde nasıl oluyor ortada.neyse konunun cok dısına cıktık.ama ben sadece bu gunumuz rus furyasının aslında sürü pskolojisi oldugunu dusunuyorum.ve su konuda sana katılmadan edemıcegım su saclarını sarıya nolur boyatmasınlar.avrupa klasık bu sarısın modelden bıkmıs bızde tam aksını yapıyoruz.sıyah sac gıbısı varmı ne gerek var yanı.erkeklerın sarısın tutturması yuzunden sanırım..
Eki Görüntüle 353344
işte canım gercek rus tıpı budur buda moldovyada okuyan bır arkadasımın arkadası lıstesınden aldım fotografı ..o bızım gozumuze hos gelenler kafkasya asya ıskandınav karısımıdır.hatta soyle bırsey var yok artık dıyeceksın belkı ama vatanı rus ısgalı altında olan kıpcak azeri türkmen tatar türkleride rus olarak gozukuyor.Yanı cogumuz onları rus goruyoruz ulkemızde calısanlar rusyada yasayan turkler cogu zaqman ama bız onları dırek rus dıyoruz..ben slav ırkını begenmem dolayısıylada ruslarıda begenmem slav ırkının ıcınde bana en guzel gelenler sırplardır.Gunumuzde bakımlı olan her rus guzel gosterılıyor.Halbukı yuz hatları olarak bana Turk kadınları cok daha guzel gelıyor.bırazdaha bakımlı olsak yasam sartları buna musade etse cok daha iyi olucagız zaten guzelımızde nasıl oluyor ortada.neyse konunun cok dısına cıktık.ama ben sadece bu gunumuz rus furyasının aslında sürü pskolojisi oldugunu dusunuyorum.ve su konuda sana katılmadan edemıcegım su saclarını sarıya nolur boyatmasınlar.avrupa klasık bu sarısın modelden bıkmıs bızde tam aksını yapıyoruz.sıyah sac gıbısı varmı ne gerek var yanı.erkeklerın sarısın tutturması yuzunden sanırım..
vatanı rus işgalinde olan ya da rusyadan buraya göç etmiş olan hiçbir millet , topluluk vs rus değildir ve böylede algılanmamalıdır.Kafkasyalı olmak ve rus olmak arasında çok büyük farklar var konunun çok da dışına çıkmak istemiyorum ama bunuda belirtmek istedim.
Gercekten iyi görünmüyor. Eminim bir cok Türk kadini daha güzeldir.
Türk kadinlari malesef cabuk yipraniyorlar. Evlenince, cocuk dogurunca cöküyorlar. Halbuki Türk kadinlarinin daha yumusak yüz hatlari var, kaslari gözleri Ruslara göre daha güzel. Tek sorun fizigimiz, cok cabuk kilo aliyoruz, kisa olunca da kaldiramiyoruz o kiloyu. Var olan güzelligimizi bakimla ortaya cikarabiliriz aslinda ama iste yasam sartlari buna izin vermiyor.
Hakkaten konu disina cok ciktik ama ben severim bu konularda konusmayi.
Arkadas onlarin Türkiye'de Rus olarak algilandigini söylemek istemis sanirim. Ben Bulgaristan göcmeniyim ve bu konularda bilgisiz insanlarla bunu paylastigimda bana Bulgarmisim gibi davrandiklarini farkediyorum. Ancak ben Türküm sadece dedelerim zamaninda oraya göcüp tekrar buraya geri dönmüs diyince düzeltiyorlar yanlislarini. Bulgaristan göcmeni yerine Bulgar göcmeni diyenlerle de sIkca karsilasiyorum. Halbuki Bulgar degiliz, Osmanli'nin zamaninda Bulgaristan'a gönderdigi Türkleriz.
Arkadas onlarin Türkiye'de Rus olarak algilandigini söylemek istemis sanirim. Ben Bulgaristan göcmeniyim ve bu konularda bilgisiz insanlarla bunu paylastigimda bana Bulgarmisim gibi davrandiklarini farkediyorum. Ancak ben Türküm sadece dedelerim zamaninda oraya göcüp tekrar buraya geri dönmüs diyince düzeltiyorlar yanlislarini. Bulgaristan göcmeni yerine Bulgar göcmeni diyenlerle de sIkca karsilasiyorum. Halbuki Bulgar degiliz, Osmanli'nin zamaninda Bulgaristan'a gönderdigi Türkleriz.
Asıl Türkler kısa boylu ,koyu renk saçlı ve çekik gözlüdür.İrina'nın yakından uzaktan benzerliği yok.
kesinlikle ...............
Bravo.
Hakikaten bravo.
Kaç tane bayan oturmuş neyin tartışmasını yapıyor.
Nereli ise nereli?
Bize ne?
He ayrıca şu takıntıyı hiç bir zaman anlamamışımdır.
Genellikle esmer kişiler Türk olarak anılır.
Ne alakası var?
İnanın ki Türk milleti o kadar değişik bir Irk ki.
Çok fazla değişik tipte insanımız var.
Mesela ; Tuba Ünsal ( Sarışın, mavi gözlü. Türk değil mi? ) Emel Sayın ( Sarışın, mavi gözlü. E Türk ? ) Ya Kıvanç Tatlıtuğ ? ,
Size bu şekilde devam eden o kadar çok insan gösterebilirim ki.
Karadeniz tarafına giderseniz oralarda hep sarışın, renkli gözlü insanlar görürsünüz.
Yani rica ediyorum Türk insanını tek tipe sokmayın.
Türk'lerin geneli esmerdir düşüncesinden kurtulalım.
Hiç bir milletin geneli Esmer, Kumral ya da sarışın değildir.
Rus milleti bile öyle tamamen sarışın ya da renkli gözlü değil, esmeride var kumralıda kızılıda.
Başka bir örnek vereyim; Almanlarıda genellikle sarışın sanarlar ama hayır değil gayet esmer olanlarıda var.
O yüzden genelleme yapmayalım.
İlla ki bir sarışın mavi gözlü gördüğümüzde Türk'e hiç benzemiyor, Türk olamaz demek ne kadar büyük saçmalık.
Allah hepimizi tek tip yaratmadı heralde.
Di mi bayanlar?
5 parmağın 5i bir değildir.
Bunu unutmayın hiç bir zaman.
Bir de bilimsel bir açıklama buyurun;
Talim ve Terbiye Kurulu'nun "Sarışın Türk olmaz" diyerek ders kitabından sarışın aile fotoğrafını çıkarmasına tarihçilerden düzeltme geldi. Türklerin tarihiyle ilgili birçok araştırmaya imza atan uzmanlar, Talim ve Terbiye Kurulu'nun kararının aksine Türklerin köklerinde sarışın, mavi gözlü insanların bulunduğunu belirtti. Uzmanlara göre; Kuman - Kıpçaklar, Varsaklar ve Üçoklar'ın soyundan gelenler renkli gözlü ve sarışın...
Uzmanların görüşleri şöyle:
• Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu (Türk Tarih Kurumu Başkanı): "Genelde Türklerde esmer de, sarışın da var. Balkanlar'daki Kumanlar, Anadolu'da Oğuz boylarından Varsaklar mavi gözlü, sarışındır. Oğuzlar; Bozoklar ve Üçoklar diye ikiye ayrılır. Üçoklar'dan bazı boylar da sarışındır. Esmer diye nitelendirdiğimiz grup ise Kazaklar, Kırgızlar ve Bozoklar" diye konuştu.
• Prof. Dr. Mustafa Kafalı (Tarihçi): "Türk kavminin yaşadığı tarihi coğrafya çok geniş bir coğrafyadır. Bunun içinde kuzey kuşağı da vardır, orta kuşak da vardır. Kuzey kuşaktakiler yani Kıpçaklar umumen sarışındır. Zaten 'Kıpçak' sarışın demektir. Oğuzlar arasında da yaygın olan, koyu esmerlik değil, kestane veyahut kumrala yakınlıktır. Mesela Konya'nın Selçuklular devrinden kalma kasabaları var, buranın ahalisi sarı, kumral arasıdır. Bu nedenle Türk kavminde yağız denilen esmere yakın kestane ve sarışın da vardır. Beyaza yakın sarı cinsi saç pek yoktur."
• Prof. Dr. Abdülkadir Donuk (İ.Ü. Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı Başkanı): "Eski kaynaklara göre Türkler 'koyu renkli saç, hafif esmere çalan beyaz ten, ortalama 1.67 boy, uzunca yüz, hafif çekik göz, hafif dalgalı saçlara sahip' olarak tarif ediliyor. Türkler sürekli göç ediyor, oralarda devletler kurup komşuluk yapıyor, kız alıp veriyor. Dolayısıyla değişiyor. 11. yüzyılda Karadeniz'in kuzeyinde Kuman - Kıpçak devleti kurmuşuz. Ruslarla ilk kez ilişkimiz olmuş. Kuman - Kıpçak adı da 'açık sarı, saman sarısı' manasındadır. Türklerin ilk sarışın tipi bunlardır. Sarışın ve renkli gözlüdürler."
SaF Türk tanımı kısa boylu ,esmer ,çekik gözlü İÜ (alıntıda var )Açıkça yazıyor Türkler sürekli göç etmiş kız alıp vermiştir.Doğal olarak başka ırklarla karışmışlardır.Dolayısıyla başka ırkla evlilik saf olmayı engellemiş . :)) Şimdi ülkemizde yaşayan herkesin Türk olduğunu mu düşünüyorsunuz??Yanlış,çok yanlış.Bir ırktan bahsediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?