İrina Shayk

Bende yüz hatlarını hiç beğenmiyorum.
Güzel değil aksine itici bir kadın.

Yüzü hiç güzel değil. Gülerken ağzı yırtılıcakmış gibi duruyor ve burnunun ucu güldüğü zaman top gibi oluyor. Çok orantısız ve alaksız. Uyumsuz yüz hatları var. Güzel de değil zaten çok itici ve yapmacık.

Genelde kemikli yüz, düsük ve kapali göz kapaklari, beyaz ten ve soguk görünüs Rus tipi olarak görüyorlar. Soguk ülke insaninin genel özelligidir bu. Tabi yabanci kadin hastasi abazanlar disinda. Evet hem bahsettiginiz sebeplerden hem de farkli olduklari icin erkekler hasta onlara. Halbuki sarisinlik güzellik ölcütü degildir. Yüz hatlari güzelse melez de güzeldir, kizil da sarisin da..

Ben bir toplumun tipinin sac ve göz rengine göre belirlenmesine karsiyim. Tamamen yüz hatlariyla alakali bir durum. Bir Rusun sacini koyu renge boyayip tenini koyulastirsak da Rus yine Rustur. Aynisi tüm toplumlar icin gecerli. Türkler saclarini sariya boyatarak Avrupai göründüklerini saniyorlar ama yüz ve vücut hatlariyla her halleriyle Türk'e benziyorlar. O yüzden ben de buralarda bas bas bagiriyorum o güzelim saclarinizi sari boyalarla mahvetmeyin, koyu renk saclarinizla gayet güzelsiniz diye.

Gercek Rus tipini cok merak ettim. Kizil saclilari cok begenirim büyük ihtimalle onlari da begenecegim.

Biraz fazla mı güzel ne :):)hehe

Tabi kimse begenmeyince... Kiskaniyoruz, normaldir.
Fazla güzel oldugunu düsünmüyorum, ortalama güzelliginin üzerinde degil. Ondan daha güzel bir cok ünlü kadin var. En azindan bir cogumuzun agiz yapisi onunkinden güzeldir eminim..

Son düzenleme:

Fazla mı çirkin ne?

işte canım gercek rus tıpı budur buda moldovyada okuyan bır arkadasımın arkadası lıstesınden aldım fotografı ..o bızım gozumuze hos gelenler kafkasya asya ıskandınav karısımıdır.hatta soyle bırsey var yok artık dıyeceksın belkı ama vatanı rus ısgalı altında olan kıpcak azeri türkmen tatar türkleride rus olarak gozukuyor.Yanı cogumuz onları rus goruyoruz ulkemızde calısanlar rusyada yasayan turkler cogu zaqman ama bız onları dırek rus dıyoruz..ben slav ırkını begenmem dolayısıylada ruslarıda begenmem slav ırkının ıcınde bana en guzel gelenler sırplardır.Gunumuzde bakımlı olan her rus guzel gosterılıyor.Halbukı yuz hatları olarak bana Turk kadınları cok daha guzel gelıyor.bırazdaha bakımlı olsak yasam sartları buna musade etse cok daha iyi olucagız zaten guzelımızde nasıl oluyor ortada.neyse konunun cok dısına cıktık.ama ben sadece bu gunumuz rus furyasının aslında sürü pskolojisi oldugunu dusunuyorum.ve su konuda sana katılmadan edemıcegım su saclarını sarıya nolur boyatmasınlar.avrupa klasık bu sarısın modelden bıkmıs bızde tam aksını yapıyoruz.sıyah sac gıbısı varmı ne gerek var yanı.erkeklerın sarısın tutturması yuzunden sanırım..

vatanı rus işgalinde olan ya da rusyadan buraya göç etmiş olan hiçbir millet , topluluk vs rus değildir ve böylede algılanmamalıdır.Kafkasyalı olmak ve rus olmak arasında çok büyük farklar var konunun çok da dışına çıkmak istemiyorum ama bunuda belirtmek istedim.

Gercekten iyi görünmüyor. Eminim bir cok Türk kadini daha güzeldir.
Türk kadinlari malesef cabuk yipraniyorlar. Evlenince, cocuk dogurunca cöküyorlar. Halbuki Türk kadinlarinin daha yumusak yüz hatlari var, kaslari gözleri Ruslara göre daha güzel. Tek sorun fizigimiz, cok cabuk kilo aliyoruz, kisa olunca da kaldiramiyoruz o kiloyu. Var olan güzelligimizi bakimla ortaya cikarabiliriz aslinda ama iste yasam sartlari buna izin vermiyor.
Hakkaten konu disina cok ciktik ama ben severim bu konularda konusmayi.

Arkadas onlarin Türkiye'de Rus olarak algilandigini söylemek istemis sanirim. Ben Bulgaristan göcmeniyim ve bu konularda bilgisiz insanlarla bunu paylastigimda bana Bulgarmisim gibi davrandiklarini farkediyorum. Ancak ben Türküm sadece dedelerim zamaninda oraya göcüp tekrar buraya geri dönmüs diyince düzeltiyorlar yanlislarini. Bulgaristan göcmeni yerine Bulgar göcmeni diyenlerle de sIkca karsilasiyorum. Halbuki Bulgar degiliz, Osmanli'nin zamaninda Bulgaristan'a gönderdigi Türkleriz.

O ne ki?
Benim baba tarafımda İran göçmeni..
Onlarda Türkiye'den İran'a göç edip geri dönmüşler
İnsanlar bunu duyduğunda nedense düşmanmışız gibi davranıyorlar..
Anlatamıyosun ki; Türk olduğunu.

Asıl Türkler kısa boylu ,koyu renk saçlı ve çekik gözlüdür.İrina'nın yakından uzaktan benzerliği yok.

Bende kafkas göçmeniyim, aynı şekilde dedelerim zamanında ordan buraya göç etmiş ama ben onların genlerini taşıyorum ve kendimi o tarafa daha yakın hissediyorum insanın nasıl hissettiğiyle alakalı sanırım birazda

Miranda Kerr'in konusundada böyle bir tartısma olmustu..

Son düzenleme:
SaF Türk tanımı kısa boylu ,esmer ,çekik gözlü İÜ (alıntıda var )Açıkça yazıyor Türkler sürekli göç etmiş kız alıp vermiştir.Doğal olarak başka ırklarla karışmışlardır.Dolayısıyla başka ırkla evlilik saf olmayı engellemiş . :)) Şimdi ülkemizde yaşayan herkesin Türk olduğunu mu düşünüyorsunuz??Yanlış,çok yanlış.Bir ırktan bahsediyoruz.

Ben herkesin Türk olduğunu mu yazdım?
Okuduğunuzu anlamayı öğrenin ilk önce!

Komik :)) Sizi kandırmışlar.Ben Türk değilim mesela,ama Türkiye'de yaşıyorum. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…