• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrina Shayk

baba tarafı türk zaten bu kızda türk kökenli.ruslara benzemedıgı dogru uzaktan yakından alakası yok ılk gordugumde brezılyalı sanmıstım sonra rus oldugunu ogrendım.ruslar sarısın degıldır.cogu sac rengını sarı kullanır.kızıl saclı soluk benızlı tıplerdır ki beğenmem genel olarak slav tıpını.bu kız farklı değişik bır tıpı var hoş alımlı.ama agız yapısı bozuk guldugu zaman cok cırkınlesıyor.yukarıda beyonceyle aynı bır elbıse gıymıs beyonce hamıle oldugu halde ona cok daha yakısmıs ırınada vasat durmus.

Evet, haklısın Slania'cım.
Hemde esmerler neredeyse tüm kokuları rahatlıkla taşıyabiliyorlar.
Ama beyaz tenliler öyle değil.
Beyaz tenlilere her koku gitmiyor..
Esmerler her zaman beyazlara göre 1 tık daha öndedir.
Ne bakımdan öndedir?
Mesela yazın güneşte saatlerce kalmalarına gerek kalmaz.
1 saat içinde bronzlaşabiliyorlar.
Hemde ciltleri zarar görmeden.
Ama beyaz tenliler güneşin altında 1 saat dursa hemen kızarıp, bozarıyorlar.
Beyaz tenlileirn alerji olma ihtimali esmerlere göre daha yüksektir hep.
Mesela ben tam esmer değilim bronz tenli gibiyim, duştan çıkınca sürdüğüm nemlendiricinin etkiside, kokusuda ertesi gün hissediliyor tenimde.
Hiç kimse teninden dolayı pis kokmaz.

Acaba kokuyu tutan pigmentler mi ki?. :1:
Arkadas esmerlerin kokusuyla ilgili bir sey duydu onu da esmerler pis kokar diye algiladi herhalde..
Pigmentler gercekten etkili kokuda. Mesela kizillarin da kendilerine has hos kokusu var. Bunu hem baskalarindan duydum hem de kendim farkettim.
Bu arada insanlari kokladigimi falan düsünmeyin, burnum hassas. :9:

baba tarafı türk zaten bu kızda türk kökenli.ruslara benzemedıgı dogru uzaktan yakından alakası yok ılk gordugumde brezılyalı sanmıstım sonra rus oldugunu ogrendım.ruslar sarısın degıldır.cogu sac rengını sarı kullanır.kızıl saclı soluk benızlı tıplerdır ki beğenmem genel olarak slav tıpını.bu kız farklı değişik bır tıpı var hoş alımlı.ama agız yapısı bozuk guldugu zaman cok cırkınlesıyor.yukarıda beyonceyle aynı bır elbıse gıymıs beyonce hamıle oldugu halde ona cok daha yakısmıs ırınada vasat durmus.

Rusya cok büyük bir ülke, genelinin kizil sacli olmasi imkansiz. Kizillar cekiniktir, kizillariyla ünlü Irlanda ve Iskocya'nin bile sadece %10u kizildir. Rusya insanini genellemek cok zor, cok büyük oldugu icin her tipten insani barindiriyor. Sarisini oldugu kadar kara kasli kara gözlüsü de var, cekik gözlüsü de var...

Rusya cok büyük bir ülke, genelinin kizil sacli olmasi imkansiz. Kizillar cekiniktir, kizillariyla ünlü Irlanda ve Iskocya'nin bile sadece %10u kizildir. Rusya insanini genellemek cok zor, cok büyük oldugu icin her tipten insani barindiriyor. Sarisini oldugu kadar kara kasli kara gözlüsü de var, cekik gözlüsü de var...

ben hepsı kızıl saclı demedım zaten. rusyada yaşayan gercek slavlardan bahsedıyorum.Rusya sınırları ıcerısınde yasayan tatara bıle rus denılıyor artık.Gercek slavlar sarısın değildir ruslarda oyle ıskandınav tıpındekı kaşları ve saçları sarı rus yok denecek kadar az.çoğu sarıyı tercıh edıp sarıya boyatıyorlar.Sızın dedıgınız esmerı karası ukraynada vardır.onlarda asya kafkasya ve ıskandınav karısımı oldukları ıcın.moldovyanın cogu kızıldır.burda demek ıstedıgım tıpık sarısın mavı gozlu kalıbı ruslar ıcın geçerli değil.Ben gagauz Türküyüm çok iyi biliyorum rusyayı.cekık gozluler orada yasayan tatar turklerı kazaklardır.gercek ruslar cekık gozlu zaten olamaz.

ben hepsı kızıl saclı demedım zaten. rusyada yaşayan gercek slavlardan bahsedıyorum.Rusya sınırları ıcerısınde yasayan tatara bıle rus denılıyor artık.Gercek slavlar sarısın değildir ruslarda oyle ıskandınav tıpındekı kaşları ve saçları sarı rus yok denecek kadar az.çoğu sarıyı tercıh edıp sarıya boyatıyorlar.Sızın dedıgınız esmerı karası ukraynada vardır.onlarda asya kafkasya ve ıskandınav karısımı oldukları ıcın.moldovyanın cogu kızıldır.burda demek ıstedıgım tıpık sarısın mavı gozlu kalıbı ruslar ıcın geçerli değil.Ben gagauz Türküyüm çok iyi biliyorum rusyayı.cekık gozluler orada yasayan tatar turklerı kazaklardır.gercek ruslar cekık gozlu zaten olamaz.

Ben genel olarak Rusya sinirindan bahsetmistim. Belirli bir bölgeden bahsediyorsaniz ayri tabi. Cekinik genler sinirli bölgelerde daha etkili oluyorlar ama sinirlar genisledikce cekinik genlere sahip bireyler azaliyor, diger genlerin baskinligi artiyor. Diger toplumlarla karistikca gercek Slav tipi zamanla azalmis. Su an icin kesin bir genelleme yapamayiz. Bence tek genelleyebilecegimiz sey güzellikleri.. :16:

Katiliyorum. Insanimiz (özellikle erkekler) Ruslari sarisin-renkli gözlü olarak tanimliyorlar. Genelde cogu cocukken sarisin olan küllü kumral olduklari icin sariyi iyi tasiyorlar. Ama bu sekilde genellemeyenler de var. Kahverengi gözlü, kumral oldugum halde tipimi Ruslara benzetirler. Ayni sekilde kara kasli kara gözlü kuzenimi de benzetiyorlar cok. Sanirim artik sac göz renginden cok yüz hatlarina dikkat ediyorlar. Aslinda sac ve göz rengiyle ilgisi yok bu durumun, tamamen yüz hatlariyla ilgili.

Ben genel olarak Rusya sinirindan bahsetmistim. Belirli bir bölgeden bahsediyorsaniz ayri tabi. Cekinik genler sinirli bölgelerde daha etkili oluyorlar ama sinirlar genisledikce cekinik genlere sahip bireyler azaliyor, diger genlerin baskinligi artiyor. Diger toplumlarla karistikca gercek Slav tipi zamanla azalmis. Su an icin kesin bir genelleme yapamayiz. Bence tek genelleyebilecegimiz sey güzellikleri..

Katiliyorum. Insanimiz (özellikle erkekler) Ruslari sarisin-renkli gözlü olarak tanimliyorlar. Genelde cogu cocukken sarisin olan küllü kumral olduklari icin sariyi iyi tasiyorlar. Ama bu sekilde genellemeyenler de var. Kahverengi gözlü, kumral oldugum halde tipimi Ruslara benzetirler. Ayni sekilde kara kasli kara gözlü kuzenimi de benzetiyorlar cok. Sanirim artik sac göz renginden cok yüz hatlarina dikkat ediyorlar. Aslinda sac ve göz rengiyle ilgisi yok bu durumun, tamamen yüz hatlariyla ilgili.

guzellıklerı konusunda karısanlarını daha guzel buluyorum.normal slav tıpındekı rus kızları ınanın suratlarına bakılmıcak cınsten.slavlarda sadece sırpları begenırım ruslar bızım ulkemızde abartılmış millet .Bı rahatlıgı aşmışlığı guzellık olarak goruyoruz.Ulkenın coguna sordugunuz zaman sarısın mavı gozlu dıye tabır ederler.ben hıc dıger tıplemelerı rusa benzetenı gormedım.Cunku bı kalıplaşma var mılletın kafasında.Tıpkı irina gıbı.hıc rusa benzeten yok dogru duzgun.Belırlı bır yuz hatlarıda yok ama bılmıyorum.

Gülerken üst dudağı burnuna değen tek insan bu heralde. Hiç güzel değil.

tumblr_lzi4bay3551qj912mo1_500.jpg

zerre kadar begenmıyorum iğrenc bı agız yapısı var.kendını solaryuma sokarak cakma adrıana lıma havası yaratmaya calısıyor.normal tenı degıl bu.

Niye her solaryuma giren adriana olmaya mı çalıyo ikisininde ayrı güzelliği var kadın bronz ten seviyo diye niye özenti oldu anlamadım

Bunu ben soylemıyorum bır tek bırcok kişi böyle oldugunu soylemıs bunu kendı roportajındada soyluyor.Bronz ten sevebılır ama kendı tenı değil bundan soz ettım cunku hıc beyaz bır sekılde cıktıgını gormedım medyanın karsısına hep solaryumlu bu kadarıda ozentı oluyor bence.Benım fıkrım.

Herşeyden bu kadar emin olarak konuşmayın.
İyi araştırırsanız Adriana'nında teninin bronz olmadığını görürsünüz.
Victoria Secret mankenlerinin siyahisi bile solaryuma giriyor.
Çünkü onlardan istedikleri bu.
Podyumda kıyafet taşırken daha güzel duruyor bronz ten.
Bunun için bütün mankenler sürekli Solaryuma giriyor ve girmek zorunda.
Tek İrina'ya ya da Adriana'ya özel bir durum değil yani.
Solaryuma girmeseler bile, açık havada yapılan çekimlerde bronzer kullanılıyor vücutlarına..
Victoria Secret videolarına bakarsanız bunu açık ve net bir şekilde görebilirsiniz.
Yani ben İrina'nın Adriana Lima havası yaratmaya çalıştığını hiç düşünmüyorum.
Çünkü hepsinin teni bronz :)
He ama işin aslına gelirsek; İrina ne yaparsa yapsın benim için güzellik kapsamına girmiyor.
Hiç beğenmiyorum fakat bu kadına bronz makyaj daha çok yakışıyor.
Böyle uçuk renkler hiç gitmiyor.
Ağız yapısı çok büyük durduğundan kırmızı ruj ile gülünce Palyaço'lara benziyor.

dudakları cirkin kırmızı ruj yakısmamıs ama kızdaki hava fizik hatlarda yeterde artar bile diye dusunuyorum yuzu cirkinde degil zaten..

hepsinin bronz ten kullandıgını dusunmuyorum.bembeyaz cıkanlarda var..Normal hayattada bronz kullanıyor bu kadın.yabancı kaynaklarda yorumlara baktgıınız zaman herkez aynı seyı soyluyor.Bilmiyorum bana o havayı yaratıyor.Yüz hatlarınıda cok abartılı ve orantısız buluyorum.Benım gorusum.

hepsinin bronz ten kullandıgını dusunmuyorum.bembeyaz cıkanlarda var..Normal hayattada bronz kullanıyor bu kadın.yabancı kaynaklarda yorumlara baktgıınız zaman herkez aynı seyı soyluyor.Bilmiyorum bana o havayı yaratıyor.Yüz hatlarınıda cok abartılı ve orantısız buluyorum.Benım gorusum.

Bende yüz hatlarını hiç beğenmiyorum.
Güzel değil aksine itici bir kadın.

Bende yüz hatlarını hiç beğenmiyorum.
Güzel değil aksine itici bir kadın.

öyle ama gercekten.Adriananında agız yapısı bozuk ama kadın gulunce o kadar sevımlı gozukuyor kı.Bunda ise insanı itiyor.Dolgun dudagı severım ama orantılı olacak bu ne ya bide kırmızı ruj sürmüş iyice mahvetmış kendini

öyle ama gercekten.Adriananında agız yapısı bozuk ama kadın gulunce o kadar sevımlı gozukuyor kı.Bunda ise insanı itiyor.Dolgun dudagı severım ama orantılı olacak bu ne ya bide kırmızı ruj sürmüş iyice mahvetmış kendini

Diyorum ya.
Bronz makyaj çok daha iyi duruyor.
Uçuk renkler hiç gitmiyor bu kadına.
Canlı renkleri hiç taşıyamıyor.
Palyaço gibi ağzı..

Back