• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrina Shayk

Bende kafkas göçmeniyim, aynı şekilde dedelerim zamanında ordan buraya göç etmiş ama ben onların genlerini taşıyorum ve kendimi o tarafa daha yakın hissediyorum insanın nasıl hissettiğiyle alakalı sanırım birazda

bende öyle kendimi yakın hissediyorum aslında ailem çok yozlaşmış bu durumdan ama araştırdıkça kendimi daha yakın hissediyorum.

irinada turkluk varmıymıs :32: genel olarak turklerin ozelligi gercektende 1.60.165 boy ortalaması kadınlarımız toplucana carsıda pazarda goruyoruz bide simdiki genc kızlar cidden cok kilolanmaya basladı hepsinde kalca var:18: gidisat bu acıdan iyi degil ama turk dedinmi bugday-esmer orta boylu kisilerdir genelde ama sarısınada vardır tabi o ayrı ama genel ozellikler dendimi herkes bunları soyler neticede

Estetik olsa da önemli değil,hepsin de var mankenlerin kimse kusursuz değildir.Kaldı ki para kazanmak için mankenlik mesleğini icra ediyorlar.Yaptıracaklar tabi ki..

Estetiğe rağmen benim güzellik anlayışıma girmiyor..
Dudaklarında dolgu varmış.
Dudakları yeterince dolgunmuş zaten neden gerek duyduysa daha fazlasına?

irinada turkluk varmıymıs :32: genel olarak turklerin ozelligi gercektende 1.60.165 boy ortalaması kadınlarımız toplucana carsıda pazarda goruyoruz bide simdiki genc kızlar cidden cok kilolanmaya basladı hepsinde kalca var:18: gidisat bu acıdan iyi degil ama turk dedinmi bugday-esmer orta boylu kisilerdir genelde ama sarısınada vardır tabi o ayrı ama genel ozellikler dendimi herkes bunları soyler neticede

gerçekten öyle basenlenme çok fazla az bir basen olabilir ama genelde vücutlarına uymayacak kadar basen var kızlarda fastfood yüzünden hep

Çok büyük yanılgı içersindesiniz.
Lütfen biraz araştıralım.
Bir yerde paylastıgım bir yazı vardı.
Sanırım onu tekrar paylasmam gerekicek.
Türk Irk'ı cok farklı bir ırktır.
Belirli bir tipi yoktur.

zamanında Osmanlıya göç eden toplumlar sayesinde Türk ırkında değişmeler olmuş bir çok bölgeden göç almış bir çok insanla kaynaşılmış doğal olarakta her neslin farklı farklı olması bunun sonucu Yani Türk ırkının farklı olmasının nedeni bu göçlerdir yoksa Türklere ait belirgin özellikler arkadaşın saydıkları onun dışında doğal sarışın ya da kumral biriyle toplumda karşılaşıldığında genelde sorulur göçmenlik var mı diye ya da göçmelere ait belirgin özellik taşıyan insanlar bu soruyla genelde karşılaşır çünkü bu tarz insanların ailesinde genelde ya göçmenlik vardır ya da yıllar öncesine dayanan bi karışım vardır.

bende öyle kendimi yakın hissediyorum aslında ailem çok yozlaşmış bu durumdan ama araştırdıkça kendimi daha yakın hissediyorum.

bizde gelenekler çoğunlukla geçerlidir aslımı kaybetmek istemem çok fazla kitap okuyorum bu konuyla ilgili o da atalarımı unutmamaya yardımcı oluyo sanırım daha yakın hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
Arkadas onlarin Türkiye'de Rus olarak algilandigini söylemek istemis sanirim. Ben Bulgaristan göcmeniyim ve bu konularda bilgisiz insanlarla bunu paylastigimda bana Bulgarmisim gibi davrandiklarini farkediyorum. Ancak ben Türküm sadece dedelerim zamaninda oraya göcüp tekrar buraya geri dönmüs diyince düzeltiyorlar yanlislarini. Bulgaristan göcmeni yerine Bulgar göcmeni diyenlerle de sIkca karsilasiyorum. Halbuki Bulgar degiliz, Osmanli'nin zamaninda Bulgaristan'a gönderdigi Türkleriz.

Bende bulgarıstan gocmenıyım ve öz be öz Türküm tatlım :)

Konu dısına cıkmak ıstemıyorum ama bazılarının yorumları benı cok guldurdu.Türklerin en saf kan olanları Kumanlar yanı sarısın mavı gozlu türkleri macarıstanda gorebılırsınız.Uzun boylu sapsarı sacları ve mavı gozlerı vardır ve kumanlarda dısarı kız verme alma gıbı olay yoktur..Türkler kısa boylu yok bılmemne dıye genellemeneye hangı mantıkla sokuyorsunuz ? Sarısına kacan tıpler goc edenler demişsiniz.Evet bulgarıstan gocmenlerıde sarısın mavı gozludur coğu.ve safkan türklerdir.160-165 dedığinız cogu ıklımle alakalıdır.rusyada veya sıbıryada yasayan cuvas gagauz kızlarının boyları 170den asagı degıldır cunku soguk ıklım..Evet bazılarımız karısmısız ve bu karısımdan dolayı bence Türk kadınları bozuldu.Arkadasın dedıgıne de katıılmıyorum.Bence son bı ıkı nesilin fiziği tam aksıne duzelmeye ve boyları uzamaya basladı.Bu yalnış kanıdan ne zaman kurtulacaksınız ve bilmeden konusmamayı ogreneceksınız bılmıyorum.İster ınanın ıster ınanmayın ama İrinada Türk kökenlıdır.Türk kadınlarını ısrarla yerın dıbıne sokmaya calısan tıpler Türk olmayanlardan cıkıyor nedense buda ayrı bı durum neyse..

Bende bulgarıstan gocmenıyım ve öz be öz Türküm tatlım :)

Konu dısına cıkmak ıstemıyorum ama bazılarının yorumları benı cok guldurdu.Türklerin en saf kan olanları Kumanlar yanı sarısın mavı gozlu türkleri macarıstanda gorebılırsınız.Uzun boylu sapsarı sacları ve mavı gozlerı vardır ve kumanlarda dısarı kız verme alma gıbı olay yoktur..Türkler kısa boylu yok bılmemne dıye genellemeneye hangı mantıkla sokuyorsunuz ? Sarısına kacan tıpler goc edenler demişsiniz.Evet bulgarıstan gocmenlerıde sarısın mavı gozludur coğu.ve safkan türklerdir.160-165 dedığinız cogu ıklımle alakalıdır.rusyada veya sıbıryada yasayan cuvas gagauz kızlarının boyları 170den asagı degıldır cunku soguk ıklım..Evet bazılarımız karısmısız ve bu karısımdan dolayı bence Türk kadınları bozuldu.Arkadasın dedıgıne de katıılmıyorum.Bence son bı ıkı nesilin fiziği tam aksıne duzelmeye ve boyları uzamaya basladı.Bu yalnış kanıdan ne zaman kurtulacaksınız ve bilmeden konusmamayı ogreneceksınız bılmıyorum.İster ınanın ıster ınanmayın ama İrinada Türk kökenlıdır.Türk kadınlarını ısrarla yerın dıbıne sokmaya calısan tıpler Türk olmayanlardan cıkıyor nedense buda ayrı bı durum neyse..

alıntı yaparak yazmamıssın ama 160-165 boy ortalamasını ben yazdım ki oylede zaten:) son nesilin fizigi bozulmaya basladı evet fastfoodda bunlara etken bence.. biz uzayda yasamıyoruz bilmeden konusmak gibi bir durum yok dısarı cıkıyoruz ve goruyoruz kızların cogunlugu boyle:) ve dikkat etmeleri gerekiyor diyede belirttim bu asaglamak olmuyor yalanmı soyliyelim turk kızlarının hepsi 180 boylarında manken gibi kızlardır diye degil degiliz ne var bunda bu kadar abartıcak:34: turk kadınlarını ısrarla yerin dibine sokmaya calıısan tipler turk olmayanlardan cıkıyor demissinizde bahsettiginiz turk olmayan kisiler kim ben bosnagım demistim o acıdanmı yazdınız anlamadım ki bosnaklarda turkdur ister istemez uzerime aldım bunu?

Son düzenleme:
alıntı yaparak yazmamıssın ama 160-165 boy ortalamasını ben yazdım ki oylede zaten:) son nesilin fizigi bozulmaya basladı evet fastfoodda bunlara etken bence.. biz uzayda yasamıyoruz bilmeden konusmak gibi bir durum yok dısarı cıkıyoruz ve goruyoruz kızların cogunlugu boyle:) ve dikkat etmeleri gerekiyor diyede belirttim bu asaglamak olmuyor yalanmı soyliyelim turk kızlarının hepsi 180 boylarında manken gibi kızlardır diye degil degiliz ne var bunda bu kadar abartıcakturk kadınlarını ısrarla yerin dibine sokmaya calıısan tipler turk olmayanlardan cıkıyor demissinizde bahsettiginiz turk olmayan kisiler kim ben bosnagım demistim o acıdanmı yazdınız anlamadım ki bosnaklarda turkdur ister istemez uzerime aldım bunu?

ankarada yasıyorum hıc oyle yer fıstıgı gıbı kadında gormuyorum hatta ben 168 oldugum halde cougunun yanında cüce kalıyorum.bence tam tersi artık bır takım seylerın bılıncıne varıldı ve vucutlar duzelmeye baslandı.Türk kadınları deyınce bu ulkede sadece turk kadınları yasamıyor herkesı bu kavramın ıcıne sokmamak gerekıyor.eskıden olsa evet boyle derdım ama son bı ıkı nesıl gumbur gumbur gelıyor.Bunun farkına estetısyenler bıle vardı.istanbulda yasıyorsanız orası kozmopolit bır kent her turden var.zaten 180lik deiliz bundan bahsetmıyorum.ben sadece ısrarla sarısın olanlar ordan gelen burdan gelen gocmenlerdır deyılınce guldum.boy olayını sızın yazdıgınızı bılmıyordum yorumu okudum kımın yazdıgını okumadım cunku.Türk olmayanlardan cıkıyor dedıgımde dogru sızın bosnak oldugunuzu bılmıyordum ozellıkle sıze soylemedım yanı.sadece bu topıcte cok yerde gordum bu tarz konusmayı ona dayanarak soyledım.ısrarla kendını ayrı tutanlar var cunku.boşnağı türkümü var yoksa bir olmuşuz hepımız.

ankarada yasıyorum hıc oyle yer fıstıgı gıbı kadında gormuyorum hatta ben 168 oldugum halde cougunun yanında cüce kalıyorum.bence tam tersi artık bır takım seylerın bılıncıne varıldı ve vucutlar duzelmeye baslandı.Türk kadınları deyınce bu ulkede sadece turk kadınları yasamıyor herkesı bu kavramın ıcıne sokmamak gerekıyor.eskıden olsa evet boyle derdım ama son bı ıkı nesıl gumbur gumbur gelıyor.Bunun farkına estetısyenler bıle vardı.istanbulda yasıyorsanız orası kozmopolit bır kent her turden var.zaten 180lik deiliz bundan bahsetmıyorum.ben sadece ısrarla sarısın olanlar ordan gelen burdan gelen gocmenlerdır deyılınce guldum.boy olayını sızın yazdıgınızı bılmıyordum yorumu okudum kımın yazdıgını okumadım cunku.Türk olmayanlardan cıkıyor dedıgımde dogru sızın bosnak oldugunuzu bılmıyordum ozellıkle sıze soylemedım yanı.sadece bu topıcte cok yerde gordum bu tarz konusmayı ona dayanarak soyledım.ısrarla kendını ayrı tutanlar var cunku.boşnağı türkümü var yoksa bir olmuşuz hepımız.

anladım :16: turkluk kısmı dikkatimi cekmisti benim acıklama icin tsk :34:

Son düzenleme:

Kendini ayrı tutmak isteyen tutar herkesin kendi seçimi kimse zorla bi kalıba sokulamaz önemli olan bunu sakince dile getirebilmek boy konusuna gelincede evet genel olarak kısa türk toplumunun yapısı bu neden kabul edilmiyo ki türk kadının boy ortalaması 1.65 erkeğin de 1.75 bu sonuçları görüpte ısrarla uzun demenin mantığı ne arada istisnalar oluyo elbette ki ama genel durum bu .

Vallahi ben ela gözlü çıkık elmacık kemikli beyaz tenliyim.Nihal atsızın Türk tanımına birebir uyuyorum.Ailem de hatta sülalem de tek bir yabancı evlilik yok buna anadolumuzun mozağini oluşturan ırklarda dahil.Anlamadığım şu niye bazıları Türklüğü tek bir kalıba sokmaya çalışıyorlar.Türkler çekik gözlüydü değilsen kırmasın ee peki coğrafi etkenlerden dolayı göz yapısının değişebileceğini niye kimse aklına getirmiyor.Hatta teyze oğlum yeni evlendi eşi Makedonya Türk'ü orada yaşıyordu evlenince Türkiye'ye yerleşti.Sarışın mavi gözlü aa hem de Türk :1: Türkiye de bazıları ona göçmen vatandaşlarımıza yapılan muamelenin aynısını yaptıklarını söylüyor.Makedon'sun demeye getiriyorlarmış.Halbuki Türkoğlu Türk annesi demişti.Biz akraba evliliği çok olur(akraba evliliği derken amca,hala,dayı falan değil daha uzak)Din nedeniyle Türk'ten başkasına kız vermeyiz demişti.Bazı yorumları okurken güldüm herkes Türkolog kesilmiş.Kaldı benim için memleketimde yaşan insanın Türk kökenli olması zorunlu değil beni için vatanımı milleti kendi vatanı benimsemiş herkes bi Türk kadar severim.Konuyu Kafatasçılığa getirmeye ne lüzum var anlamış değilim.İrina shayk severim sadece Türk kanı taşıdığı için falan değil sempatik olduğu için genelde mankenlerin kasıntı bi duruşları vardır.Hatta bence o yüzden mankenden oyuncu olmaz çünkü o duruşu kıramıyor özellikle bayanlar.İrina kasmıyor kendini ayrıca dudakları da estetik değil çocuk resimlerine bi bakın derim.

Kendini ayrı tutmak isteyen tutar herkesin kendi seçimi kimse zorla bi kalıba sokulamaz önemli olan bunu sakince dile getirebilmek boy konusuna gelincede evet genel olarak kısa türk toplumunun yapısı bu neden kabul edilmiyo ki türk kadının boy ortalaması 1.65 erkeğin de 1.75 bu sonuçları görüpte ısrarla uzun demenin mantığı ne arada istisnalar oluyo elbette ki ama genel durum bu .

ısrarla uzun dıyen yok.ama ortada 165lik olayda yok.benım oturdugum yerde neden gormuyorum o zaman.çeşit çeşit.kımse kabul etmek zorunda değil.pekinde yasamıyoruz bu kompleksı ne zaman aşacagız toplum olarak bılmıyorum.

Vallahi ben ela gözlü çıkık elmacık kemikli beyaz tenliyim.Nihal atsızın Türk tanımına birebir uyuyorum.Ailem de hatta sülalem de tek bir yabancı evlilik yok buna anadolumuzun mozağini oluşturan ırklarda dahil.Anlamadığım şu niye bazıları Türklüğü tek bir kalıba sokmaya çalışıyorlar.Türkler çekik gözlüydü değilsen kırmasın ee peki coğrafi etkenlerden dolayı göz yapısının değişebileceğini niye kimse aklına getirmiyor.Hatta teyze oğlum yeni evlendi eşi Makedonya Türk'ü orada yaşıyordu evlenince Türkiye'ye yerleşti.Sarışın mavi gözlü aa hem de Türk Türkiye de bazıları ona göçmen vatandaşlarımıza yapılan muamelenin aynısını yaptıklarını söylüyor.Makedon'sun demeye getiriyorlarmış.Halbuki Türkoğlu Türk annesi demişti.Biz akraba evliliği çok olur(akraba evliliği derken amca,hala,dayı falan değil daha uzak)Din nedeniyle Türk'ten başkasına kız vermeyiz demişti.Bazı yorumları okurken güldüm herkes Türkolog kesilmiş.Kaldı benim için memleketimde yaşan insanın Türk kökenli olması zorunlu değil beni için vatanımı milleti kendi vatanı benimsemiş herkes bi Türk kadar severim.Konuyu Kafatasçılığa getirmeye ne lüzum var anlamış değilim.İrina shayk severim sadece Türk kanı taşıdığı için falan değil sempatik olduğu için genelde mankenlerin kasıntı bi duruşları vardır.Hatta bence o yüzden mankenden oyuncu olmaz çünkü o duruşu kıramıyor özellikle bayanlar.İrina kasmıyor kendini ayrıca dudakları da estetik değil çocuk resimlerine bi bakın derim.

nıhal atsız he :)bende o adamı cok sevıyorum.dedıgın gıbı cografı etkenlerı kımse dusunmuyor.en olmadık ınsan turkolog kesılmıs. bız japonlar gbı kucucuk bı adaya sıkısmadık dunyanın dort bı yanına goc etmısız nasıl aynı ozellıklerın olmasını beklıyolar anlamıyorum.

Son düzenleme:
Vallahi ben ela gözlü çıkık elmacık kemikli beyaz tenliyim.Nihal atsızın Türk tanımına birebir uyuyorum.Ailem de hatta sülalem de tek bir yabancı evlilik yok buna anadolumuzun mozağini oluşturan ırklarda dahil.Anlamadığım şu niye bazıları Türklüğü tek bir kalıba sokmaya çalışıyorlar.Türkler çekik gözlüydü değilsen kırmasın ee peki coğrafi etkenlerden dolayı göz yapısının değişebileceğini niye kimse aklına getirmiyor.Hatta teyze oğlum yeni evlendi eşi Makedonya Türk'ü orada yaşıyordu evlenince Türkiye'ye yerleşti.Sarışın mavi gözlü aa hem de Türk Türkiye de bazıları ona göçmen vatandaşlarımıza yapılan muamelenin aynısını yaptıklarını söylüyor.Makedon'sun demeye getiriyorlarmış.Halbuki Türkoğlu Türk annesi demişti.Biz akraba evliliği çok olur(akraba evliliği derken amca,hala,dayı falan değil daha uzak)Din nedeniyle Türk'ten başkasına kız vermeyiz demişti.Bazı yorumları okurken güldüm herkes Türkolog kesilmiş.Kaldı benim için memleketimde yaşan insanın Türk kökenli olması zorunlu değil beni için vatanımı milleti kendi vatanı benimsemiş herkes bi Türk kadar severim.Konuyu Kafatasçılığa getirmeye ne lüzum var anlamış değilim.İrina shayk severim sadece Türk kanı taşıdığı için falan değil sempatik olduğu için genelde mankenlerin kasıntı bi duruşları vardır.Hatta bence o yüzden mankenden oyuncu olmaz çünkü o duruşu kıramıyor özellikle bayanlar.İrina kasmıyor kendini ayrıca dudakları da estetik değil çocuk resimlerine bi bakın derim.

nıhal atsız he :)bende o adamı cok sevıyorum.dedıgın gıbı cografı etkenlerı kımse dusunmuyor.en olmadık ınsan turkolog kesılmıs. bız japonlar gbı kucucuk bı adaya sıkısmadık dunyanın dort bı yanına goc etmısız nasıl aynı ozellıklerın olmasını beklıyolar anlamıyorum.

Back