• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar reglim gecikti

Ben bekarken ara ara 3-4 ay adet olmazdım çok düzenli değildi.Yani çok ağrı ,sürekli akıntı,geçmeyen koku,sürekli adet olma durumu yoksa bu Ufak tefek gecikmeler sorun değildir
Bendede koku ve akıntı çok var umarım dediğin gibi normaldir şu anlık gecikmesi :)

Yani ne demek istiyorsun? Gidip cinsellik felan mi yaşamışım çok şükür bu hayatıma kadar yaşamadım yaşasam bile gelip bunca insanın içinde anlatıp kendimi rezil etmem bir şeyi yanlış yazdım tam ifade edemedim diye ne kastınız hemen eleştiri dünden hazırsınız antibiyotik yazmış ben yanlış yazmışım bu kadar
Cinsellik yaşanmadığı için çok şükür denilecek bir şey değildir. Yaşanması ya da anlatılması da rezillik değildir. Acilen kendi bedenin ve cinsellik hakkında bilgilenmelisin. 20 yaş geç bile. Yoksa ileriki hayatında cinsel problemler yaşaman çok olası.

Cinsellik yaşanmadığı için çok şükür denilecek bir şey değildir. Yaşanması ya da anlatılması da rezillik değildir. Acilen kendi bedenin ve cinsellik hakkında bilgilenmelisin. 20 yaş geç bile. Yoksa ileriki hayatında cinsel problemler yaşaman çok olası

normalde hep düzenli mi regli olursunuz ? Böyle geciktiği önceden oldu mu ?
O İlaç hormon ilacı yani etkilemiş olabilir .
Benim önerim başka bir doktora görünmeniz .

Hormonlarım bozulmuş olabilir mi veya kist felan olabilir mi? Neden direk aklınız oraya kayıyor kız degilmisin sen hiç mi stres yapmıyorsun
Kız olduğumu nereden çıkardın ben erkeğim.Yav şaka maka kist-hormon olayı regl gecikmesine bağlı değil tamamen.Eğer kistten şüpheleniyorsan bi baktır var mı yok mu anlarlar.Hayatımda hiç düzenli regl olmadım ama ne kist var ne başka bişey.Stres can sıkıntısı bunlar etkiliyor düzensiz olmasını.

Back