- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklıma geldıde nıye butun erkekler ıstısnasız rus kızlarını begenıyor hhıc esmer tenlı baluk etlı rus gordunuzmu:) butun erkekler yanılıyor olmaz dımı..:) hıc bır erkekte rus begenmem brezilyalı yada hintli begenırım dmedı
bu sıyahı kadın kımse ılk defa sıyahı bır bayanı bu kadar begendım.çok guzel
bu sıyahı kadın kımse ılk defa sıyahı bır bayanı bu kadar begendım.çok guzel
fizigi cok hos. rus olmasina ragmen sari sacli degil, degisik bir güzeligi var. begeniyorum ben
Arkadaslar koku olayinda bir yanlis anlasilma olmus sanirim.
Evet esmerler farkli kokar ama bu pis koktuklari anlamina gelmez, her insanda bulunan kendilerine has kokulari daha agirdir. Beyaz tenlilerde ise bu koku daha azdir.
Örnek verecek olursam; kardesim esmer ve kokusu hemen gelir burnuma, en hafif ve en az kalici parfümler bile günlerce durur teninde. Ben ise oldukca beyazim ve en agir parfümü dahi sIksam en fazla bir gün durur tenimde. Esmer arkadaslarim icin de aynisi gecerli, bende güzel durmayan parfümleri onlarin üzerinde koklamaya doyamiyorum. Esmerler bu konuda sansli aslinda hem kokuyu iyi tutuyorlar hem de kokular tenlerinde güzel duruyor.