• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrina Shayk

bılgısayardakı sorun yuzunden bıkac defa gonderılmıs mesaj pardon.

nıhal atsız he :)bende o adamı cok sevıyorum.dedıgın gıbı cografı etkenlerı kımse dusunmuyor.en olmadık ınsan turkolog kesılmıs. bız japonlar gbı kucucuk bı adaya sıkısmadık dunyanın dort bı yanına goc etmısız nasıl aynı ozellıklerın olmasını beklıyolar anlamıyorum.

Yani Türk insanı kısa çekik gözlü esmermiş değilsen Türk değilmiş.Bunu söyleyen Türk değilmiş ama Türkleri Türklerden daha iyi biliyormuş.Nette dolanan Türk karşıtı videolardan gördüklerini ezbere söylüyor bazıları.Alman gazeteleri bile araştırmalar yapıp Hepimiz biraz Türküz diyorsa.Türkiye Türk olmaması çok garip :1: Benim ailemdeki hiç bir kız 170 altında değil.Türklerin boylara ayrıldığını bazılarının coğrafi etkenlerden dolayı değişebileceğini kimse aklına getirmiyor yada getirmek istemiyor.Getirip hepi topu on milyonluk Bulgar,Yunan bir ediyorlar.Ben Bayburtluyum ailemin Özbekistan Taşkent'ten göçü nesilden nesile aktarılır.Sadece oda değil Ermeniler tarafından nasıl katledilmeye çalışıldığımızı kaçan Ermenilerin altınlarını kimlere bıraktığını kadar her şeyi biliriz.Dostumuz düşmanımızı tanırız.Anlamadığım şu hangi yabancının bilmem kimin için ailesinde Türk varmış dense hemen hayır olamaz.Gerçek Türk yokmuş bilmem ne ama gözümüze Latin diye sokulan ünlülerin bir çoğunda kanında Latinlik olmamasına koşulsuz inanılır.Niye çünkü bi Latin markası yaratılmış.Annesi babası Alman olan Gisele Bündchen Latindir.Ataları Polonya ve İtalyan olan Alessandra Ambrosio Latindir.Kökeni İtalyan olan İsabeli fontana Latindir.Yine en meşhur latinlerden biri Adriana Lima Amerikan yerlisi Brezilya,Afrika Ve İsviçre kökenlidir.Sadece 4 biri Latindir.Bunlar gibi niceleri var ama herkes koşulsuz inanır onların Latin olduğunu niye Latin demek güzel demek anlamı yüklenmiştir bazıları tarafından.Abimin sözlüsü Kolombiyalı çok güzel onunda annesi Yunan yani Melez kendi bile beğenmez latin kızlarını ki onun bana gösterdiği kadarıyla bence de değil :1: Velhasıl bugün Dünyaca ünlü bir Türk çıksa birileride onu en güzeller arasına soksa birden Türk kadını en güzel milletlerden biri oluverir.İrina bir çok kişi tarafından beğenilmediği için babasının Türk olması önemli değil hatta bazılarına göre gerçek Türk bile değil şeklinde yorumlanıyor.Ama dedim ya ben seviyorum İrinayı sempatikliği yeter.Nihal Atsıza gelince evet büyük sempati beslerim kendisine kitaplarını bence her Türk okumalıdır.Kimsenin ne olduğu beni ilgilendirmiyor.Bu tip konuları konuşup tartışmak ırklar vb. şeyler hakkında konuşmak isteniyorsa bir çok site forum mevcut şüphem olsa oralarda takılırım onun dışında kimse ÖYLE GELİŞİ GÜZEL KİMSE BENİM TÜRKLÜĞÜMÜ AĞZINA SAKIZ EDEMEZ.Her sayfada bi Türk tartışması yeter artık yahu

Ben de insanlara zorla olmadığı ırkı benimsetmeye çalışanların ağzına sakız olmak istemiyorum. :)) Hiç bir ırk birbirinden üstün değildir.Türk değilsek ,değilizdir,bu kadar basit. :))

ben de insanlara zorla olmadığı ırkı benimsetmeye çalışanların ağzına sakız olmak istemiyorum. :)) hiç bir ırk birbirinden üstün değildir.türk değilsek ,değilizdir,bu kadar basit. :))

hiç kimsenin sana türk ol dediği yok zaten.hiç bir ırktan üstün diğer ırktan üstün olduğunu da söyleyen yok.nasıl ki ben kimsenin ırkına laf etmiyorum kimse de bilip bilmeden öyle gelişi güzel ırkıma laf edemez.

Yani Türk insanı kısa çekik gözlü esmermiş değilsen Türk değilmiş.Bunu söyleyen Türk değilmiş ama Türkleri Türklerden daha iyi biliyormuş.Nette dolanan Türk karşıtı videolardan gördüklerini ezbere söylüyor bazıları.Alman gazeteleri bile araştırmalar yapıp Hepimiz biraz Türküz diyorsa.Türkiye Türk olmaması çok garip Benim ailemdeki hiç bir kız 170 altında değil.Türklerin boylara ayrıldığını bazılarının coğrafi etkenlerden dolayı değişebileceğini kimse aklına getirmiyor yada getirmek istemiyor.Getirip hepi topu on milyonluk Bulgar,Yunan bir ediyorlar.Ben Bayburtluyum ailemin Özbekistan Taşkent'ten göçü nesilden nesile aktarılır.Sadece oda değil Ermeniler tarafından nasıl katledilmeye çalışıldığımızı kaçan Ermenilerin altınlarını kimlere bıraktığını kadar her şeyi biliriz.Dostumuz düşmanımızı tanırız.Anlamadığım şu hangi yabancının bilmem kimin için ailesinde Türk varmış dense hemen hayır olamaz.Gerçek Türk yokmuş bilmem ne ama gözümüze Latin diye sokulan ünlülerin bir çoğunda kanında Latinlik olmamasına koşulsuz inanılır.Niye çünkü bi Latin markası yaratılmış.Annesi babası Alman olan Gisele Bündchen Latindir.Ataları Polonya ve İtalyan olan Alessandra Ambrosio Latindir.Kökeni İtalyan olan İsabeli fontana Latindir.Yine en meşhur latinlerden biri Adriana Lima Amerikan yerlisi Brezilya,Afrika Ve İsviçre kökenlidir.Sadece 4 biri Latindir.Bunlar gibi niceleri var ama herkes koşulsuz inanır onların Latin olduğunu niye Latin demek güzel demek anlamı yüklenmiştir bazıları tarafından.Abimin sözlüsü Kolombiyalı çok güzel onunda annesi Yunan yani Melez kendi bile beğenmez latin kızlarını ki onun bana gösterdiği kadarıyla bence de değil Velhasıl bugün Dünyaca ünlü bir Türk çıksa birileride onu en güzeller arasına soksa birden Türk kadını en güzel milletlerden biri oluverir.İrina bir çok kişi tarafından beğenilmediği için babasının Türk olması önemli değil hatta bazılarına göre gerçek Türk bile değil şeklinde yorumlanıyor.Ama dedim ya ben seviyorum İrinayı sempatikliği yeter.Nihal Atsıza gelince evet büyük sempati beslerim kendisine kitaplarını bence her Türk okumalıdır.Kimsenin ne olduğu beni ilgilendirmiyor.Bu tip konuları konuşup tartışmak ırklar vb. şeyler hakkında konuşmak isteniyorsa bir çok site forum mevcut şüphem olsa oralarda takılırım onun dışında kimse ÖYLE GELİŞİ GÜZEL KİMSE BENİM TÜRKLÜĞÜMÜ AĞZINA SAKIZ EDEMEZ.Her sayfada bi Türk tartışması yeter artık yahu

evet canım katılıyorum.bencede cok agıza dolanır oldu Türklük.Buda bızım mılletımızdekı aşağlık kompleksınden baska bırsey degıl.Ne guzel anne baba yedı sulalen kültürünü Türklüğünü bozmamıs.Keske abınde bunu yapsaymış:)Ama herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun.Ananem özbektır benımde.

uyarilara ragmen tartismaya devam ediyorsunuz.. konu disi mesajlasmayin lutfen bu 2.uyarim!!

evet canım katılıyorum.bencede cok agıza dolanır oldu Türklük.Buda bızım mılletımızdekı aşağlık kompleksınden baska bırsey degıl.Ne guzel anne baba yedı sulalen kültürünü Türklüğünü bozmamıs.Keske abınde bunu yapsaymış:)Ama herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun.Ananem özbektır benımde.

Abim henüz sözlü ne olacağı belli değil :1: Canım Türklüğü korumakta aslında özellikle yapılan bir şey değil aslın kader demek en doğrusu.Bizde öyle illa Türk olmalı diye bi koşul.Benim anlayışım Yaradandan ötürü yaradılanı severimdir.

Ben de insanlara zorla olmadığı ırkı benimsetmeye çalışanların ağzına sakız olmak istemiyorum. :)) Hiç bir ırk birbirinden üstün değildir.Türk değilsek ,değilizdir,bu kadar basit. :))

kesinlikle katılıyorum...

hiç kimsenin sana türk ol dediği yok zaten.hiç bir ırktan üstün diğer ırktan üstün olduğunu da söyleyen yok.nasıl ki ben kimsenin ırkına laf etmiyorum kimse de bilip bilmeden öyle gelişi güzel ırkıma laf edemez.

Kimsenin türk ırkına laf ettiği yok konuyu başka yere çekmeyin türk standartları enstitüsüne göre türklerin boy ortalaması kadınlar için 1.65 hayır uzundur diyerek kimsenin kendini paralamasına gerek yok bu kanıtlı belgeli istatistiklere göre belirlenmiş bir şey uzatıpta kendinize güldürmeyin artık bence... evet genel olarak kısa türk toplumu ama illaki istisnalar var 100 kişiden 100 ü de çok kısa olucak değil mutlaka istisnalar oluyo ama bu istisnaların bir çoğunun özellikle altını çiziyorum sonra herkes başka tarafa çekiyo bir çoğunun ailesinde göçmenlik var anneniz babanız dedeniz onların dedesi hatta daha geride bile karışma olmuş olabilir zaten büyük ölçüde karışmış bir topluluk göçlerle, niye iddalaşıyorsunuz hala anlamadım uzun desek ne farkedicek ki bi anda ortalama 1.75 e mi çıkıcak =) ilginçsiniz gerçekten :1:

Neyse konu irinadan çok başka yerlere geldi bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapmaya gerek konu sahibi olarak sadece irinayla ilgili paylaşımların yapılmasını rica ediyorum sizlerden

Abim henüz sözlü ne olacağı belli değil Canım Türklüğü korumakta aslında özellikle yapılan bir şey değil aslın kader demek en doğrusu.Bizde öyle illa Türk olmalı diye bi koşul.Benim anlayışım Yaradandan ötürü yaradılanı severimdir.

Tabıkı oyle ama nıhal atsızın ılkelerındede ırkı korumak kollamak vardır sende okumusundur farketmıssındır:) neyse hayırlısı canım konu dısına cıktık fazlasıyla :16:

Burası İrina Shayk topiği mi, hangi ırk daha üstündür topiği mi?
Ayrıca şunu belirtmeliyimki, sitemizde din,dil, mezhep, ırk, siyaset hakkında yazmak, geçmişte milletler arası yaşanmış bazı talihsiz olayları irdelemek, polemiğe girmek ve konu dışına çıkmak yasaktır...

:19::19::19::19::19::19::19:

Irina+Shayk+Irina+Shayk+Beach+bqj-B4cIlrQl.jpg

Irina+Shayk+Irina+Shayk+Beach+9hfSNeXFSfWl.jpg

Irina+Shayk+Irina+Shayk+Beach+GwRbpYl1Thll.jpg

Irina+Shayk+Irina+Shayk+Beach+FSv99xKTj4Hl.jpg

Irina+Shayk+Irina+Shayk+Anne+Vyalitsyna+Get+LcQ2jiBXWWQl.jpg

Back