Bende bu ay regl olunca gdiicem ya alper bey ya ümit hanim.55 civarı dendi sanırım ama 1 ayı geçti bu fiyatı alalı. +ilaçlar da 30 civarı tutar. Tam olarak şu an bilemiyoruz hangi ilaçları alacağınız dendi. İlaçlar dediği iğne muhtemelen, takviyelerin dahil olduğunu sanmıyorum. Siz seçtiniz mi merkez ve doktorunuzu?
Sizin bu fiyati veren alper beymi? Onunda muayenesi ayni sekildemi acabaBende bu ay regl olunca gdiicem ya alper bey ya ümit hanim.
Alper Bey değil, muhasebeden doktor seçimi yapmadan sorup öğrendim.Sizin bu fiyati veren alper beymi? Onunda muayenesi ayni sekildemi acaba
Sizin ilk muayene mi olacak? Regl olunca mı gelin, denildi?Bende bu ay regl olunca gdiicem ya alper bey ya ümit hanim.
Aaaa fiyat vermiyolardi. Iyi ogrenebilmissiniz. Sizin problem nedir pekiAlper Bey değil, muhasebeden doktor seçimi yapmadan sorup öğrendim.
Evet amh testi icin adet gününde gidilmesi gerekiyormuş.Sizin ilk muayene mi olacak? Regl olunca mı gelin, denildi?
Benim bu konuda kafam karıştı açıkçası. Şu an da regl'im 4. günde (5 gün sürüyor).
Fiyatı söylemezlerse nasıl karar vereceğiz? Biraz garip bir yaklaşım olmuş.Aaaa fiyat vermiyolardi. Iyi ogrenebilmissiniz. Sizin problem nedir peki
Sizin durumunuz nedir peki? Yani hamile kaldınız mı daha önce, kalmadınızsa sebep belli mi?Muayene olmadan fiyat vermiyorlarmiş. Kac kez sordum
Polikistik over var bende hic olmadi gebelikSizin durumunuz nedir peki? Yani hamile kaldınız mı daha önce, kalmadınızsa sebep belli mi?
İnşallah ikimiz için de güzel sonuçları olur.Polikistik over var bende hic olmadi gebelik
INsallahhh canim baslayinca yaz bana bende yazicamİnşallah ikimiz için de güzel sonuçları olur.
Yaşınızdan dolayıdırAnladım tamamdir tesekkur ederm. Umarim hamile.olmussunuzdur
Bende buralardan tavsiyeyle ümit hanıma gittim şuan 2. Transferim. Bizde bir sorun görmüyorlar yapılacak herşeyi yaptılar hiç bir şey çıkmadı. ama ilk transfer malesef negatif oldu. O tazeydi şu an dondurulmuş transfer edildi birinci kalite. 9. Günüm. sanırım bu da negatif öyle hissediyorum. Yani her doktorun başarı başarısızlık yüzdesi var canım. Allah ol derse doğal yapay farketmiyor. özellikle sebepsiz durumlarda. Bende Funda Göde ile ikisinin arasında kalmıştım bu arada. Sonra İsmail küçüğe gitmediğine pişman oldum arkadaşım onunla pozitifi gördüSiz nerde yaptrdnz acaba insallaj
Merhaba kizlar irenbe tüp bebek merkezi tek embriyo transfer ediyormuş? Gidenler yazabilirmi?
2250 canım Ümit Hanım 20 gün içinde kontrol ücretsizTamamdir banada fiyat 50 55 arasi dedi tup bebek icin
Bana proflarin 2750 dediler normal 2250
Ismail bey nerede peki? Insallah olmustur bu sefer sizinBende buralardan tavsiyeyle ümit hanıma gittim şuan 2. Transferim. Bizde bir sorun görmüyorlar yapılacak herşeyi yaptılar hiç bir şey çıkmadı. ama ilk transfer malesef negatif oldu. O tazeydi şu an dondurulmuş transfer edildi birinci kalite. 9. Günüm. sanırım bu da negatif öyle hissediyorum. Yani her doktorun başarı başarısızlık yüzdesi var canım. Allah ol derse doğal yapay farketmiyor. özellikle sebepsiz durumlarda. Bende Funda Göde ile ikisinin arasında kalmıştım bu arada. Sonra İsmail küçüğe gitmediğine pişman oldum arkadaşım onunla pozitifi gördü
Onunda muayenehanesi alsancakta canım insatagramda bak istersen. Açıkçası irembenin ilk deneme tutanlarını gördükten sonra ben eşimi ikna ederek gittim. Elbette herkeste iyi olacak diye bir şey yok ama yumurta toplandı ve taze transfer yapılacak dediğinde çok ağrılarım olduğunu ve bence tahmimin yorgun olduğunu söylediğim halde ilk transfer yapıldı ve negatif gördüm. Sebep sorduğumda bunun net bir cevabı yok yüzdelikler vs bahsedildi histeroskopi yapılacak dendi. Onda da bir şey çıkmadı ama o ay kist olmuş dendi sonra bir iki gün sonra kist değil kanlı bir tabaka dendi bence histerosjopide bir yer tahrip edildi ama asla ne olduğunu çözemedik kısıtlı bir alan vs belkide kan kuruyacak dendi. sadece bu ay olduğu söylendi. Ben de ikinci transferi o geçsin öyle yapalım dedim ama onun bir zararı olmaz dendi. Sonrasında her yerde okuyorum embriyo yapıştırıcı yada embriyoyu rahim tehlike olarak algılayıp atmaya çalışırmış onun için başka serum ve iğneler kullanmışlar başka yerlerde hiç biri yapılmadı aynı şeyler ilaçlarla yapıldı bakalım. 9. Gün bugün. Bence çok çok iyi araştırıp bire bir ilgilenecek bir doktora git. İrenbe gerçekten çok kalabalık bir merkezIsmail bey nerede peki? Insallah olmustur bu sefer sizin
Gercektenmi ? Bende orası yıllardır beri var gidenler de hep olumlu sonuçlar almış. Insallah olur sizin de lütfen içinizi ferah tutun.Onunda muayenehanesi alsancakta canım insatagramda bak istersen. Açıkçası irembenin ilk deneme tutanlarını gördükten sonra ben eşimi ikna ederek gittim. Elbette herkeste iyi olacak diye bir şey yok ama yumurta toplandı ve taze transfer yapılacak dediğinde çok ağrılarım olduğunu ve bence tahmimin yorgun olduğunu söylediğim halde ilk transfer yapıldı ve negatif gördüm. Sebep sorduğumda bunun net bir cevabı yok yüzdelikler vs bahsedildi histeroskopi yapılacak dendi. Onda da bir şey çıkmadı ama o ay kist olmuş dendi sonra bir iki gün sonra kist değil kanlı bir tabaka dendi bence histerosjopide bir yer tahrip edildi ama asla ne olduğunu çözemedik kısıtlı bir alan vs belkide kan kuruyacak dendi. sadece bu ay olduğu söylendi. Ben de ikinci transferi o geçsin öyle yapalım dedim ama onun bir zararı olmaz dendi. Sonrasında her yerde okuyorum embriyo yapıştırıcı yada embriyoyu rahim tehlike olarak algılayıp atmaya çalışırmış onun için başka serum ve iğneler kullanmışlar başka yerlerde hiç biri yapılmadı aynı şeyler ilaçlarla yapıldı bakalım. 9. Gün bugün. Bence çok çok iyi araştırıp bire bir ilgilenecek bir doktora git. İrenbe gerçekten çok kalabalık bir merkez
gidiyorum,isteğe yaşa duruma göre değişiyor kesinlikle tek ediliyor diye birşey yokMerhaba kizlar irenbe tüp bebek merkezi tek embriyo transfer ediyormuş? Gidenler yazabilirmi?
Regl olunca başlatıyor sürece doktorlar benim bildiğim ben öyle başladım İRENBE deSizin ilk muayene mi olacak? Regl olunca mı gelin, denildi?
Benim bu konuda kafam karıştı açıkçası. Şu an da regl'im 4. günde (5 gün sürüyor).