Irenbe tüp bebek merkezi

Bende bu ay regl olunca gdiicem ya alper bey ya ümit hanim.

Bende buralardan tavsiyeyle ümit hanıma gittim şuan 2. Transferim. Bizde bir sorun görmüyorlar yapılacak herşeyi yaptılar hiç bir şey çıkmadı. ama ilk transfer malesef negatif oldu. O tazeydi şu an dondurulmuş transfer edildi birinci kalite. 9. Günüm. sanırım bu da negatif öyle hissediyorum. Yani her doktorun başarı başarısızlık yüzdesi var canım. Allah ol derse doğal yapay farketmiyor. özellikle sebepsiz durumlarda. Bende Funda Göde ile ikisinin arasında kalmıştım bu arada. Sonra İsmail küçüğe gitmediğine pişman oldum arkadaşım onunla pozitifi gördü

Son düzenleme:
Ismail bey nerede peki? Insallah olmustur bu sefer sizin

Ismail bey nerede peki? Insallah olmustur bu sefer sizin
Onunda muayenehanesi alsancakta canım insatagramda bak istersen. Açıkçası irembenin ilk deneme tutanlarını gördükten sonra ben eşimi ikna ederek gittim. Elbette herkeste iyi olacak diye bir şey yok ama yumurta toplandı ve taze transfer yapılacak dediğinde çok ağrılarım olduğunu ve bence tahmimin yorgun olduğunu söylediğim halde ilk transfer yapıldı ve negatif gördüm. Sebep sorduğumda bunun net bir cevabı yok yüzdelikler vs bahsedildi histeroskopi yapılacak dendi. Onda da bir şey çıkmadı ama o ay kist olmuş dendi sonra bir iki gün sonra kist değil kanlı bir tabaka dendi bence histerosjopide bir yer tahrip edildi ama asla ne olduğunu çözemedik kısıtlı bir alan vs belkide kan kuruyacak dendi. sadece bu ay olduğu söylendi. Ben de ikinci transferi o geçsin öyle yapalım dedim ama onun bir zararı olmaz dendi. Sonrasında her yerde okuyorum embriyo yapıştırıcı yada embriyoyu rahim tehlike olarak algılayıp atmaya çalışırmış onun için başka serum ve iğneler kullanmışlar başka yerlerde hiç biri yapılmadı aynı şeyler ilaçlarla yapıldı bakalım. 9. Gün bugün. Bence çok çok iyi araştırıp bire bir ilgilenecek bir doktora git. İrenbe gerçekten çok kalabalık bir merkez

Son düzenleme:
Gercektenmi ? Bende orası yıllardır beri var gidenler de hep olumlu sonuçlar almış. Insallah olur sizin de lütfen içinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…