Irenbe tüp bebek merkezi

Bu arda 1 seneyi aşkın süredir İRENBE de tedavi görüyorum sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince cevap veririm
Hayırlısı olsun cnm bende irenbeyi düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz irenbe deki doktor lardan ümit hanım mi yoksa Alper bey i mi

Hayırlısı olsun cnm Bende adetin gelmesini bekliyorum cnm bugün negatif aldım kan testinde. Alper beyi yada ümit hanımı denemek istiyorum karar veremedim. Sen nasıl karar verdin Alper beyi
Herkes onu tavsiye ediyor cok ilgiliymis canim o yuzden bir gideim dedim.

Ben Alper Bey'le ön görüşme yapmıştım, geçen ay Ümit Hanım'a muayeneye gittim ve onunla başladım. Memnunum. Ama Alper Bey kötü ya da negatif olduğu için vazgeçmedim. O gün için öyle bir yol seçtim sadece. Onun da yaklaşımı iyiydi ve dışarıdan da onu önerenler de oldu.

Memnun kaldınız mı Alper beyden cnm hayırlısı olsun bende doktor arayışına girdim
Alper beyden memnunum ama benm maalesef olumsuz sonuçlandı ilk denemem. Kese oluştu ama bebek oluşmadı. Bence bu durumun doktorla da bir alakası yok. Bir kez daha deneyeceğiz hazır hissedince. Hayırlısı olsun sizin için. Net bir doktor, boş yere umut vermiyor.

Alper beyden memnunum ama benm maalesef olumsuz sonuçlandı ilk denemem. Kese oluştu ama bebek oluşmadı. Bence bu durumun doktorla da bir alakası yok. Bir kez daha deneyeceğiz hazır hissedince. Hayırlısı olsun sizin için. Net bir doktor, boş yere umut vermiyor.
Sağol cnm benimsjin için Alper bey ki ümit hanımmi deyip karar.veremiyordum. ümit hanimin çok yoğun olduğunu söylediler kalabalık sanirim

Ahh yaa insallah olur bu sefer canim

X