Tüp Bebek Merkezleri 30 ekim embriyo transfer olanlar belirtiler

Benimki de 31 bende bugün karın ağrısı var sabah ishalden dolayı ağrıyordu şimdi normal regl sancısı gibi ağrı var ara ara belime de giriyor regl belirtilerini hissediyorum aynı ve birde göğüslerim aşırı hassaslaştı progesterondan dolayı. Yerleşme kanaması falan da olmadı zaten herkeste de olmuyormuş bu bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun pazartesi bekliyorum şimdi test için
Benimki de 30, bende de aynı belirtiler var göğüslerim aşırı hassaslaştı. Kanama falan da yok henüz, olması iyi mi olmamaması mı daha iyi bilemedim.. sadece adet olmayayım yeter 🙏🏻

İnşallah öyledir bakalım günler geçmiyor ya bir an önce pazartesi gelse keşke sabırsızım ama o güne kadar beklemeyi istiyorum🥲
Bekle bekle ben bugün dayanamadım erken gebelik test yaptım negatifdi ama sanki çizgiyi tam görüyor muyum anlayamadım var yok gibi arası. Ama pişman oldum yaptığıma dedim etkilenmem hani ama 1-2 saat etkisinden çıkamadım yani oysaki kendime güvenip etkilenmem sonuçtan demiştim. Boşuna doktorlar demiyor yapmayın test gününe kadar diye 😊 bide gidip 3 tane aldım iki günde bir yaparım diye daha yapmam 😃

Bekle bekle ben bugün dayanamadım erken gebelik test yaptım negatifdi ama sanki çizgiyi tam görüyor muyum anlayamadım var yok gibi arası. Ama pişman oldum yaptığıma dedim etkilenmem hani ama 1-2 saat etkisinden çıkamadım yani oysaki kendime güvenip etkilenmem sonuçtan demiştim. Boşuna doktorlar demiyor yapmayın test gününe kadar diye 😊 bide gidip 3 tane aldım iki günde bir yaparım diye daha yapmam 😃
İşte ben de böyleyim sayısız test yapmışımdır bu zamana kadar etkilenmicem desemde etkisi uzun sürüyordu. Erken gebelik testi alayım diyordum da sonra vazgeçtim en iyisi kanda öğreneyim inşallah güzel bir değer öğreniriz hepimiz Allah’ım emeklerimizin karşılığı versin inşallah🤲🏻🤍

Arkadaşlar pembe gebelik testimi paylaşmıştım 6 günde üstekilerde sırayla 7. Ve 8. günler. Sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• IMG_4779.jpeg
    IMG_4779.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 31
30 ekim transfer oldum 12si adet günüm 11 kan tahlili yapcam yarında erken gebelik testi yapmak istiyorum
Aynı tarihler ikimizin de. Ben dün yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı test göre pozitif ama kanda ne çıkar sonradan bilemiyorum..

Aynı tarihler ikimizin de. Ben dün yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı test göre pozitif ama kanda ne çıkar sonradan bilemiyorum..
Ah o ikinci çizgiyi 1 kez görsem dünyanın en mutlu insanı olacağım allahtan başka hiç bisey istemem 😔 ama çok tuhafki içimden hiç sevinmek olmus gibi gelmiyor çok hissizleştim inşallah isteyen herkes pozitif görür❤

Ah o ikinci çizgiyi 1 kez görsem dünyanın en mutlu insanı olacağım allahtan başka hiç bisey istemem 😔 ama çok tuhafki içimden hiç sevinmek olmus gibi gelmiyor çok hissizleştim inşallah isteyen herkes pozitif görür❤
Ben ilk 3 gün çok rahatdım transfer günü sanki hiç transfer olmaya gitmemiş gibiydik çok rahatlık vardı hiç gergin değildim nedense böyle heyecan yoktu garip bi şekilde. 4 gün şaka gibi dayanamadım test yaptım negatif çıkacağını bile bile, sonra 6. gün yaptım dedim ki sonuçtan etkilenmem daha erken biliyorum falan ama ikinci çizgiyi çok net göremedim 1-2 saat etkisinden çıkamadım üzüldüm pişman oldum testi yaptığıma, ikinci test pozitif oldu moralim yerine geldi ama aslında burda doktorları dinleyip hiç yapmamak en iyisi çünkü bu testler de yanıltabilir.

Sanırım “onu” hissetmediğimiz işin sanki hissisleşiyoruz ama moralini sürekli yüksek tutman gerekiyor bazen çok düşünüyoruz. Ben son bir kaç gündür meryem süresini okuyor dinliyorum bi rahatlama geliyor. Gerçekten zor bir süreç, Rabbim kimsenin emeklerini boşa götürmesin herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ❤️🤲🏼

Ben ilk 3 gün çok rahatdım transfer günü sanki hiç transfer olmaya gitmemiş gibiydik çok rahatlık vardı hiç gergin değildim nedense böyle heyecan yoktu garip bi şekilde. 4 gün şaka gibi dayanamadım test yaptım negatif çıkacağını bile bile, sonra 6. gün yaptım dedim ki sonuçtan etkilenmem daha erken biliyorum falan ama ikinci çizgiyi çok net göremedim 1-2 saat etkisinden çıkamadım üzüldüm pişman oldum testi yaptığıma, ikinci test pozitif oldu moralim yerine geldi ama aslında burda doktorları dinleyip hiç yapmamak en iyisi çünkü bu testler de yanıltabilir.

Sanırım “onu” hissetmediğimiz işin sanki hissisleşiyoruz ama moralini sürekli yüksek tutman gerekiyor bazen çok düşünüyoruz. Ben son bir kaç gündür meryem süresini okuyor dinliyorum bi rahatlama geliyor. Gerçekten zor bir süreç, Rabbim kimsenin emeklerini boşa götürmesin herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ❤️🤲🏼
Ayni şekilde transfer günü çok rahattım allah sabır veriyor demekki bende yasin ismi azam süresi çok okudum okuyorum hep olmadığı için olmicak gibi geliyor galiba hakkımız da hayırlısı benim 2nci gün embriyosu olduğu için daha geç belli olur mis sanırım öyle diyorlar kafam çok karışık çoğu gitti azı kaldı buraya kadar gelebilmek bile bisey

Ah o ikinci çizgiyi 1 kez görsem dünyanın en mutlu insanı olacağım allahtan başka hiç bisey istemem 😔 ama çok tuhafki içimden hiç sevinmek olmus gibi gelmiyor çok hissizleştim inşallah isteyen herkes pozitif görür
Canım kesinlikle teselli etmek için söylemeyeceğim bu söylediklerimi ama ben hiç bir belirti yaşamadım. Ciddiyim. İçimde negatif o kadar his vardı ki anlatamam hala da öyle. Ama yapacak birsey yok bekleyeceğiz içimizi ferah tutacagız. İnaşllah hepimizin pozitif olur 🤗🌸

Canım kesinlikle teselli etmek için söylemeyeceğim bu söylediklerimi ama ben hiç bir belirti yaşamadım. Ciddiyim. İçimde negatif o kadar his vardı ki anlatamam hala da öyle. Ama yapacak birsey yok bekleyeceğiz içimizi ferah tutacagız. İnaşllah hepimizin pozitif olur 🤗🌸
Çok teşekkür ederim canım çok haklısın elimizden geleni yapıyoruz gelmeyen için Rabbım bıraktık

X