Herseyi yiyorumBir hafta kadar daha geç oluyor. Vardır bir hayır. Bu sürede lütfen bol bol havuç ve kabak çekirdeği tüket
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herseyi yiyorumBir hafta kadar daha geç oluyor. Vardır bir hayır. Bu sürede lütfen bol bol havuç ve kabak çekirdeği tüket
Canım bende test yaptım maalesef tek çizgi kafam çok karıştıBence bekle valla bende pişman oldum zaten
Canım benim kaçıncı günde yaptın? Benim 2 testim negatif çıkmıştı sonraki günler pozitife döndüCanım bende test yaptım maalesef tek çizgi kafam çok karıştı c
Canım seninki 2.ci gün embriyosu değil mi daha geç pozitife döner. İçini ferah tut lütfenCanım bende test yaptım maalesef tek çizgi kafam çok karıştı
Kan tahlili yaptırdım negatif maalesef 0.10 sizin guzel haberlerinizi bekliyorumCanım seninki 2.ci gün embriyosu değil mi daha geç pozitife döner. İçini ferah tut lütfen
Kan tahlili yaptırdım negatif maalesef 0.10 sizin guzel haberlerinizi beklCanım seninki 2.ci gün embriyosu değil mi daha geç pozitife döner. İçini ferah tut lütfen
Üzgünüm canım. Tekrar denersin bende pazartesi günü kanda vereceğim. Mutlaka paylaşırım.Kan tahlili yaptırdım negatif maalesef 0.10 sizin guzel haberlerinizi bekliyorum
Pes etmicem zamanı gelince olacak senden güzel haberler bekliyorumÜzgünüm canım. Tekrar denersin bende pazartesi günü kanda vereceğim. Mutlaka paylaşırım.
Aynı gün transfer olmuşuzzzCanım seninki 2.ci gün embriyosu değil mi daha geç pozitife döner. İçini ferah tut lütfen
Yarın insallah kanda güzel sonuç alırım paylaşırım mutlaka seninlePes etmicem zamanı gelince olacak senden güzel haberler bekliyorum
Aynı gün transfer olmuşuzzz
Hadi bakalım insallah pozitifleri alırız. Yaptınız mı idrar veya kan testi ?Aynı gün transfer olmuşuzzz
Canım ben bugün dayanamayıp kan testi verdim 236 çıktı çok mutluyum çok şükür 2 gün sonra yeniden test vermem gerekiyormuş umarım artış olurPes etmicem zamanı gelince olacak senden güzel haberler bekliyorum
Kaç gün olmuştu transferinin tek embriyomu maşallahCanım ben bugün dayanamayıp kan testi verdim 236 çıktı çok mutluyum çok şükür 2 gün sonra yeniden test vermem gerekiyormuş umarım artış olur
30 ekimde transfer oldum. 11 kasımda kan testi vermen gerekiyor dediler. Tabiki dayanamadım yine erken yaptım bugün 10.cu günüm tek embriyoKaç gün olmuştu transferinin tek embriyomu maşallah
Bende 1 kasımda transfer oldum dayanamadım 8. Günü yaptım yani dün 94 çıktı yarık tekrar vereceğim asıl test günüm 13 ü bende dayanamadım eşimin haberi yok henüz aksi bir durum olursa diye söylemek istemedim inşallah olmaz inşallah emeğimizin ağrılarımızın karşılığında kucağımız dolar30 ekimde transfer oldum. 11 kasımda kan testi vermen gerekiyor dediler. Tabiki dayanamadım yine erken yaptım bugün 10.cu günüm tek embriyo
Çok güzel maşallah amin canım aminBende 1 kasımda transfer oldum dayanamadım 8. Günü yaptım yani dün 94 çıktı yarık tekrar vereceğim asıl test günüm 13 ü bende dayanamadım eşimin haberi yok henüz aksi bir durum olursa diye söylemek istemedim inşallah olmaz inşallah emeğimizin ağrılarımızın karşılığında kucağımız dolar
Bu arada 11 . Günün günlerimiz hep karıştı gerçekten30 ekimde transfer oldum. 11 kasımda kan testi vermen gerekiyor dediler. Tabiki dayanamadım yine erken yaptım bugün 10.cu günüm tek embriyo
aaa evet günlerimi karıştırdım olsun çok şükürBu arada 11 . Günün günlerimiz hep karıştı gerçekten
Nerde yaptırdınız tüp bebeği hayırlı olsun darısı bizlere bende tüpe başlamayı düşünüyorum aralıkta da bakalım30 ekimde transfer oldum. 11 kasımda kan testi vermen gerekiyor dediler. Tabiki dayanamadım yine erken yaptım bugün 10.cu günüm tek embriyo
Bahçeci tüp bebek merkezindeNerde yaptırdınız tüp bebeği hayırlı olsun darısı bizlere bende tüpe başlamayı düşünüyorum aralıkta da bakalım