• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İradesiz ve sabırsız biriyim..

Karadut99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
268
0
26
Ankara
Arkadaşlar ben çok iradesiz, sabırsız biriyim. Ders çalışmam gerekiyor ama ben tembel tembel yatıyorum. 2 ay sonra sınavım var ve kazanamazsam neler olacağını tahmin bile edemiyorum( ruh halimin). Nolur bana yardım edin önerilerinizi bekliyorum!

aslında sorunun cevabı sen vermişsin.oturup iradeli bir şekilde ders çalışacaksın.ya çalışacaksın,ya çalışacaksın!!!Allah yardımcın olsun inşallah.

hayatını planlı bır sekılde yurutursen dersınıde guzelce calısırsın guzel bı program yap hem hobılerını yapmaya zaman ayır hemde dersıne.

Cnm kafana taktığın bişeylerin var mı stres yaptığın?? Eğer varsa önce problemelrimizi yoluna koymak lazım.. Ben hep stres yüzünden derse odaklanmakta güçlük çekiyorum. Herşeyi kafama takıyorum malesef:ssz:

Bence ilk olarak bilgisayarı kapat. :) Sonra ders çalışacağın ortamın tertipli ve düzenli olmasına dikkat et. Bide ders çalışmaya oturunca kendine bir zaman belirle. Mesela; 1 saatten önce bu masadan kalmıycam gibi..Umarım başarılı olursun :)

Cnm kafana taktığın bişeylerin var mı stres yaptığın?? Eğer varsa önce problemelrimizi yoluna koymak lazım.. Ben hep stres yüzünden derse odaklanmakta güçlük çekiyorum. Herşeyi kafama takıyorum malesef:ssz:
ooo binlerce canım benim. Zaten onlar değil mi beni senelerdir oyalayan. İsmini görünce şaşırdım! :) beni sobeledin:)

Bence ilk olarak bilgisayarı kapat. :) Sonra ders çalışacağın ortamın tertipli ve düzenli olmasına dikkat et. Bide ders çalışmaya oturunca kendine bir zaman belirle. Mesela; 1 saatten önce bu masadan kalmıycam gibi..Umarım başarılı olursun :)
Teşekkür ederim canım tavsiyelrin ve güzel dileğin için... Ben hemen sıkılıp kalkıyorum, ama bundan sonra dikkat edeceğim...

Dersi ders çalışmak ve sınav geçmek için düşündüğünde işkence haline gelir.
Çalıştığın konuyu sınava odaklanarak değil öğrenmek istediğin için çalış.

Hepsi bi anda gözüne çok geldiği için ve yetersiz kalacağın hissi olduğunda
Bu korku isteksizlik yapıyor.Bilmediğin için zor geldiğini unutma !!!
Öğrenilmeyecek hiçbir bilgi yok...

Ders çalışmanın zevkine vardığında çok keyifli hale geliyor.
Çalıştığın konunun sorularını cevaplayabildiğinde kendine güven gelicek..

Dersi ders çalışmak ve sınav geçmek için düşündüğünde işkence haline gelir.
Çalıştığın konuyu sınava odaklanarak değil öğrenmek istediğin için çalış.

Hepsi bi anda gözüne çok geldiği için ve yetersiz kalacağın hissi olduğunda
Bu korku isteksizlik yapıyor.Bilmediğin için zor geldiğini unutma !!!
Öğrenilmeyecek hiçbir bilgi yok...

Ders çalışmanın zevkine vardığında çok keyifli hale geliyor.
Çalıştığın konunun sorularını cevaplayabildiğinde kendine güven gelicek..

doğru diyorsun canım .teşekkür ederim bu güzel cevabın için.

Back