Henüz yapamadık maddiyat ve zaman uyuşmadı maalesef.Tabi insan güzel bir dügün ister, ama ortalik geri acildiginda kücük bir kutlama yapmadiniz mi?
Henüz yapamadık maddiyat ve zaman uyuşmadı maalesef.
Teşekkür ederim. Evet çok şükür. Eksiklikler her zaman herkeste oluyor maalesef. Zamanı gelince belki hayrını da göreceğim verdiğim kararın.Öyle birsey düsünebilirsiniz. Icinizde kaldigini anliyorum, ama anladigim kadariyla iyi giden bir evliliginiz var. Bir senesini yasamamis olurdunuz bekleseniz. Öyle de düsünün
Burda durum kişiniz algısıyla alakalı diye düşünüyorum. Ben düğünü milleti eğlendirmekten ziyade kutlamaya değer bir gün olduğunu düşünerek hem de kendim eğlenerek yapma niyetindeydim zaten. Sanırım yanlış anlaşıldım 2 yıldır acı çekmiyorum bununla ilgili. Bu dönemde farkettiğim bir şeyi paylaşmak istedimYa bu düğün olayını anlayamıyorum yani 3 saat millet gelip kuru pasta -limonata içemedi kuzu da çevirseniz sizi eleştirecek insanlara sahte gülücükler dağıtılmadı diye 2 yıldır acı çekmeniz çok ilginç, hayatı ıskalıyorsunuz.
İçinizde kalmasın. Çünkü bu sizi yorar.Kızlar merhaba, ben 2020 gelinlerindenim. 2020 de pandemi gelmeden hemen önce nikahımız kıyılmıştı düğün tarihimizi de eylüle almıştık. Sonra pandemi çıktı ve biz erteleyelim nisana falan ya da yapalım aradan çıksın mı diye düşünüp durduk sonunda önümüz belirsiz olduğu için yapma kararı vermiştik. Belki dedik eylüle düzelir. Davetiyeler dağıtıldıktan sonra yasaklar gene geldi. Memleketimde olacak olan kına-düğüne 1 hafta kala yasak geldi ve iptal oldu davetiyeler de verildi malum eşimin memleketindeki düğünü bari bir şekilde yaparız tedbirlerle dedik. Ona da 2 gün kala kısıtlama geldi biz de zaten nikah var boşuna bu kısıtlamalarla salon masrafı yapmayalım diye onu da iptal ettik. Nikahım zaten olduğu için evden gelin çıkmam oldu (onda da davul yasak değil diye öğrenmemize rağmen yasakmış davul biraz çaldı sonra polis geldi) ve aile arasında pandemiden korka korka yaptığımız bir kınam oldu ve gittim. Anlayacağınız yapalım dedikten sonra üst üste stresler eklendi durdu hiçbirinin tadı olmadı. Ama sonrasında farkettim ki yasaksız engellemesiz davullu bir gelin çıkma, kalabalık bir düğün ve güzel bir kına yapmak içimde ukte kalmış. O zamanlar bu kadar düğün istediğimin de farkında değildim bir an önce evime geçme isteğim vardı. Sonra kutlama düğün bir şeyler yaparız dedik ama henüz kısmet olmadı. Ancak her düğün gördüğümde içimde bir şeyler canlanıyor. Pişmanlık hissediyorum erteleme kararı vermediğim için. Merak ediyorum düğünü 2020 de olcak olup da 2021 e erteleyenler pişman oldu mu? Keşke yapsaydım 2020 de boşa bekledim dedi mi? Ya da iyi ki beklemişim dedi mi? O süreç sancılı mı geçti? Ben de erteleseydim muhtemelen baba evinde kalmaya devam etmem gerekecekti. Nikahlı olup 1 yıl daha beklemek nasıl hissettirirdi bilemiyorum ama şu an aile yanında 1 yıl daha kalmış olurdu zaten eşinle önünde bir süreç var diye kendime kızıyorum. Eğer erteleseydik şu an her şey çok daha güzel olurmuştu gibi geliyor. Çok pişman hissediyorum verdiğim bu karar için. Hem biraz sizi merak ediyorum hem dertleşmek istedim benim gibi olanlar vardır belki birbirimize iyi geliriz
Tabii ki hayat memat meselesi değil. Bakalım zaman gösterecek diyelimAynı dönemlerde evlenmişiz. Ben şu an düğün yaptığımı düşünemiyorum çok tuhaf kaçardımuhtemelen çevremdekiler de 2 sene geçti ne alaka derlerdi. 2 sene sonra düğün cidden çok çok garip olur bence.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla küçük bir kutlama da sizi tatmin etmeyecek. Bu sefer neden adam akıllı düğünüm olmadı diye üzüleceksiniz gibi geliyor. Bazen hayat memat meselesi değilse eldekiyle yetinmeyi bilmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?