iptal edilen düğün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Denizcnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
9
7
1
Kızlar merhaba, ben 2020 gelinlerindenim. 2020 de pandemi gelmeden hemen önce nikahımız kıyılmıştı düğün tarihimizi de eylüle almıştık. Sonra pandemi çıktı ve biz erteleyelim nisana falan ya da yapalım aradan çıksın mı diye düşünüp durduk sonunda önümüz belirsiz olduğu için yapma kararı vermiştik. Belki dedik eylüle düzelir. Davetiyeler dağıtıldıktan sonra yasaklar gene geldi. Memleketimde olacak olan kına-düğüne 1 hafta kala yasak geldi ve iptal oldu davetiyeler de verildi malum eşimin memleketindeki düğünü bari bir şekilde yaparız tedbirlerle dedik. Ona da 2 gün kala kısıtlama geldi biz de zaten nikah var boşuna bu kısıtlamalarla salon masrafı yapmayalım diye onu da iptal ettik. Nikahım zaten olduğu için evden gelin çıkmam ve aile arasında pandemi korkusuyla ufak bir kınam oldu ve gittim. Anlayacağınız yapalım dedikten sonra üst üste stresler eklendi durdu hiçbirinin tadı olmadı. Ama yenilerde farkettim ki biraz içimde kalmış. Belki geçici bir histir bilemiyorum tabi. O zamanlar bu kadar içimde kalmış olabileceğinin de farkında değildim bir an önce evime geçmek istemiştim. Erteleseydim keşke dedim bu zamanlarda ama iş işten geçti tabi.
Merak ediyorum düğünü 2020'de böyle iptal olup sonradan içinde kaldığını fark eden oldu mu ve 2021'e erteleyenler pişman oldu mu? O yıl sancılı geçti mi?

Son düzenleme:
Tabi insan güzel bir dügün ister, ama ortalik geri acildiginda kücük bir kutlama yapmadiniz mi?

Öyle birsey düsünebilirsiniz. Icinizde kaldigini anliyorum, ama anladigim kadariyla iyi giden bir evliliginiz var. Bir senesini yasamamis olurdunuz bekleseniz. Öyle de düsünün
Teşekkür ederim. Evet çok şükür. Eksiklikler her zaman herkeste oluyor maalesef. Zamanı gelince belki hayrını da göreceğim verdiğim kararın.

Burda durum kişiniz algısıyla alakalı diye düşünüyorum. Ben düğünü milleti eğlendirmekten ziyade kutlamaya değer bir gün olduğunu düşünerek hem de kendim eğlenerek yapma niyetindeydim zaten. Sanırım yanlış anlaşıldım 2 yıldır acı çekmiyorum bununla ilgili. Bu dönemde farkettiğim bir şeyi paylaşmak istedim

Bana kına ve düğünü zorla yaptılar. Sizi anlayamam o yüzden. Ama çok istiyorsanız toplayın arkadaşları evinde kına yakın, küçük çaplı bir organizasyon hem sizi mutlu eder, hemde değişiklik olur.

İçinizde kalmasın. Çünkü bu sizi yorar.
Umarım en uygun zamanda sizi mutlu edecek bir kutlama yapabilirsiniz.

İki sene geçmiş, evliliğin de iyi gidiyormuş şükür, dert olacak bi şey değil bence. Ben böyle şeyleri sevmediğim için seni anlayamam, empati yapmaya çalışıyorum, içinde kalmış ama şimdi kına-dugun yapmak falan abes olur zaten. Güzel bi mekanda, en yakınları davet edip yemekli bi eğlence, bi evlilik kutlaması yapabilirsiniz. Gelinliğe benzer bi elbise giyersiniz, yer içer eğlenirsiniz.
Olmaz mı?

Aynı dönemlerde evlenmişiz. Ben şu an düğün yaptığımı düşünemiyorum çok tuhaf kaçardı muhtemelen çevremdekiler de 2 sene geçti ne alaka derlerdi. 2 sene sonra düğün cidden çok çok garip olur bence.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla küçük bir kutlama da sizi tatmin etmeyecek. Bu sefer neden adam akıllı düğünüm olmadı diye üzüleceksiniz gibi geliyor. Bazen hayat memat meselesi değilse eldekiyle yetinmeyi bilmek gerek

Tabii ki hayat memat meselesi değil. Bakalım zaman gösterecek diyelim

Bence yapın bişeyler sizi yadırgamayacak genç arkadaşlar ve aileden birileri katılır kocaman düğün salonu olmazsa şık Cafe tarzı bi yer olur giyersiniz gelinliği yaparsınız bi kutlama evleneli 2 yıl olmuş ama normal yıllar değildi ki geçen yıllar korktunuz ve yapmadınız bu kadar.Ama şuan yapabilirsiniz fazlada gecikmeyin bu yıl yapın parasal durumun iyileşmesini beklerseniz daha çok zaman geçer ve iyice zorlaşır yapmanız. Yıl dönümüzde yapın bence kim ne karışır bu hayat sizin hayatınız ya da bunu yapmazsanız bile iyi bi fotoğraf çekimi yaptırabilir üstüne de balayı tadında güzel bi tatil yapabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…