iphone

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
Konuyu acacagim yeri bilemedim buraya acayim dedim, gerekli yere yoneticiler tasir sanirim. Kizlar meselem su: telefon alacagim zaman yine androidli bir telefon alirim diye dusunuyordum ama son zamanlarda gozum iphone'lara kayiyor. Ama bi yandan da bu telefona karsi hic bir bilgim olmadigindan karar veremiyorum. İphone tercih edilmedeki en buyuk etken sanirim ios. Nedir bu ios kullanimi nasil etkiliyor yorumlariniza ihtiyacim var.

sarj sorunu felaket . tavsiye etmem.
ayrica apple ne dayattiysa ona uymak zorundasin cok kisitlayici bir arayuzu var.

tercih edilmesindeki tek amaç "bakkkkk benimmmm ıphonemmm varrrrr tikiyimmmm bennnn herrr çıkannnn telefonuuuu alırımmmm" gerçekten kullanım ihtiyacı oldugu için alan insan çok az

şarjı çabuk bitiyor arkadaşım da var ordan blyrm brde batarya telefona sabitmiş yani batarya btti mi diğer telefonlar gibi değişim olmuyormş hemen

Yaklaşık 2,5 yıldır iPhone kullanıyorum ve çok memnunum , 4s kullanıyorum... Şarj olayı arkadaşların dediği gibi yetmiyo, benimki en fazla bir gün dayanıyor internet vs devamlı açık yalnız 3G kapalı olarak kullanıyorum.. Şarj olayında onun dışında sorun yaratmıyor benim için.. Kullanım olarak bence android güzel değil en azından ben sevemediğim için , eşimde htc var mesela bana göre değil kullanım açısından... İphone dışında başka bir telefon kullanmayı düşünmüyorum açıkçası.. :)

Iphone demek iOS demek bilen bilir gerisi hikayedir
Kullanımı çok kolay
Virüs bulaşma ihtimali yok çünkü itunes var
Hiç servis yüzü görmüyor yavrum benim yerim onu
Donmadı şimdiye kadar ben 4s kullanıyorum üstlerini gördüm uygulamalar arası geçiş daha hızlı ama elimdeki bana yetiyor da artıyor bile. Bunların dışında yaptıklarımı da paylaşayım

Iphone rezalet bence , Esin ve Kiz Kardesim kullaniyor ikiside memnun degil...

Samsung s5 , siddetle tavsiye ederim...

Samsung dusunebilirsin. Su an s4 kullaniyorum cok memnunum

Internetten lazım olan evraklarımı indiriyorum office suitle düzenliyorum.
Sınıfımda yazıcıyla uzaktan bağlantı kurup hazırladığım evrakın çıktısını alıyorum.
Faturalarımı iOS uygulamasıyla ödüyorum. Alışveriş yapıyorum.
Digiturk hesabıma burdan bağlanıp evdeki gibi izleyebiliyorum.
Velilerime toplantı yeri ve saatini yine bir iOS uygulamasıyla tek seferde hepsine ulaştırabiliyorum.
Mailler, online iletişim, son dakika-makyaj-yemek tarifi uygulamaları ve favorim kelime oyunum
Ben bir de jailbreak li kullanıyorum biraz güncellemelerle ve teknolojiyle aranız varsa on numara telefon.

Herkesin telefondan kendi arzulari istekleri farklidir. Ben Iphone'cuyum yillardir. Gectigimiz cuma esimin sahane supriziyle iphone 6'ma kavustum. Iphone 5'in sarji inanilmaz dayaniksiz, yani devamli yollardaysan, 3g kullaniyorsan, telefonundan radyo dinliyorsan vs, tavsiye etmem. Ama gunun daha sabit yerlerde geciyorsa, sarj edebilme ihtimalin varsa sarj edersin, olur biter. Gunde 2 defa sarja takmam gerekiyordu hihi.

Ama iphone 6 candir can. Masallah, dun oglenki doldurmamla su anda hala 43%te. Ama Wifi'den bagliyim.

ios'i sorarsan, eger basit, kullanimi kolay, rahat, istedigini yapan bir telefon istiyorsan, dusunmeden Iphone al derim. Ama eger kameranin kalitesine onem veriyorsan, android'u seviyorsan, ozaman Samsung lara bak derim.

Samsung S5 kullanıyorum bence iphone dan daha kullanışlı bir telefon. Kamerası süper ve android olmasi kullanım kolaylığı sağlıyor.

İPhone iyi bi telefon değil baslarda ismi vardi pahaliydi simdi on yasindaki çocuğun elinde havasi da kalmadi 6da cikti görünüşü de bozmuş android

İphone kullanmadım ancak ben de normal sıradan bir windows kullanıcısı olarak macbooklara "amaaan o da neymiş, sırf macim var diye hava atmak için onca para verilir mi" der dururdum. Zaman geldi geçti eşim aldı bir tane. Lanet ediyorum şu an windowsa. Ne büyük zaman kaybı, ne sorunlu işletim sistemiymiş meğer. o fiyatı son kuruşuna kadar hak ediyor.

İphone da kardeşimde var, bataryalı telefon kılıfları ya da çantada taşınabilir 3-4 tam şarjlık cihazlar satılıyor. Onlardan alınıp çatır çatır kullanılabilir. Ben de yeni yıldan sonra düşünüyorum iphone 6+

İki adet samsung faciasından sonra ıphone ile rahatladım.
İos candır. Kullanımı kolay.
3g kapalı olursa şarjı çabuk bitmez. Şimdiye dek kullandığım en iyi telefon diyebilirim.

Iphone Turkiye'ye geldiginde abimin hediye etmesiyle kullanmaya basladim, sonra 3g, 3gs, 4 kullandim. Bu uc telefonu da hep jailbroken halde kullandim, her turlu detayini, islemini artisini eksisini bilirim. 4ten sonra 1 sene HTC one kullandim. Su an 5s kullaniyorum ve buldugum an yine 6 alacagim. HTC One'im bozuldugu icin tekrar 5s aldim bu arada, keyfi olarak degistirmedim, o da cok basariliydi.

Oncelikle iphone ve pil problemi konusunu ben acikcasi pek anlamiyorum. Sabah aksam 3g kullanarak internette gezerim, ekran parlakligi hep maksimumdur, telefon elimden dusmez diyorsaniz zaten size gore telefon yok, G2 bir nebze isinizi gorur. Ben bunca zamandir kullanirim, telefona dokunmadigim halde sarji birer ikiser giden tek telefon One'di. Ama gece %100 biraktigim iphone'u sabah %100 elime alirim. Bu bakimdan cok da basarilidir. Sadece 3g performansi yetersiz, yoksa iphone bana rahatlikla yetiyor, ki web olsun, oyun olsun, mesajlasmalar uygulamalar olsun gayet sik da kullaniyorum. Ve optimizasyon ile iphone 6nin gayet duzgun kullanim suresi var. Islemci teknolojisi ile de batarya performansi artti.

Iphone'u hava atmak icin aliyorlar, normal kullanicisi az olayi da artik cok sacmalasmaya basladi. Ve Turkiye'de artik iphone ile sinirli degil bu, "Cikan en yeni Galaxy'yi almazsam olmaz" diyenler cok daha fazla. Kucuk ekran sebebiyle o tiplerin cogu Samsung'a kaymisti. Siz insanlari telefona gore yargilamazsaniz eger kimse iphone alayim da statum olsun demez. Toplumun dayattigi seyler bunlar.

Neyse, sarj konusunu da statu konusunu da geciyorum. Appstore gibi bir dunya varken Android'i cidden tercih edemiyorum. IOS kisitliyor diyenler var, dogrudur, ama isteyene jailbreak diye bir olay var. Bir de sorarlar insana, ne yapiyorsun ki telefonla kisitlanacak kadar?

Butun uygulamalar, buyun oyunlar programlar once IOS icin gelistirilir. Ve her zaman IOS programlari gerek gorsellik gerek kullanislilik acisindan cok daha iyidir. Marketince cop uygulamalar bulamazsin, cunku Apple buna izin vermez.

Telefon kolay kolay bozulmaz. Diger Apple cihazlar ile oylesine senkronize ve duzgun calisir ki sasirirsin. Cok hizli ve akici calisir ayrica. IOS'in en buyuk avantaji buradadir, asla kullandikca yavaslamaz. Android telefonlar isterse en iyisi en ust duzeyi olsun kullandikca sistem sistemi yapacagindan bir sure sonra acip kapatmak gerekir, ve daha da zaman gectikce artik bu da yetmez, sistem eskisi kadar stabil calisamaz hicbir zaman. Ozellikle Samsung bu konuda cok geridedir, biraz teknoloji haberleri vs takip ediyorsan zaten bilirsin, Touchwiz arayuzu cok kotu malesef.

Kamera konusunda da gayet bekleneni alirsin, ben inanmiyorum ki kimse cektigi fotograflari cerceveleyip duvara asacak kadar buyuk bastirsin vs. Megapixelin onemi bir yere kadar, bunu da biliyoruz. Iphone kamerasi icinse kotu demek zaten absurd olur, onlarca incelemesi var uluslararasi platformlarin.

Daha once hic iphone kullandin mi bilmiyorum, ama kullandigin zaman ve alisma evresini atlattiginda bir daha baska bir sey kullanmayacaksin emin ol. Ben su an jailbreak bile yapmadim 5se, belki yaslandigimdan ugrasamiyorum belki de yetiyor artik her seyi ile, ama senelerce en ince ayrintisiyla ugrasmis bir insanim dusun Kullandigim bircok Apple urunu var su anda, daha once de rakibi bircok urunu kullandigimdan bu rahatligi anlatmam cok zor.

Of. Resmen Apple calisani gibi yazdim burada, ama yigidi oldur hakkini yeme demisler, Apple gibi bir firma ve urunleri ile ilgili bol keseden sallanan cok sey gorunce tutamiyorum kendimi

Android/IOS rekabeti var burada. Tavsiyem Iphone tercih etmen yonunde, pisman olacagini hic sanmiyorum. Ancak Android'de karar kilarsan, butce de saglamsa (ki iphone tartisiyoruz, sanirim oyledir) HTC One M8 almani oneririm. Hem sarj konusunda uzmez, hem cok ama cok saglamdir, ve diger Android telefonlardan acik ara ondedir guzellik konusunda, hem de Sense arayuzu cok sik ve kullanislidir, Touchwiz gibi takilmalar kasmalar yapmaz, sistem sismesi konusu da digerlerine gore daha yavas gerceklesir, uzun surer. Ama eninde sonunda gerceklesir, aldigin ilk gunku gibi performans vermeyecek hicbir Android, bundan emin ol.

Bende yeni aldım iphone kullanıyorum.sevdiğim için aldım.çok memnunım ama hem ekran çözünürlüğü hem fotoğraf çekimi hemde kullanım kolaylığı açısından samsung dha iyi.S5i tavsiye ederim.gerçekten çok güzel bi telefon.

Kesinlikle katiliyorum. Ornek verecektim de konu mobil platform diye vazgecmistim. Yillarca Windows pc kullandiktan sonra Macbook kullanmaya basladim, boyle bir rahatlik, guzellik, hiz ve kullanislilik yok. Sarj suresinden bahsetmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…