iphone

canim bende yillardir iphone kullaniyorum simdiye kadar 1 kez bile telin coktugunu bozuldugunu yiprandigini gormedim iphone kullanmamdaki en buyuk sebeb evet ios cunku ios kendini yeniliyo guncelleyebiliyosun android de surum neyse o daha ilerisi cikma sansi yok belli bi yere kadar surum yapabiliyosun kac sefer yere dustu cam olmasina ragmen kirilmadi sarji da gayet guzel gidiyo programlari guzel kullanimi ve guvenligi guzel benim samsunglar hosuma gidiyo sadece android oldugu icin almiyorum daha once lg kullandim uzun bi zaman ve kesinlikle android almam dedim ama tercih meselesi tabi sevgiler :KK56:

ayıp ettin ya:) hiç servis yüzü görmedi benim bebeğim:) maşallah diyelim.
teknoloji biraz da şans işidir ama ios iyidir iyi:KK76:
Benim samsung ise ayni sene ayni problemden iki kez servise gitti bir aya yakin da donmedi :KK43:( sizler boyle soyleyince iphone almaya karar verdim valla hem universitede odevler konusunda da faydasi dokunur bana, mikemmel :)

bir kişi ilk defa Iphone kullanacaksa ona çok kısıtlayacagı gelebiliyor ve almak istemiyorlar telefonu ,kullandıkça alısıyorsun hatta bazen iyi ki yok bluetooht'u falan diyorsun yani ben diyoeum genelde zaten dedigim gibi bir şey almak göndermek istiyorsan whatsapp iş görüyor .ben 5s kullanıyorum 6 ya iyi dediler ben şeklini begenmedim kare yapısını bozmaması laım bence Iphoneunu o zaman samsunga kayıyor biraz ,birde üstüne isterse ıphone 10 cıksın eskimiyor telefon o bakımdan da güzeldir yani ,bi de şarjı çözebilseler :KK43:
İphonne da bluuetooht olmadığınıı neren çıkardınız.bizim telefonlarda var.

İphonne da bluuetooht olmadığınıı neren çıkardınız.bizim telefonlarda var.
Bahsettiginiz şey sadece Iphonedan Iphone a veri aktarımı yapabiliyor bir de pcden telefonuna aktarabiliyorsun o yüzden bluetoohtu yok dedim çevremizde herkes Iphone kullanmıyor

güncellemesi yok bi kere , lg yi daha kaliteli buluyorum , lg G2 çok güzel ıptone(ayton)dan :KK48: lg G3 çıktı onu görmedim ama alıcaksan lg3 al, şarj ömrüde çok uzun gidio batarya %1kalsın onu 1satde kapanmıo tel.

X