- 26 Temmuz 2013
- 123
- 93
- Konu Sahibi mutebessim
ayıp ettin ya:) hiç servis yüzü görmedi benim bebeğim:) maşallah diyelim.Bi de bu iphone lar androidler kadar bozulmuyorlar da sanirim ? :)
teknoloji biraz da şans işidir ama ios iyidir iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayıp ettin ya:) hiç servis yüzü görmedi benim bebeğim:) maşallah diyelim.Bi de bu iphone lar androidler kadar bozulmuyorlar da sanirim ? :)
Benim samsung ise ayni sene ayni problemden iki kez servise gitti bir aya yakin da donmedi ( sizler boyle soyleyince iphone almaya karar verdim valla hem universitede odevler konusunda da faydasi dokunur bana, mikemmel :)ayıp ettin ya:) hiç servis yüzü görmedi benim bebeğim:) maşallah diyelim.
teknoloji biraz da şans işidir ama ios iyidir iyi
İphonne da bluuetooht olmadığınıı neren çıkardınız.bizim telefonlarda var.bir kişi ilk defa Iphone kullanacaksa ona çok kısıtlayacagı gelebiliyor ve almak istemiyorlar telefonu ,kullandıkça alısıyorsun hatta bazen iyi ki yok bluetooht'u falan diyorsun yani ben diyoeum genelde zaten dedigim gibi bir şey almak göndermek istiyorsan whatsapp iş görüyor .ben 5s kullanıyorum 6 ya iyi dediler ben şeklini begenmedim kare yapısını bozmaması laım bence Iphoneunu o zaman samsunga kayıyor biraz ,birde üstüne isterse ıphone 10 cıksın eskimiyor telefon o bakımdan da güzeldir yani ,bi de şarjı çözebilseler
Bahsettiginiz şey sadece Iphonedan Iphone a veri aktarımı yapabiliyor bir de pcden telefonuna aktarabiliyorsun o yüzden bluetoohtu yok dedim çevremizde herkes Iphone kullanmıyorİphonne da bluuetooht olmadığınıı neren çıkardınız.bizim telefonlarda var.
Anladım şimdi :)Bahsettiginiz şey sadece Iphonedan Iphone a veri aktarımı yapabiliyor bir de pcden telefonuna aktarabiliyorsun o yüzden bluetoohtu yok dedim çevremizde herkes Iphone kullanmıyor