anladım,zaten gönlüm samsungdaydı,bir kaç gün inceleyeyim iphone yi..Canım elbet işine yarar yaramasına ama dediğim telefonun kapasitesi de işlemcisi de 4sten iyi ve sıfır bir 4s fiyatından ucuz fiyata sahip. Sıfır fiyatına göre 4S iyi bir telefon değil. Telefonun 4gb kapasitesi olanı da var 630 lira fakat 16gb daha hesaplı bence. telefonda 2. el kullanmayı sevmem ben de hele de 700 lira 2. el bir telefona asla vermem
anladım,zaten gönlüm samsungdaydı,bir kaç gün inceleyeyim iphone yi..
İngilizcem iyi..Teşekkür ederim yorumun için..İki adet samsung kullandıktan sonra tövbe ettim bi daha almam. Bu kadar insan neden samsungu bu kadar sever anlamış değilim. Kullandığım hiç bişeyden memnun kalmadım telefon foto mak. Vs. Şimdi 5s var bende. Alet canavar. Şimdiye kadar niye apple almamışım diye kendime kızıyorum. Ipad ıphone vs ne varsa appleda var arkadaşım. Hiç de sorun yaşamadım. İtunes zaten kullanıyordum ıpod için o yüzden zor gelmedi bana. Veri alışverişine de pek ihtiyacım olmuyor açıkçası.
Yok illa android olsun diyorsan sony experia tavsiye ederim. Android bi telefon alsam onu tercih ederdim. İngilizcen varsa yabancı teknoloji forumlarına göz gezdir. Teknolojik bişey almadan önce bakarım ben onlara mutlaka. Samsungu nasıl yerden yere vurduklarını göreceksin. Özellik olarak karşılaştırma yapan siteler de var. Samsung yine ortalarda geziyor. Bi bizim millette var bu samsung aşkı sanırım.
Bende Iphone 4s kullanıyorum çok memnunum..androidlerden hoşlanmıyorum ben..kesinlikle tavsiye ederim..çöp diyenler neden demiş merak ettim..
marka takıntısı değil de,araştırıyorum ne zamandır,samsung ve iphone bir adım öne çıkıyor hep...general mobile discovery'i ilk kez duymadım,ama çok bilgim de yoktu haliyle..sony xperia z1 ,HTC,LG G2..gibi markalar da var tabii de,düşünüyorum işte..biraz marka takıntın var galiba muhtemelen arkadaş çevrenden kaynaklanıyordur ama ben iphone veya samsung kullanan arkadaşlarımla alay eder oldum artık. ben o telefonlara o kadar para versem içime sinmez kullanamam herhalde. general mobile discovery'i muhtemelen ilk defa duydun fakat bu telefon 2012de satışa sunuldu o zamandan bu zamana o kadar çok satış yaptı ki:) yine de sen bilirsin marka takıntın varsa da samsung s3 iyidir bence. sadece senin de iyi ve ucuz bir telefon kullanmanı sağlamak, yardımımın dokunmasını isterim. vatana gidersen haftasonu indirimlerinden yararlanabilirsin hem özelliklerini daha iyi öğrenirsin kıyaslama yaparsın
memnun musun,iyi o halde,sevindim şimdi..Bende Iphone 4s kullanıyorum çok memnunum..androidlerden hoşlanmıyorum ben..kesinlikle tavsiye ederim..çöp diyenler neden demiş merak ettim..
Evet farkındayım ama umarım taşınmaz,çünkü burada daha çok kişi görüyor..
Bugün bir akrabam telefon getirdi,2. el (4 ay kullanılmış,iphone 4s)...Ben ne zamandır telefon araştırıyordum..Fiyatı 700 tl dedi..Sıfırları 1200 civarı dedi..Aslında son zamanlarda gönlümden samsung geçiyordu,sizce bu teli kullanayım mı,fiyatı nasıl,2. el oluşu dezavantaj mı,yoksa samsunglara mı yöneleyim?Ne dersiniz?
çok oyun oynamam,hatta hiç oynamıyorum..Teşekkürler..İphone'a çöp diyeni de ilk defa okudum!
Neyse konuya gelmem gerekirse, 2 sene Samsung kullandıktan sonra, iphone'a geçiş yaptım, ve kesinlikle pişman değilim.
Ama bence en önemli soru, bir telefondan ne beklediğinizdir.
Yani her telefonun kendine has özellikleri var. Örneğin çok oyun oynayan birisi için iphone ekranı küçük olabilir, sırf telefon msj ağırlıklı kullanılacaksada, Samsung büyük olabilir...vb
eski sahibi 4 ay kullanmış..Apple tek geçiyorum android markete konan uygulamalar taramadan geçmiyor 2gün sonra tel neden yavaşladı diyorlar virüs alıyorsunuz.apple bunun önüne geçmek icin kendini başka cihazlarda etkileşime kapadı..ben herşeyi yapıyorum ve cok memnunum.bendr de 5 var şu anda...2.el düşünüyorsan ama Apple alma derim.tek bir sebepten dolayı batarya ömrü...4s 3.yılına girn bir telefon ve senden önceki sahibi aktif kullandıysa batarya pertdir.ve Appleda batarya değiştiremezsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?