İPhone 4S?

anladım,zaten gönlüm samsungdaydı,bir kaç gün inceleyeyim iphone yi..

İki adet samsung kullandıktan sonra tövbe ettim bi daha almam. Bu kadar insan neden samsungu bu kadar sever anlamış değilim. Kullandığım hiç bişeyden memnun kalmadım telefon foto mak. Vs. Şimdi 5s var bende. Alet canavar. Şimdiye kadar niye apple almamışım diye kendime kızıyorum. Ipad ıphone vs ne varsa appleda var arkadaşım. Hiç de sorun yaşamadım. İtunes zaten kullanıyordum ıpod için o yüzden zor gelmedi bana. Veri alışverişine de pek ihtiyacım olmuyor açıkçası.

Yok illa android olsun diyorsan sony experia tavsiye ederim. Android bi telefon alsam onu tercih ederdim. İngilizcen varsa yabancı teknoloji forumlarına göz gezdir. Teknolojik bişey almadan önce bakarım ben onlara mutlaka. Samsungu nasıl yerden yere vurduklarını göreceksin. Özellik olarak karşılaştırma yapan siteler de var. Samsung yine ortalarda geziyor. Bi bizim millette var bu samsung aşkı sanırım.

anladım,zaten gönlüm samsungdaydı,bir kaç gün inceleyeyim iphone yi..

biraz marka takıntın var galiba muhtemelen arkadaş çevrenden kaynaklanıyordur ama ben iphone veya samsung kullanan arkadaşlarımla alay eder oldum artık. ben o telefonlara o kadar para versem içime sinmez kullanamam herhalde. general mobile discovery'i muhtemelen ilk defa duydun fakat bu telefon 2012de satışa sunuldu o zamandan bu zamana o kadar çok satış yaptı ki:) yine de sen bilirsin marka takıntın varsa da samsung s3 iyidir bence. sadece senin de iyi ve ucuz bir telefon kullanmanı sağlamak, yardımımın dokunmasını isterim. vatana gidersen haftasonu indirimlerinden yararlanabilirsin hem özelliklerini daha iyi öğrenirsin kıyaslama yaparsın

İngilizcem iyi..Teşekkür ederim yorumun için..

Bende Iphone 4s kullanıyorum çok memnunum..androidlerden hoşlanmıyorum ben..kesinlikle tavsiye ederim..çöp diyenler neden demiş merak ettim..

Bende Iphone 4s kullanıyorum çok memnunum..androidlerden hoşlanmıyorum ben..kesinlikle tavsiye ederim..çöp diyenler neden demiş merak ettim..

Elbette bir apple serisi olarak güzel bir telefondur. Fakat 4S'in sıfır fiyatı özelliklerine göre o kadar pahalı ki.. Söylediğim telefon tam bir fiyat-performans telefonu. Daha iyi özelliklere sahip ve daha ucuz bir telefon var iken sırf adı çıkmış diye apple ürünü almak bana pek mantıklı gelmiyor sadece.

marka takıntısı değil de,araştırıyorum ne zamandır,samsung ve iphone bir adım öne çıkıyor hep...general mobile discovery'i ilk kez duymadım,ama çok bilgim de yoktu haliyle..sony xperia z1 ,HTC,LG G2..gibi markalar da var tabii de,düşünüyorum işte..

İphone'a çöp diyeni de ilk defa okudum!

Neyse konuya gelmem gerekirse, 2 sene Samsung kullandıktan sonra, iphone'a geçiş yaptım, ve kesinlikle pişman değilim.

Ama bence en önemli soru, bir telefondan ne beklediğinizdir.

Yani her telefonun kendine has özellikleri var. Örneğin çok oyun oynayan birisi için iphone ekranı küçük olabilir, sırf telefon msj ağırlıklı kullanılacaksada, Samsung büyük olabilir...vb

Apple tek geçiyorum android markete konan uygulamalar taramadan geçmiyor 2gün sonra tel neden yavaşladı diyorlar virüs alıyorsunuz.apple bunun önüne geçmek icin kendini başka cihazlarda etkileşime kapadı..ben herşeyi yapıyorum ve cok memnunum.bendr de 5 var şu anda...2.el düşünüyorsan ama Apple alma derim.tek bir sebepten dolayı batarya ömrü...4s 3.yılına girn bir telefon ve senden önceki sahibi aktif kullandıysa batarya pertdir.ve Appleda batarya değiştiremezsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çöp dememin sebebini 4. kez yazmayacagım fiyat-performans düşünen arkadaşlar anlamıştır zaten. Ayrıca evet iphoneun ekranı küçük. Bu arada android markette hiçbir sıkıntı yok olur olmaz uygulama indirilmediği sürece. Unutmadan söyleyeyim Galaxy S3lerde hassaslık mevcut biraz. 20 cmden yere düştüğünde ekranı bozulmuştu bir arkadaşımın. Her telefon hassastır ama s3te biraz daha fazla gibi. Diğer galaxy ürünlerini bilemeyeceğim

Iphone 5s kullanıcısıyım kesinlikle ama kesinlikle ıphone öneriyorum. Yıl olmuş 2014 hala kasan akıllı telefon var ve hepsi samsung

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ıphone bedava verseler kullanmayacak kişilerdenim s4 kullanıyorum çok iyi kasma hiç yaşamadım ama note3 alsaydım daha güzel olurdu daha büyük ve daha profesyonel bence neyse samsungtan memnunum ıphone un sonunu getiricek

Samsunglar berbat ve daha çok kullanıldığı için pek bi özgünlüğü yok.
Iphonelar ama daha şık.
Hem dahada dayanıklı.
Telefon almam gerekiyor benimde ama samsung alıağımı hiç sanmıyorum.
Htc chacha çok ilgimi çekiyor
Birde nokia c7

Bende ıphone kullanıcısıyım çokda memmunum geçen yıl 4 s kullanıyordum küçük kızım kaç kez yere attı birşey olmadı birgünde ben arabadan inerken çok hızlı elimden kaydı gitti dedim ama hiçbirşey olmadı şimdi yine yeni kontrata girdim yine memmunum 5 c den

1200e falan gerek yok. S3 kullanicisiyim. Discovery hayranıyım. Bu telefonlarin yari fiyatina ayni ozellik, daya fazla dayaniklilik. Bi an bile dusunmeyin alin derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben iphone 4s esim ise samsung 5 kullaniyor.

1- benimkini ekrani kucuk, interntten bir sey okumak cok zor.
2- bataryasi samsunga gore cok kotu. samsung s5 in enerji tasarrufu var. 1 haftaya kadar kullanabilirsiniz. suya dayanikli, parmak iziyle aciliyor. en onemlisi internet olarak 4g kullaniliyor ve bu da internet hizini cok artiriyor.

velhasil ben samsungu daha cok begeniyorum.

çok oyun oynamam,hatta hiç oynamıyorum..Teşekkürler..

eski sahibi 4 ay kullanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…