İpek Ongun-->'günler akıp giderken'...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

+++++++++ alkisalkisalkis

yani bu kitap topiğinde bile polemik yaratmak zor bişeydir kutlarım iremsu
insanların beğenerek okudukları kitapları aşağılamak hoş bir davranış olmasa gerek
şimdi sen ne dedimki diyeceksin
11-15 yaş arasına hitap ediyor derken neyi kasttetiğini sende bizde pekala biliyoruz
ipek ongunun bu kitabını çok beğenerek okudum
yaşım 30
büyük bir okulun müdür yardımcısıyım
eğitim sosyolojisi alanında yüksek lisans yaptım
yani yaş grubum 11-15 değil
lüften kelime seçimlerine dikkat

Hiçbirinizle bi sorunum yok sengözlerimebaksanab
O düşünceler sizin gibi okul müdürleri, doktorasını yapmış pek saygıdeğer yüksek zümre insanları için değil yazar içindi :smiley-cool:
O kadını okuyanlar gerizekalıdır demedim :1closedeyes:
Sadece yazdığı kitaplar ve içindekiler 11-15 yaş arası için yazılmış hikayeler demek istedim :1closedeyes:
Türkçeniz ne durumda bilmiyorum ama ben tam anlamıyla bunu kast ettim
Yani size bi art niyetim yoktu
Kaldı ki hiçbirinizi tanımıyorum :1closedeyes:
İnsanın üstüne atlamaya nede meraklısınız yahu

Ayrıca kuru kuru kutlamalar kabul etmiyorum :smiley-cool:
Tebrikler içinde teşekkürler hadi size selametler olsun :tomato:

Bayılıyorum ipek ongunun serra serisine en son kitabı ne zaman çıktı hiç heberim yok :1shok:
Hemen alacam ve büyük bir zevkle okuyacam kitabı

tebrik ederim :) biz okuduğumuza göre bizede hitap ediyormuş demekki

bende bugün okudum bitirdim çok eğlenceli yaa..acaba bunun devamınıda yazarmıki

Kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmi :)sizi seviyorum

ya çok merak ettim şimdi kitabın kısa bir özetini yazamaz mısınız? ben en son şimdi düğün zamanı yı okumuştum serra yı evlendirmiştik demek devamı var

alkisalkisalkisalkisalkisalkisbu kadar güzel anlatılabilir...anlıyana!
tebrik ederim :) biz okuduğumuza göre bizede hitap ediyormuş demekki
kapasite meselesi yorgunellacımyerimsenibenanlamıyanların kapasitesi ortadaşakkıdı

Bayılıyorum ipek ongunun serra serisine en son kitabı ne zaman çıktı hiç heberim yok :1shok:
Hemen alacam ve büyük bir zevkle okuyacam kitabı
yarım elma ve bir pırıltıdır yaşamak adlı kitaplarıda çok güzeldi gerçekten,haberin oldu artık durma al hemenn:sm_cool:
bende bugün okudum bitirdim çok eğlenceli yaa..acaba bunun devamınıda yazarmıki
umarım bizler için son bir kıyak daha yapar ve yazar tatlım
Kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmi :)sizi seviyorum
Şenizsorma direk öp benim gibi:lepi:
ya çok merak ettim şimdi kitabın kısa bir özetini yazamaz mısınız? ben en son şimdi düğün zamanı yı okumuştum serra yı evlendirmiştik demek devamı var

canım serra özgürle evlendi biliyosun..buda onun devamı işte..serra burda çoluk çocuğa karışıyo,sırf serra değil dier karekterlerde..daha başlarındayım,yalar yutardım ama bu ara yoğunum biraz,ama gerçekten çok heycanlı çeviriyorum sayfaları:dance:

Asocum ben aldım ve bitirdim tamm 439 sayfa :) çok güzel her zamanki gibi bakalım kızı selinle ne maceraları olacak

Asocum ben aldım ve bitirdim tamm 439 sayfa :) çok güzel her zamanki gibi bakalım kızı selinle ne maceraları olacak

heeyy müthişsinhihoyyytvalla kk ya takılmasam bende 4 günde bitirirdim:kedi:
demek selin kızının adıCADIARZUbüyüsü bozulmasın die bakmadım ,savaş verdim kendimlekaydirigubbakcemile3ben henüz sınıfla birlikte polonezköydeki turdayımkaydirigubbakcemile2

tühhh büyüsünü bozdummm :roflol: olsun çok güzel yahu devamı gelir bence bu kitabın :icecream:

kaydirigubbakcemile3yok bozulmaz yorgunellacım merak etmeyerimsenibenkeşke bu kitaptan sonra bunun devamınıda yazsa :1rolleyes:

inşallah yazar :) yazmalı da çünkü bebeği oldu e bunun getirdiği güzellikler sorunlar vs..

Canım ıpek Ongunun kitablarını zevkle okuyorum
Size bir itirafta bulunayım kitabın ilk sayfasını okurken hemen en arka sayfasına bakarım ne yazıyor diye
yada ara sayfalara bakarım neler olcak merak ederim kaydirigubbakcemile3

onu bende çok yapardım:lepi:bu kitapta bir kere yaptım..rastgele açtım ve serranın özgürü kıskanma krizine rastgeldimkaydirigubbakcemile3belki bu kitaptan sonra devamı gelmez die yapmıyorum ama:gitme:

bende okumustum bır gnc kızın gızlı defterı yas 17 .. guzeldı.. kaydirigubbakcemile5 ama daha sonra tarıhı romanlara baslayınca baska kıtaplar okuyamadım.. sag ol asocum .. :1hug: sen oku hele bana da anlat olurmu? yerimseniben

bir günde bitirdim bu kitabı bir genç kızın gizli defteri serisine hastayım devamı gelir bence bu kitabın 2011 başları ya da 2010 sonu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…