iremsu senin ciddi pskolojik problemlerin var-tatlicadiarzu-kendi kendine bişeyler ispatlamaya çalışıyosun yazık sana harbiden
sen bence beyin yaşı olarak baya bi küçük kalmışsın:ecrin_bebek:ipek ongun umarım senin beyin yaşına görede bi kitap yazarda biraz feyz alırsın
yani bu kitap topiğinde bile polemik yaratmak zor bişeydir kutlarım iremsu
insanların beğenerek okudukları kitapları aşağılamak hoş bir davranış olmasa gerek
şimdi sen ne dedimki diyeceksin
11-15 yaş arasına hitap ediyor derken neyi kasttetiğini sende bizde pekala biliyoruz
ipek ongunun bu kitabını çok beğenerek okudum
yaşım 30
büyük bir okulun müdür yardımcısıyım
eğitim sosyolojisi alanında yüksek lisans yaptım
yani yaş grubum 11-15 değil
lüften kelime seçimlerine dikkat
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbu kadar güzel anlatılabilir...anlıyana!yani bu kitap topiğinde bile polemik yaratmak zor bişeydir kutlarım iremsu
insanların beğenerek okudukları kitapları aşağılamak hoş bir davranış olmasa gerek
şimdi sen ne dedimki diyeceksin
11-15 yaş arasına hitap ediyor derken neyi kasttetiğini sende bizde pekala biliyoruz
ipek ongunun bu kitabını çok beğenerek okudum
yaşım 30
büyük bir okulun müdür yardımcısıyım
eğitim sosyolojisi alanında yüksek lisans yaptım
yani yaş grubum 11-15 değil
lüften kelime seçimlerine dikkat
kapasite meselesi yorgunellacımyerimsenibenanlamıyanların kapasitesi ortadaşakkıdıtebrik ederim :) biz okuduğumuza göre bizede hitap ediyormuş demekki
yarım elma ve bir pırıltıdır yaşamak adlı kitaplarıda çok güzeldi gerçekten,haberin oldu artık durma al hemenn:sm_cool:Bayılıyorum ipek ongunun serra serisine en son kitabı ne zaman çıktı hiç heberim yok :1shok:
Hemen alacam ve büyük bir zevkle okuyacam kitabı
umarım bizler için son bir kıyak daha yapar ve yazar tatlımbende bugün okudum bitirdim çok eğlenceli yaa..acaba bunun devamınıda yazarmıki
Şenizsorma direk öp benim gibi:lepi:Kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmi :)sizi seviyorum
ya çok merak ettim şimdi kitabın kısa bir özetini yazamaz mısınız? ben en son şimdi düğün zamanı yı okumuştum serra yı evlendirmiştik demek devamı var
Asocum ben aldım ve bitirdim tamm 439 sayfa :) çok güzel her zamanki gibi bakalım kızı selinle ne maceraları olacak
Canım İpek Ongunun kitablarını zevkle okuyorum
Size bir itirafta bulunayım kitabın ilk sayfasını okurken hemen en arka sayfasına bakarım ne yazıyor diye
yada ara sayfalara bakarım neler olcak merak ederim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?