E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Bence 11-15 yaş arasına uygun bi yazar
teşekkürler
bende çok severdim genç kızken ipek ongunu okurdum hep
bunuda alırım.
işte son kitabı hariç hepsini okudum harika bir yazar yahu..serra serisi wazgeçilmez oldu :) son kitabıda ilk fırsatta alıcamm kesinlikle..
11 yaş grubuna hitap etmiyo şekerim iyice okumuş olsaydın bu tarzda yorum yapmazdın
11 yaş grubuna hitap etmiyo şekerim iyice okumuş olsaydın bu tarzda yorum yapmazdın
okumayanda yorum yazıyor maksat yorum yazmak olsun baksan dostoveski montane kimdir bilmezler :1closedeyes:
Bu benim yorumum :1rolleyes:
İyice okumak için serranın ruh analizini mi yapmam gerekiyodu?
Yoksa ergenlik bunalımlarını mı çözmeye çalışmalıydım bilmiyorum ama fisfisfis
Benim mantaliteme göre boş kitaplar
lülülülülülü Başka konulardan kalan hıncınızı
sözde entellektüel bilgilerinizi kullanarak başka platformlara taşımayın şakkıdı
Sizin ismini bile doğru düzgün bilmediğiniz dostoyevskinin hayatını bilirim ben..şakkıdı
Bence 11-15 yaş arasına uygun bi yazar
benimde ruhuma hitap ediyo malibum,çok güzel bi cümle kurmuşsunvereliniortakkitap okurkenki en önemli faktörde bu değilmidir?yoksa o kitap oku oku bitmez,ben bitiriyim sana yollarım bitanemŞenizben bayılırımmm ipek ongun ve serra yaa
ama baya geri kalmısımm
bebe dogurcagını bilmiodum
alayımda okuyayım
ruuhuma hitap edio nası olsa
doğan cüceloğlunun içimizdeki çocuk,ve iyi düşün doğru karar ver kitabını okumayı tavsiye ediyorum...ipek ongun un kıtapları 11-15 yaş arasına hitap etmez canım al bı oku ondan sonra yorum yap her ne olursa olsun kaç yaş grubuna hitap bile etse orada bır emek var emeğe saygı duyar insan...
ben okudum o kitabı çok guzel ıpek ongun dökturmuş gene ben şimdi doğan cüceloğlunun iletişim donanımları adlı kitabını okuyorum tavsiye ederim
40 50 yaşında adamlar harry poter'i izliyor kitaplarını okuyor yerimseniben
ipek ongunun çok sevdiğim bir yazardır hele öyle bir bağırımıza basmıştık ki onunla sohbet etmek isterdik kızlarla hayel kurardık a.s
kitaplarına hiç laf söyletmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?