- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi alyazraela
-
​Öğle yemeğinden sonra 500 tane ip atladım bir an önce atsak fazlalılkları artık :)
çok güzel canım akşam 500 daha atlayabilirseen bayağı kalorı yakmış olursun diyet felan yapıyormusun ben kalori takibi yapıyorum bide porsiyonlarımı küçülttüm
kalori takibi yapmıyorum ama bende porsiyonlarımı azalttım kasımdan beri dikkat ediyorum şekeri beyaz ekmeği vs bıraktım akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum fırsat buldukça ip atlıyorum :)
birde bu günde 600 ip atlamak kaç kalori bilen varmı hiç. Ben bi yandan kalori takibi yapıyorum da
muamma ne güzel kilo vermişsn ya..nasıl yaptın ve kaç ayda....çalışıyo musun
inşallah dahada verirsin canım sporu çeşitlendir ama hep aynı sporu yapma[ı]dün akşamda yemeğinden sonrada 600 ip atladım toplamda dün 1100 ip atladım.
Evet çalışıyorum iş yeri evime yakın öğle yemeklerimi evde yiyorum ve ip atlama imkanımda oluyor masa başı çalşıtığım için ve yiyip içip oturmaktan sıfır harekketten 60 dan 80e çıkmıştım. Kasımdan beri 3.5 ay falan oluyor. Porsiyonlarımı azalttım ekmeksiz doymam sanıyordum hep 1 oturuşta neredeyse 1 büyük ekmek yerdim ama kepek ekmeğine başladığımdan beri günde 3 dilimi geçmedi. çayla pek aram yok sadace kahvaltılarda yada çok nadir misafrlikte bir bardak çay içerdim ama en az 4 kesme şeker atardım. O günden beri şekersiz içtim. Hareketi arttırdım fırsat buldukça ip atladım basit hareketler yaptım. Akşam 5- 6 çok nadir 7 oluyordu o saatten sonra hiç bişey yemedim. Cips bağımlılığım vardı hergün 2 büyük paket cipsi kesin yerdim hatta yemek den çok abur cubur yerdim cipsi yemeyi bıraktım. Hiç kilo veremem sanırken ilk denememde 12 kilo verdim umarım bir daha geri almam[/ı]
dün bacagım agrıdıgı için 350 atlıyabildim hamlanmam gecince aynı sayıda düzenli yapıcam ınsalah
ip atlama öncesinde esneme hareketlerini ihmal etmezsen hamlama fazla olmaz
kilo veren yok mu bu arada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ip atlamaya bu hafta başladım. Sormak istediğim şeyler var.ip atlarken nasıl bir ayakkabı gidiyorsunuz?
Haftada kaç gün atlıyorsunuz?
30 dk yapanlar dinlenerek mi yapıyorlar?
300-400 tane atliyoruz diyenler sabah akşam olarak mı tek seferde mi atlıyorsunuz?
Aklıma gelenler şimdilik bunlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
50 li setler şeklinde atlıyordum ben canım 50 atlayıp biraz nefes alıp tekrer 300 e tamalıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?