Ip atlayarak zayıflayalın kızlar buyrun

hergün düzenli atlayabilirsen daha iyi olur ben bi gün zumba yapıp bigün ip atlıyodum bazen 30 dk zumba yapıp 15 dk ip atlıyodum

İp atlayim derken belimi sakatladim, dikkatli atliyordum dinlenerek atladim, ısınmada yaptim başlarken ama bir işe yaramadi maalesef.. şimdi hiçbişey yapamiyorum oooof off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canım

Fatmaaskin hanım merhaba sorum olacak size ip atlarken kas ve paçaklarda yırtılma oluyormuş bilginiz varmı acaba
KENDİNİZİ ÇOK ZORLAYARAK BAŞLARSANIZ VUCUDUNUZU ISINDIRMAZSANIZ SAKATLIK HER SPORDA MEVCUT BİLİNÇLİ SPOR SAĞLIKLI OLANI

Konuyu güncelleyeyim

Bende ip atlamaya basladim. Her gün düzenli atlamaya calisiyorum, fakat asmam oldugunamidir nedendir yorulmuyorum ama soluk soluga kaliyorum. Simdilik 10dakika atliyorum, dinlenerek 100-150 kere falan.
Yasim 24, acaba bu yastan sonra uzayabilirmiyim? Cok harika olurduu

kizlar geri geldum ikizlerim 6 aylik oldlar iki hafta oldu diyetisyene basladim ip atlamaya geri basliyorum bakalim lac set yapanilecegim gelismeleri paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…