Ip atlayarak zayıflayalın kızlar buyrun

Arkadas bu ip atlama isi aklima.yatti :52: bende size katilayim. Günde kac kere atliyorsunuz ve nekadar? Ip atlamak nerelere iyi geliyor?

Son düzenleme:
1HAFTADA ortalamakac gr veriyorsunuz. bende basliyorum hem karatay yapiyorum hem plates hem Tibet amakilo vermemdurdu bi 10kg vermem lazim

ya kızlar ben ilk başladığımda voitten normal atlama ipi aldım ip bozulmaya başladı kıvrılmaya felan, sonra kettler den aldım silikon sanırım ya bi atlamaya çalıştım her atlayamadığımda sanki kırbaç gibi çok acıtıyo ben mi yanlış atlıyorum yoksa anlamadım da şu an yanımda duruyo başlamaya korkuyorum tekrar

çok hızlı mı atlamaya çalışıyorsun acaba canım biraz yavaş atlamaya çalış

1haftada ortalamakac gr veriyorsunuz. Bende basliyorum hem karatay yapiyorum hem plates hem tibet amakilo vermemdurdu bi 10kg vermem lazim

zumba yapıyorum haftada 3 gün canım ipde atladığımda en az 1 kg verdiriyo haftada

Merhaba kızlar:3: bende bugünün pazartesi olmasından yararlanarak aranıza katılıyorum.90 kilodan 77 ye düştüm hala çok kilom var 60 falan olmak istiyorum ve diyetime devam ediyorum boyum 1.67 yaşım 23... Sabah 200 öğle 200 akşam 200 olmak şartıyla günde 600 tane yapmaya çalışacam sizin belli bir sayınız var mı kilo veriyor musunuz? Ben bugünlük 400 taneyi yaptım bile evde ip atlayamıyorum onun yerine zıplıyorum ip varmış gibi:1:

Günaydın kızlar dün 500 defa yaptım çok şükür bugünde 600 yapabilirim inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah fatma sende bu yöntemle mi zayıflıyon

zayıflamama yardımcı oluyor canım küçük bi kızım var beraber yapıyoruz eğlenceli oluyor hafta 3 gün zumbada yapmaya çalışıyorum gerçekten ikisi birlikte işe yarıyor

selam kızlar beni de alabilirsiniz aranıza 4 gün sonra geliyor pilates malzemelerim :)

her şeyin ayağına geldiği siteden pilates jimnastik çubuğu pilates topu ve sayaçlı atlama ipi aldım toplamda 40 tl civarında bir şey tuttu :)

akşamlarıda 18:00 den sonra yemeyi kestim,sabah ve öğlen yiyorum sadece ve öğünlerimin miktarını azalttım :)

ip atlamayı oldum olası çok severdim zaten bulunduğum yerde pilates olan bir spor salonu olmadığı için kendi imkanlarımla bir şeyler yapacağım artık.

geçen seneden beri yavaş yavaş tam 10 kilo almışım maalesef 36 bedenden yine 38 hatta 40 lara çıktım orantılı kilo alsamda ufak bir göbek sahibi olduğum kesin :D

ilk hedefim 5 kilo vermek nisan sonuna kadar

hadi hayırlısı :D

Selam:3:
Kolay gelsin bayanlar
ben de başlamak istiyorum
Boy uzatmak için geç kaldım yaş 25 oldu:ssz:
umarım kilo için faydalı olur.

selam kızlar beni de alabilirsiniz aranıza 4 gün sonra geliyor pilates malzemelerim :)

her şeyin ayağına geldiği siteden pilates jimnastik çubuğu pilates topu ve sayaçlı atlama ipi aldım toplamda 40 tl civarında bir şey tuttu :)

akşamlarıda 18:00 den sonra yemeyi kestim,sabah ve öğlen yiyorum sadece ve öğünlerimin miktarını azalttım :)

ip atlamayı oldum olası çok severdim zaten bulunduğum yerde pilates olan bir spor salonu olmadığı için kendi imkanlarımla bir şeyler yapacağım artık.

Geçen seneden beri yavaş yavaş tam 10 kilo almışım maalesef 36 bedenden yine 38 hatta 40 lara çıktım orantılı kilo alsamda ufak bir göbek sahibi olduğum kesin :d

ilk hedefim 5 kilo vermek nisan sonuna kadar

hadi hayırlısı :d

ben göbeğimi içine çekerek atlıyorum gerçekten göbeğim küçülüyor:52:

ben göbeğimi içine çekerek atlıyorum gerçekten göbeğim küçülüyor:52:

darısı başıma :52: 2 gündür kalori sayarak yiyorum bende gün içinde maksimum alabileceğim kalori 1500 ben 1000-1200 arası tutmaya çalışıyorum :32:

şu siparişlerimde gelseydi başlasaydım atlayıp zıplamaya :27::52::32:

darısı başıma :52: 2 gündür kalori sayarak yiyorum bende gün içinde maksimum alabileceğim kalori 1500 ben 1000-1200 arası tutmaya çalışıyorum :32:

şu siparişlerimde gelseydi başlasaydım atlayıp zıplamaya :27::52::32:

günlük 1000 kaloriyi geçmemeye gayret ediyorum

ahh ahh son anda 2 dilim baklava yemeseydim bende geçmeyecektim amaa

tatlılar börekler çörekler hepsini görünce içim gidiyor ama sıkıldım artık kilolardan yemiyorum onun için

tatlılar börekler çörekler hepsini görünce içim gidiyor ama sıkıldım artık kilolardan yemiyorum onun için

bende tatlı ve börek çörek neredeyse hiç yemiyorum çok nadir bunun gibi kaçamak oluyor tabi :)
5 ten sonra da yemiyorum hiç bir şey zaten

64 kiloyum bi 5 kilo versem rahatlıycam ama toplamda 1 yılda 10 kilo vermem lazım :(

bende tatlı ve börek çörek neredeyse hiç yemiyorum çok nadir bunun gibi kaçamak oluyor tabi :)
5 ten sonra da yemiyorum hiç bir şey zaten

64 kiloyum bi 5 kilo versem rahatlıycam ama toplamda 1 yılda 10 kilo vermem lazım :(

aynen canım doğum gunume 5 ay kaldı en az 10 kilo vermem gerekiyo 59.7 kg boy 146 cm benim ben boydan kaybediyorum zaten yeni yaşıma zayıflamış olarak girmek istiyorum:32:

Back