- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 47
-
- Konu Sahibi nazarboncugum
kız allah canını almaya akşam akşam güldürdün beni çok yaşa emiHarika gerçekten ya feci kalori yakıyor umarım komşularda şikayet gelmezbende başlıyorum artık kalori hesabı diyet yapıyordum iki haftada iki kilo verdim bu ip atlama meselesi işimi daha kolay yapacak teşekkürler paylaşım için... Bir de nette kaç dk ip atladığını yazıyorsun kaç kalori yaktığını gösteriyor.Bi arkadaşın dijitalmiş bende çok şaşırdım ama net daha ekonomik
kız allah canını almaya akşam akşam güldürdün beni çok yaşa emi
ay gülck bişi yok dijital ip bana daha komik geldi.
Arkadaşlar bu ip atlamak sıkılaşmaya yardımcı olur mu gerip bi soru mu acaba :26:
bu gün bir makale okudum orta yaşta çok spor yapanlar iltihaplı romatizmaya yakalanma riskleri büyükmüş abartmamak gerek eğer orta yaşta iseniz eklemlerinizi yıpratmayın en iyi spor yüzme zaten göbek ancak yüzmek ile eriyor
Ben deTchibo dan digital ip aldım ama atlayacak yer yok maalesef.Halbuki çok da severim..
Ben ipsiz ip atlıyorum, canım ipsiz yaparsan belki yer olur.
Ben zaten zayıfım vücudu sıkılaştırmak için atlasam faydası olur mu acaba? :26: Ya da vücudu sıkılaştırmak hangi egzersizi/sporu yapmam gerekiyor?
bu gün bir makale okudum orta yaşta çok spor yapanlar iltihaplı romatizmaya yakalanma riskleri büyükmüş abartmamak gerek eğer orta yaşta iseniz eklemlerinizi yıpratmayın en iyi spor yüzme zaten göbek ancak yüzmek ile eriyor