Ya ip atmalama bazen aksiyo normalde etkisi var bebeğim olduğu için yürüyüşte yapamam ewde kendimce ne uygulayabilirim ekstra. Bide kiloyla ugrasiyom dedin yaptığın sporların etkisi var miÖnemli degil Can'ım bendenşuan kilo ile uğraşıyorum spor ile ilgili sorularına cevap veririm sorun degil ne istersen sor
Can'ım ben yürüyüş be spor salonun da ağırlık yaptım ve 18 kg verdim sen evde yapacaksan pilates yapabilirsin CanımYa ip atmalama bazen aksiyo normalde etkisi var bebeğim olduğu için yürüyüşte yapamam ewde kendimce ne uygulayabilirim ekstra. Bide kiloyla ugrasiyom dedin yaptığın sporların etkisi var mi
Bende cumartesi 200 tane atladım ertesi gün bacaklarim agriyordu.bakalım sonuç nasıl olucakLütfen sizlerde sonuclarinizi paylaşır misiniz?
Bende günde 400 bazen 500 atıyorum. Evde yaptığım karin ve bacak hareketlerim var onları yapıp ip atliyorum. Akşam 7 den sonra da birsey yememeye çalışıyorum doğumdan sonra baya fark etti kilo bakımından. İp atlmanin da ise yarayacagini düşünüyorum. Şu an 66.1 kiloyum. Hedefim 58 ama bayrama kadar 60 olsam bile yeterArkadaşlar ben bir haftadır atlıyorum yeni başlayanlar için ve uzun süredir hamsaniz kesinlikle bir anda fazla atlamayin orn sabah 100 oglen 150 gbi daralmaniza bağlı artiriin sabit de kalmayın ve her seferinde artirin yoksa bacaklarınzdan kalkamazsiniz
Ben 1 er dak boyunca 130 ağlıyordum 1 dk.dolunca bi otuz sn mola.snra tekrar 8 dk boyunca atliyirdum fayda oldu mu diye sorarsanız ben yediklerime pek dikkat edemedim biraz kacirdim o yüzden fark yok gibi zaten hemen kg veren bi vucuda sahip değilim .su an tek sefer de ara vermeden 500 atlıyorum sabah öğle akşam ve yatmadan önce diye üçe ayirdim yuruyis de yapıyorum umarım size olumlu sonuçlar veriririm uzun yazdım.kusura bakmayın
Çok iyi olur valla. Benim de bayrama kadar 6 kilo vermem lazimkızlaar ip atlama yarışması mı yapsak.. en fazla kim atlayacak.. motive olur muyuz kiii
ramazan ayına kadar 3-4 kilo vermem lazım
Çok iyi olur valla. Benim de bayrama kadar 6 kilo vermem lazim
Gerçekten sikilasiyor mu bacaklar inceliyor mu. Tamam mesela bugün kacla başlayalım. Kimse gelmese bile biz yarış yapalımo zaman birbirimize destek olup bugünden itibaren başlayalım bence :)
bir ara günde 1000 adet atlıyordum hemen bacaklarım falan sıkılaşmıştı ne güzel.. sonra bıraktım şimdi de günlerdir takılı kaldım aynı kiloda
Gerçekten sikilasiyor mu bacaklar inceliyor mu. Tamam mesela bugün kacla başlayalım. Kimse gelmese bile biz yarış yapalım
Ben zamanında baya kilo verdim ip atlayarak tabi yediklerime de dikkat ettim. O kadar sıkılaştım ki gören yarıya inmişsin diyordu. Sıkılaştıktan sonra kolay kilo almakta ortadan kalkıyor zaten. Tavsiyem koşuyormuş gibi atlayın yani iki ayak aynı anda değil sırayla ve aşka gelip parmak ucu atlamayın sonra baldırlarınız aşırı ağrır ve bırakırsınız. Kollar filan her yer sıkılaşıyor. Müthiş müthiş
Hm ben iki ayak atlıyordum o zaman bugün tek ayak atlayayim. Yaptığım hareketler çok değil toplam 5 6 hareket var. 500 rahat atliyorum. Dün 400 atladım bugün 1000 yaparım heralde. Ne zmn atlayacaksin. Atalinca da yazalım ki gaza gelelim atlamayan da atlarbenim etim çok cıvıktır ama ip atladığım zaman bir kaç gün sonra bile fark ediyor, hemen sıkılaşıyor bacaklarım.
ben kendime günlük 1000 adet hedef koyuyorum. üstüne çıkabilirim ama altına kesinlikle düşmeyeceğim. tabi benim ip atlama deneyimim çok öncelere dayanıyor o yüzden 1000 beni yormaz. sizi yorar mı 1000 adet ? siz ip atlamadan başka hareketlerde yapıyorsunuz ama galiba değil mi ?