- 14 Ağustos 2007
- 75
- 25
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kac tane atladiniz ve atlama tekniginiz neydi acabaÖncelikle kendimi anlatayım 18 yaşındaydım o zaman suansa 21 ve 1.70 boyun ve 90 kiloydum evet ağzınız açık kaldı düzenli olarak IP atladim ve sonuç.. 1 buçuk ayda 75 kiloya düştüm yılmayın ve pes etmeyin azmin sonu zaferdir..
Ip atlamaya dewam ettiniz mi kilo vermede yardımcı oluyor mucanım sonuçları merak ediyorum........
Siz birden kendinize yüklenmişsiniz keşke sayıyı artırarak gitseydinizArkadaşlar ben 2 gündür atlıyorum sabah 1oo öğle 1oo aksam 1oo ve yatarken 1oo toplamda 4oo atlıyorum ip atlayipta kilo vereniniz var mi ymeklerdende kisi yorum 2 gündür karın kaslarim sizliyo lütfen cevap yazim
Ya problem olmadı fazla zaten birden yüze kadar aralıksız atlamadim. Arada bu 2o sn dinlendim bnm için onemli olan bu yöntemle kilo veren oldu mu sevgili arkadaşlar hepinizden cevap bekliyormSiz birden kendinize yüklenmişsiniz keşke sayıyı artırarak gitseydiniz
Ben degil fakat benim arkadaşım günde 1000 atlıyordu hafta 5 gün 1 ayda 10 kg verdiYa problem olmadı fazla zaten birden yüze kadar aralıksız atlamadim. Arada bu 2o sn dinlendim bnm için onemli olan bu yöntemle kilo veren oldu mu sevgili arkadaşlar hepinizden cevap bekliyorm
Ya 1ooo de bana fazla ama ip atmalamaya devam ediyorum ilerleyen zamanlarda yulseltebilirim peki yediği şeylerden kisiyomuyduBen degil fakat benim arkadaşım günde 1000 atlıyordu hafta 5 gün 1 ayda 10 kg verdi
Evet ekmeği bıraktıYa 1ooo de bana fazla ama ip atmalamaya devam ediyorum ilerleyen zamanlarda yulseltebilirim peki yediği şeylerden kisiyomuydu
Teşekkürler bende yediklerime falan dikkat ediyorum umarım 1 ayda istediğim kilolardan kurtulurumEvet ekmeği bıraktı
Ne kadar fazla kilon Can'ım?Teşekkürler bende yediklerime falan dikkat ediyorum umarım 1 ayda istediğim kilolardan kurtulurum
Ben 85 le dogum yaptim 7o k iloyum bi on kilo F azlam var daNe kadar fazla kilon Can'ım?
Rahat verirsin Can'ım sen ekmeği ve hamurişlerini kes bol su iç süper verirsin zorlanmazsınBen 85 le dogum yaptim 7o k iloyum bi on kilo F azlam var da
Ay insallah ya sonuçları paylaşılırmmotivasyonun için teşekkürler tatlımRahat verirsin Can'ım sen ekmeği ve hamurişlerini kes bol su iç süper verirsin zorlanmazsın
Önemli degil Can'ım bendenşuan kilo ile uğraşıyorum spor ile ilgili sorularına cevap veririm sorun degil ne istersen sorAy insallah ya sonuçları paylaşılırmmotivasyonun için teşekkürler tatlım
Ben orta hızda günde 4oo tane atlıyorum 1 hafta oldu ise yarar gibiArkadaslar bir de ip atlama yonteminizi paylassaniz cok sevinecegim gercekten.....