İp Atlamak Zayıflatır mı?

Merhaba arkadaşlar bende yarın itibari ile başlamayı düşünüyorum uç ay önce doğum yaptim iki yillik evliyim hamilelikte 12kilo aldim iki yil toplamda 20 kilo 5 ay sonra kardeşimin düğünu var bu kilodanda kurtulmak istiyorum inşallah faydasini görürüm

Heey merhaba. Epeydir giremiyordum derslerimin yoğunluğundan dolayı. Öncelikle kesinlikle azminizi kaybetmeyin derim. En son kalçam 99 a düştü demiştim. Şuanda 95. belim ise 69 cm. gören ne kadar zayıflamışsın diyor. yani beden olarak söylemek gerekirse ben 40 bedendim şuan 38. İp atlamayla olmadı sadece elbetteki zaten ben ilaçlardan dolayı kilo almıştım ilaçlardan önce 36 beden falandım. ekstra hiç birşey yapmadım. Haftasonları 1000 e yakın ip atlıyorum ip haricindede baya günlük hayatta enerji harcıyorum. bi de ilaçlarımı kullanmadığım için eski kiloma geri dönüyorum sanırım onunda faydası olabilir. Ama istenilince veriliyor her hangi bi sağlık probleminiz yoksa:) bu arada yemek hiç kısmadım. hatta okulda kumpire taktım genel olarak kumpir falan yiyorum bazen hamburger falan. sağlıklıda pek beslenmiyorum aslında günde aldığınız kalori miktarından fazla enerji harcarsanız yavaş yavaş verebilirsiniz kilo yani benim fikrim bu yönde. İyi ip atlamalar bayanlar!!:)

Öncelikle kendimi anlatayım 18 yaşındaydım o zaman suansa 21 ve 1.70 boyun ve 90 kiloydum evet ağzınız açık kaldı :KK70: düzenli olarak IP atladim ve sonuç.. 1 buçuk ayda 75 kiloya düştüm yılmayın ve pes etmeyin azmin sonu zaferdir..
Merhaba kac tane atladiniz ve atlama tekniginiz neydi acaba

Arkadaşlar ben 2 gündür atlıyorum sabah 1oo öğle 1oo aksam 1oo ve yatarken 1oo toplamda 4oo atlıyorum ip atlayipta kilo vereniniz var mi ymeklerdende kisi yorum 2 gündür karın kaslarim sizliyo lütfen cevap yazim

Arkadaşlar ben 2 gündür atlıyorum sabah 1oo öğle 1oo aksam 1oo ve yatarken 1oo toplamda 4oo atlıyorum ip atlayipta kilo vereniniz var mi ymeklerdende kisi yorum 2 gündür karın kaslarim sizliyo lütfen cevap yazim
Siz birden kendinize yüklenmişsiniz keşke sayıyı artırarak gitseydiniz

Ya problem olmadı fazla zaten birden yüze kadar aralıksız atlamadim. Arada bu 2o sn dinlendim bnm için onemli olan bu yöntemle kilo veren oldu mu sevgili arkadaşlar hepinizden cevap bekliyorm
Ben degil fakat benim arkadaşım günde 1000 atlıyordu hafta 5 gün 1 ayda 10 kg verdi

X