Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ne kadar sürede sonuç aldınBen zamanında baya kilo verdim ip atlayarak tabi yediklerime de dikkat ettim. O kadar sıkılaştım ki gören yarıya inmişsin diyordu. Sıkılaştıktan sonra kolay kilo almakta ortadan kalkıyor zaten. Tavsiyem koşuyormuş gibi atlayın yani iki ayak aynı anda değil sırayla ve aşka gelip parmak ucu atlamayın sonra baldırlarınız aşırı ağrır ve bırakırsınız. Kollar filan her yer sıkılaşıyor. Müthiş müthiş
İlk başta bende oyleydim atladikca aciliyosun. Ben ip ayagima takilmazsa 100 atliyorum durmadan. 5 6 saniye durup tekrar devam ediyorumKizlar ben birşey soracam hiç durmadan mı bu kadar atliyorsunuz. Çünkü ben en fazla 50 atliyabiliyorum durmadan.
Hm ben iki ayak atlıyordum o zaman bugün tek ayak atlayayim. Yaptığım hareketler çok değil toplam 5 6 hareket var. 500 rahat atliyorum. Dün 400 atladım bugün 1000 yaparım heralde. Ne zmn atlayacaksin. Atalinca da yazalım ki gaza gelelim atlamayan da atlar
Bende bu hafta hiç veremedim aynı kiloda kaldım. O zaman ben atlayinca sana yazarım sende akşam eve gidince atlarsin. Ama seni kilo azmis ben 6 kilo vericem kiloyu verip bırakıp gidersençalıştığım için akşam atlayabileceğim.
evet ya birbirimizi gaza getirelim ben bıktım şu 3-4 kiloyla uğraşmaktan.
Bende bu hafta hiç veremedim aynı kiloda kaldım. O zaman ben atlayinca sana yazarım sende akşam eve gidince atlarsin. Ama seni kilo azmis ben 6 kilo vericem kiloyu verip bırakıp gidersen
Tamam o zaman. Zaten ramazan da bende atlayamam oruç oruç zor olur. O zamana kadar destek oluruz. Ben simdi başladım atlamaya 100 tane atladım bile ama iki ayak atladım dizimin biri agrikis tek ayak zorluyorşimdi ben ramazan ayında ip falan atlayacağımı sanmıyorum zaten onu baştan söylim :)
ama ramazan başlangıcına kadar her gün ip atlayacağım söz.
ramazandan sonra ip atlayıp atlamayacağıma da vücudumun durumuna ve kiloma bakarak karar vereceğim.
dediğim gibi 1 ayın garantisini veriyorum sana söz buradayım :)
Tamam o zaman. Zaten ramazan da bende atlayamam oruç oruç zor olur. O zamana kadar destek oluruz. Ben simdi başladım atlamaya 100 tane atladım bile ama iki ayak atladım dizimin biri agrikis tek ayak zorluyor
Evet kendimce yapıyorum. Akşam 7 den sonra birsey yemiyorum suyu çok içmeye çalisiyorum. Sabahları iki dilim tam buğday ekmeği yiyorum başka ekmek yemiyorum. Çocuk da emiyor zaten. Böyle iştedizini zorlama yavaş yavaş yaparsın elbet.
diyette yapıyor musun peki ?
Ama tek ayak atlamak gerçekten baldirlari sallıyor. Ritim istiyor zamanla ona da alışirim. 400 atladım bıraktım. Gerisini de aksama kadar atarım. İyi terledeim ama.dizini zorlama yavaş yavaş yaparsın elbet.
diyette yapıyor musun peki ?
Evet kendimce yapıyorum. Akşam 7 den sonra birsey yemiyorum suyu çok içmeye çalisiyorum. Sabahları iki dilim tam buğday ekmeği yiyorum başka ekmek yemiyorum. Çocuk da emiyor zaten. Böyle işte
Ama tek ayak atlamak gerçekten baldirlari sallıyor. Ritim istiyor zamanla ona da alışirim. 400 atladım bıraktım. Gerisini de aksama kadar atarım. İyi terledeim ama.
Kizlar ben birşey soracam hiç durmadan mı bu kadar atliyorsunuz. Çünkü ben en fazla 50 atliyabiliyorum durmadan.
Ben sabah 1000 akşam 1000 atlıyordum aralarda 1 er dk dinlenerek. Tabi öncesinde azdan başlamıştım. Aralarda aklıma geldikçe yine atlıyordum yani tv izlerken filan evimiz ilk kattı o zaman.süper :) günde kaç adet atlıyordunuz peki ?
koşuyormuş gibi atlamak gerçekten de çok iyi oluyor bende öyle yapıyorum. yorulunca da bir süre iki ayak aynı anda atlıyorum :)
2.5 ayda filan canım ama dediğim gibi yediklerime de dikkat etmiştim. Bol bol su iç. Bir de vücutla alakalı benim her zaman bir sınırım var kiloda onu görünce hemen dikkat ederim ve çok çabuk sonuç alırım.Peki ne kadar sürede sonuç aldın
Canim ben 700 tane atladım dizlerim ağrıdı fazla zorlamayayim bugün için diyorum.çok iyi yarılamışsın bile :)
ben de akşam atlayıp yazarım atladığım miktarı.
Ooo ne yapmışsın sen ya maşallah.Kızlar ben bugün öğlen 600 aralıksız atladim akşamda 300 misafir vardı o yüzden devam edemedim yatacağım da 500 garanti inşallah
Ooo ne yapmışsın sen ya maşallah.
Kaç kilo vereceksinAma geçen hafta çok kötüydü bacaklarim.çmalıştığım için rahat yapıyorum ve temmuza düğünüm vaaar vermem lazım
Canim ben 700 tane atladım dizlerim ağrıdı fazla zorlamayayim bugün için diyorum.