INTRALIPID SERUM TEDAVİSİ TUP BEBEK YAPACAKLAR VE YAPTIRANLAR

Merhaba , bende 16 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi , Bülent Tıraş ile mutlu haberler aldık:) Clinoleic kullanmıştık bizde 4 ml ' emülsiyona 250ml izotonik içinde 1.5-2 saat uygulandı . Ama eşim clinoleic'ten fazladan 4 tane almış , buradaki arkadaşlarımın güzel haberleri için mesaj atın konuşalım:))

4ml çok az değil mi?

Aynen oyle, malesef bir kullandigimizi bir daha kullanamiyoruz, daha dusuk dozu da yok piyasada. Hala daha elimde 4 tane var fazladan.
Benim doktorum hiç istemedi kullanmamı. O yüzden ben de kendi basıma iş yapmak istemedim. bakalım transfer oldu ama hiç tütmüş gibi hissetmiyorum yani ilaçların yan etkileri var sadece bence

Benim doktorum hiç istemedi kullanmamı. O yüzden ben de kendi basıma iş yapmak istemedim. bakalım transfer oldu ama hiç tütmüş gibi hissetmiyorum yani ilaçların yan etkileri var sadece bence
canım sonucunu merak ettim tutundu bebişin sana ayrıca serum taktırdın mı

Kullanmadık serumu canım tutmadı. Ben de hidrosalpenks var kistte var ondan dedi dr
Canım bende doktorumla görüşeceğim ve büyük ihtimal kullanmak istemeyecek benim doktorum öyle şeylere inanmıyor ama ben ne olursa olsun başka bir merkezde de olsa o serumu taktırmak istiyorum sonuçta bi yan etkisi yok ben 4 kez tüp bebek yaptırdım 3 ü kimyasal oldu ve kimse neden kimyasal olduğunu açıklayamadı bu kezde elim boş kalmak istemiyorum

Tabiki danışabilirsin özelden yaz istersen sıkıntı yok allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın . Inşallah Sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
Canım serum öncesinde sana test felan yaptılar mı serumun tozunu neye göre ayarlıyorlar herkese standart tozda mı veriliyor

Canım serum öncesinde sana test felan yaptılar mı serumun tozunu neye göre ayarlıyorlar herkese standart tozda mı veriliyor
Bu konuda tam net emin olmamakla birlikte standart olduğunu düşünüyorum. Çünkü cd56 'nın kandaki değeri zaten gerçekte pek kullanılmıyor. Rahimden parça alınarak bakılan daha önemli. Ama doktorum bana sadece kan testiyle serumu önerdi ve bulunduğum yerdeki tüp bebek merkezini de ikna ettim onlar da araştırdı. Açıkçası çok düşünmedim yaptırayım mı diye. Çünkü gittiğim doktora çok güveniyordum.
Valla işte ben de hamile kalabiliyormuşum. Ama ben de 2 kimyasal yaşadım bunun öncesinde. Bebeklerin tutunmasını engelleyen birşey vardı. Ve her ne kadar yok bilimsel kanıtı yok cart curt deseler de ben inanmıyorum. Insanların tüp bebekleri tutmasın da para kazanalım derdindeler

aynen canım daha önceki denemelerimde hep aynı şeyleri uyguladılar farklı hiç bir şey yoktu bu kez her şeyi kendim araştırıyorum illa yapsın diye doktora baskı yapıyorum doktorlara kalsa her şey akışına bırakılmalı olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok diyorlar ama olan bana oluyor hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz bu süreçte

Kesinlikle ben sadece bir kere ilaç tedavisi gördüm 2 embriyo oluştu. Ilki tutmadiginda hiç baska bir yontem baska bir ilac baska bir tahlil pesine düsmedi doktorlar. Bu yüzden hem maddi hem manevi yıpranmamak için bir de işini şansa birakan bir insan olamadığım için ele aldım. Başka doktorlardan fikirler aldım yapılabilecek testleri yaptırdım. Doktorlara kalsa 6 7 kere deneyeceksin. Ondan sonra test tahlil ameliyat vs.

Kandan besin veriliyor ya bu sistemde doktorlar onun riskli olduğuna inanıyorlar. Yani ben de korktum açıkçası doktorum uygulamayı bilmeyince hemşireler de bilinçsiz kafama göre iş yapmak istemedim nasıl ve ne kadar uygulanmalı bilen bir doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…