INTRALIPID SERUM TEDAVİSİ TUP BEBEK YAPACAKLAR VE YAPTIRANLAR

parçayı rahimden mi alıyorlar ??

Evet rahimden alıyorlar adetin 18. günü. 3 hafta kadar da sonucun çıkması bekleniyor. Eğer bu testi yaptırmak istiyorsanız biraz beklemeniz gerekir transfer için. Eğer nedeni bilinemeyen negatifleriniz varsa testi tavsiye ediyorlar.

opu dan sonra embiyolar donduruldu . transfer sonraya kaldı işte

Yakınlarda serumu eczanelerden ucuza bulabilen ya da bulabilen var mı? Ben clinoleic eczacıbaşı firmadan eczaneye depoya getirtiyor ordan da bana geliyor ama 100 ml lik lazım bana piyasada yokmjş 500 lük alıyorum icinden 100 ml kullanılıyor. Ama pahalı işte 350 lira

Yanlış oldu kusura bakmayın

Ben kulandim bu serumdan bu serum sayesinde belki de yumuslarim bana tutundu çünkü diğer 2 tuo bebek tutmadı tüp bebek yapanlara surekli tavsiye ediyorum

Ben kulandim bu serumdan bu serum sayesinde belki de yumuslarim bana tutundu çünkü diğer 2 tuo bebek tutmadı tüp bebek yapanlara surekli tavsiye ediyorum
benimde embriyolarım donduruldu transfer daha yapılmadı. yarın gidecem doktora kist oluşmuş eğer kist küçüldüyse öyle yapılacak transfer... acaba ben kullanabilir miyim ? doktorum birşey demedi ama

Merhabalar, benim doktorumun bu konuda hiç bilgisi yok ancak ben ana pozitifim bu sebeple bende olabileceğini düşünüp kendim özel bir laboratuvarda kan verdim ancak herhangi bir günde verdim. %13.71 çıktı. Kanda belirli bir gün mü vermek gerekiyor biyopsi gibi yoksa herhangi bir gün olabilir mi? Kan testi güvenilir mi? Transferime cok az kaldı ne olur bilgisi olan yardımcı olsun dr um bilmediğinden kime soracağımı şaşırdım referans değerler kaç onu bile bilmiyorum her yerde farklı yazıyor.

Kadınlar kulübünde daha önce yazılmış yerlere bakın. Benim 15 ti baktır diyen doktora göre serum takılması gerekliydi. 12den yuksekse takılıyormuş diye biliyorum ben. Hatta benim tüp bebek merkezi bu serumun bilimsel kanıtlanmış bir etkisi olmadığımı savunuyordu ben ille de isteyince tamam dediler. Sonra çocuk tutunca ve güzel gelişince serum devam edelim serumu yaptırıyorsun değil mi gibi tepkiler verdiler bi zararı yok transfer günü taktir bir kez nolacak ki ne kaybedersin belki kazanırsın ilki transfer günü ikincisi pozitifi ögrendigin gün sonra 2 haftada bir 3 aya kadar... ama ben 9 haftalıkta bıraktım

Çok teşekkürler İnan ki birisi sonunda yardımcı oldu. Kafama göre alıp taktırsınlar miyim? Zararı yok heralde? Bir de kandan mı baktırdın sende? Zamanı önemli mi?

Çok teşekkürler İnan ki birisi sonunda yardımcı oldu. Kafama göre alıp taktırsınlar miyim? Zararı yok heralde? Bir de kandan mı baktırdın sende? Zamanı önemli mi?
Kandan baktırdım kan için de çok belirsiz diyorlar rahimden bakılsa daha iyi diyorlar ama o testi isteyen doktor çok netti. Tüp bebek merkezini ikna et. Para veriyorsun illa da yaptırma demezler. Bana bilimsel dayanağı yok dediklerinde ama stresin bilimsel dayanağı var dimi doktor bey dedim evet dedi tamam yaptıralım onlar verdi reçeteyi ben başka yerde yaptırdım. Sen tüp bebek merkezini ikna edemezsen de başka kadın doğumcu araştır ara sor takar misiniz diye serum bir tek clinoleic isminde var 300 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…