INTRALIPID SERUM TEDAVİSİ TUP BEBEK YAPACAKLAR VE YAPTIRANLAR

Kandan besin veriliyor ya bu sistemde doktorlar onun riskli olduğuna inanıyorlar. Yani ben de korktum açıkçası doktorum uygulamayı bilmeyince hemşireler de bilinçsiz kafama göre iş yapmak istemedim nasıl ve ne kadar uygulanmalı bilen bir doktora git

Yani ne doktorlar ne de hemşireler bilmiyorlar izmirde pek.

Yani ne doktorlar ne de hemşireler bilmiyorlar izmirde pek.
Canım bende diyarbakırdayım burda da bilen bi doktor bulacağımı sanmıyorum ama olmadı alıp evde yaptırmayı düşünüyorum anladığım kadarıyla ilk serum transfer günü yapılıyormuş ikinci serumda test günü zaten tutunursa seruma devam tutunmazsa serum zaten bi işe yaramıyo

canım bu serum cd56 diye geçiyor bahçecide uygulanıyor bu tedavi diyarbakırda da var merkezleri oraya bak istersen

canım bu serum cd56 diye geçiyor bahçecide uygulanıyor bu tedavi diyarbakırda da var merkezleri oraya bak istersen
canım bende diyarbakırda bahçecide tedavi görüyorum ama benim doktorum hiç bir şeye gerek görmüyor ne bileyim. pazartesi günü histereskobi yaptı ben rahme çizik atmasını da istedim yok önermiyorum at desende atmam o kanıtlanmamış bir yöntem rahme hasar veriyor tutunacağı varsa da tutunmasını önler dedi bir şey sorunca eline kağıdı kalemi alıyor dakikalarca güya bize anlatmış oluyor birşeyler yazıyor da yazıyor ne desen o kanıtlanmamış bir yöntem diyor bir ara popiler oldu sonra boşuna uygulandığı anlaşıldı vaz geçildi diyor

canım bende diyarbakırda bahçecide tedavi görüyorum ama benim doktorum hiç bir şeye gerek görmüyor ne bileyim. pazartesi günü histereskobi yaptı ben rahme çizik atmasını da istedim yok önermiyorum at desende atmam o kanıtlanmamış bir yöntem rahme hasar veriyor tutunacağı varsa da tutunmasını önler dedi bir şey sorunca eline kağıdı kalemi alıyor dakikalarca güya bize anlatmış oluyor birşeyler yazıyor da yazıyor ne desen o kanıtlanmamış bir yöntem diyor bir ara popiler oldu sonra boşuna uygulandığı anlaşıldı vaz geçildi diyor
Sen o doktora de ki, istanbuldaki bahçeci yapıyor siz kurumsal olarak birbirinizden haberiniz mi yok, ya da mustafa bahçecinin bundan haberi var mı de

Bende daha önce birçok yeri araştırarak ve de tavsiye üzerine Zeki beye gitmiştim. Bayağı zor bir süreç olacaktı aslında. Hemen hemen duyduğum herşeyi sormuştum Zeki bey ile yaptığım görüşmede Prp ye kadar. Çünkü yumurta rezervime az demişlerdi. Detaylı olarak anlattı herşeyi bana sağolsun ve başladık tedaviye. Şimdi çok şükür gebeyim Bahçeci ve Zeki bey sayesinde. Hem Bahçeci hem Zeki bey kişinin durumuna, önceki denediği tedavilere göre size özel bir tedavi belirliyoruz demişti bana. CD 56 nın benim için uygun bir tedavi olmadığını anlatmıştı uzun uzun. Hekimin görüşü bence çok önemli. O yüzden bence hekiminize gğvenmelisiniz kızlar. Sağolsunlar iyi ki varlar...

İrenbenin çınarlıya gönderdiğini sanmıyorum. Bir arkadaş yeni yaptırdı ona soracağım.
Ben bu serum tedavisini alıyorum benim tüp bebek değil doğal yoldan hamileyim ve tekrarlayan gebelik kayıpları olduğu için doktorum İrenbede Barış bey bu serum tedavisini denemek istedi hamileliğimi öğrendim değerler 2 kat artış gösterdi ve almaya başladım egepolde aldım ben 10 saat hastahaneye yattım 2 haftada bir bu serumu alıcam 16.haftaya kadar şuanlık şükür iyiyim haftaya kese görmeye gidicem

Bende daha önce birçok yeri araştırarak ve de tavsiye üzerine Zeki beye gitmiştim. Bayağı zor bir süreç olacaktı aslında. Hemen hemen duyduğum herşeyi sormuştum Zeki bey ile yaptığım görüşmede Prp ye kadar. Çünkü yumurta rezervime az demişlerdi. Detaylı olarak anlattı herşeyi bana sağolsun ve başladık tedaviye. Şimdi çok şükür gebeyim Bahçeci ve Zeki bey sayesinde. Hem Bahçeci hem Zeki bey kişinin durumuna, önceki denediği tedavilere göre size özel bir tedavi belirliyoruz demişti bana. CD 56 nın benim için uygun bir tedavi olmadığını anlatmıştı uzun uzun. Hekimin görüşü bence çok önemli. O yüzden bence hekiminize gğvenmelisiniz kızlar. Sağolsunlar iyi ki varlar...
canım öyle diyorsun da ben 2 kez tüp bebek denedim zeki beyde bu 3. olacak daha önceki 2 denememde de aynı tedaviyi uyguladı. Tedavide herhangi bir değişiklik yapmadı. Birde gereksiz yere bana hidrosalpenk var deyip laparaskobi yaptı gereksiz yere ve olmadığı için açıp geri kapatmış madem laparaskobi için açtın rahmi başka bir işlem yapamazmıydı yapmadı bu seferde histereskobi yaptı yapacağı işlemi yavaş yavaş her seferinde başka bir parçasını yaparak ilerliyor bu 3. tedavimde de yine aynı tedaviyi uyguluyor hiç mi yöntem değişmez hiç mi farklı bir şey denemezsin ben şunu yapalım bunu yapalım demezsem onun hiç yapacağı yok

Selam arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size benim cd56 sonucum baya yüksek çıktı serum tedavisi önerildi dün ilk serumu taktırdım omegaven isimli serumu taktık iki tane takıldığı için maliyet olarak baya artmış oldu. Müadilleri varmış bu ilacın intralipid,smoflipid gibi bunlar daha düşük maliyetli sanırım

Serum tedavisi uygulayıp hangisinden fayda gördünüz eğer intralipid yada diğeri etkili bir ilaçsa omegaven yerine daha düşük maliyetli olanı denemek istiyorum

Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size benim cd56 sonucum baya yüksek çıktı serum tedavisi önerildi dün ilk serumu taktırdım omegaven isimli serumu taktık iki tane takıldığı için maliyet olarak baya artmış oldu. Müadilleri varmış bu ilacın intralipid,smoflipid gibi bunlar daha düşük maliyetli sanırım

Serum tedavisi uygulayıp hangisinden fayda gördünüz eğer intralipid yada diğeri etkili bir ilaçsa omegaven yerine daha düşük maliyetli olanı denemek istiyorum

Yardımcı olursanız sevinirim.
Clinoleic kullandım ben serumun tanesi 300 lira

Clinoleic kullandım ben serumun tanesi 300 lira

Öncelikle GöZünaydın canım sağlıcakla kavuş bebeğine . Senin kullandığın fiyat olarak çok daha yüksekmiş serum tedavisi sonucu mu hamile kaldın ? Ne kadar süre kullanmıştın
Serum için kesin kanıtlanmış bir faydası Yok deniyor o sebepten kafamda hep soru işaretleri var ancak kullanmaktan başka çaremizde Yok bir umut her şeyi deniyoruz

canım öyle diyorsun da ben 2 kez tüp bebek denedim zeki beyde bu 3. olacak daha önceki 2 denememde de aynı tedaviyi uyguladı. Tedavide herhangi bir değişiklik yapmadı. Birde gereksiz yere bana hidrosalpenk var deyip laparaskobi yaptı gereksiz yere ve olmadığı için açıp geri kapatmış madem laparaskobi için açtın rahmi başka bir işlem yapamazmıydı yapmadı bu seferde histereskobi yaptı yapacağı işlemi yavaş yavaş her seferinde başka bir parçasını yaparak ilerliyor bu 3. tedavimde de yine aynı tedaviyi uyguluyor hiç mi yöntem değişmez hiç mi farklı bir şey denemezsin ben şunu yapalım bunu yapalım demezsem onun hiç yapacağı yok
Bu arkadaş ilk günden beri bahçeciyi öve öve bir hal oldu özellikle zekiyi ben şüpheleniyorum reklam için burda olduğundan

Öncelikle GöZünaydın canım sağlıcakla kavuş bebeğine . Senin kullandığın fiyat olarak çok daha yüksekmiş serum tedavisi sonucu mu hamile kaldın ? Ne kadar süre kullanmıştın
Serum için kesin kanıtlanmış bir faydası Yok deniyor o sebepten kafamda hep soru işaretleri var ancak kullanmaktan başka çaremizde Yok bir umut her şeyi deniyoruz
Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Tüp bebek tedavisinde transfer edilen ilk embriyom şu an tutan bebeğimden daha kaliteliydi. Ama nedendir bilinmez kimyasal gebelikle sonuçlandı. Ben de başka çarem olmadığı için fikir almak için de olsa istanbulda ünlü bir doktora gittim. Onun istediği testleri benim tedavi gördüğüm yer istememişti. Bu testler sonucunda cd56 15 çıktı ve istanbuldaki o doktor serum tedavisi görmem gerektiğinden bahsetti. Bunu transfer öncesi tedavi gördüğüm yerdeki doktorlara söylediğimde hiç bilmediklerini, bunun kanıtlanmış bir tedavi biçimi olmadığını savundular. Ben de eşimin ve benim bu serum tedavisine inandığımızı, yaptırmadığımda yaşayacağım stresin bilimsel kanıtının olduğunu, plasebo etkisi de olsa yaptırmak istediğimi söyledim. Tamam dedi araştırdı reçete yazdı. Söylediği günlerde ben başka merkezde taktırdım. Ve eşim de ben de serum sayesinde tutunduğunu düşünüyoruz. Hiçbir zararı yok damardan alınan besin maddesi yani bu. Yaptırın gitsin😁

Fiyat konusuna gelecek olursak bahsettiğin isimde muadillerin hiçbiri piyasada yok. Kk daki eski konularda 25 30 liralardan bahsedilmiş ama artık yok maalesef. Benimki de 500 ml lik bir serumdu. Içinden 100 ml alınıp kullanılıyordu gerisi çöp. Çünkü 100 ml liği yine piyasada yok.

Bu arkadaş ilk günden beri bahçeciyi öve öve bir hal oldu özellikle zekiyi ben şüpheleniyorum reklam için burda olduğundan
reklam olduğunu düşünmüyorum canım ama kısmetin nerden geleceği belli olmuyor kimi doktor sana iyi geliyor kimisi bana rabbim kimi vesile kılarsa kısmetin ordan geliyor

canım iletişimin tutması ben daha önce gittim yerdeki doktorla anlaşamadım ama zeki beyle iletişimim tuttu bana iyi geldi. canım aradığın serum cd56 serumumu?

X