Valla sana minnettarım Eylül DenizKandan baktırdım kan için de çok belirsiz diyorlar rahimden bakılsa daha iyi diyorlar ama o testi isteyen doktor çok netti. Tüp bebek merkezini ikna et. Para veriyorsun illa da yaptırma demezler. Bana bilimsel dayanağı yok dediklerinde ama stresin bilimsel dayanağı var dimi doktor bey dedim evet dedi tamam yaptıralım onlar verdi reçeteyi ben başka yerde yaptırdım. Sen tüp bebek merkezini ikna edemezsen de başka kadın doğumcu araştır ara sor takar misiniz diye serum bir tek clinoleic isminde var 300 lira
Kan için çok önemli değil eğer önemli olsaydı o doktorun bana özellikle bastıra bastıra soyleyeceginden eminim. Rahimden alınan için önemli sanırım o gün meselesi ben de herhangi bir günde aldırmıştımValla sana minnettarım Eylül DenizTamamdır peki yapıldığı gün önemli mi? Benim adetin 27. Günü yapıldı. Sonucun doğruluğunu etkiler mi?
Teşekkürler canım. Benim dr um da destek değil maalesef bana ruh hastası gibi davranıyor ki ben durduk yere bundan şüphelenmedim. Ana+ im ben romatizmal şeyler mevcut yani bu durumdan yola çıkarak netten araştırma yaparken denk geldim dr a ısrarla söylememe rağmen önemsemedi. Transferi yaptı ilki tutmadı iki tane üç günlüktü şimdi iki haftaya ikinci transfer yapılacak. Kendi kendime didinip duruyorum araştırıyorum danışacak kimsem yok. Uygulayan yok dedi İzmir’de araştırma sadece o dedi. Sonra öğrendim ki kent hastanesi uyguluyormuş söyledim kendisine umarım araştırıp öğrenir yoksa dozajını filan kendi kendime nasıl belirleyeceğim ki? Yanlış bir sey yapmaktan korkuyorumKan için çok önemli değil eğer önemli olsaydı o doktorun bana özellikle bastıra bastıra soyleyeceginden eminim. Rahimden alınan için önemli sanırım o gün meselesi ben de herhangi bir günde aldırmıştım
İzmir irenbe kaan bozkurt uyguluyor serum tedavisi bilginiz olsunTeşekkürler canım. Benim dr um da destek değil maalesef bana ruh hastası gibi davranıyor ki ben durduk yere bundan şüphelenmedim. Ana+ im ben romatizmal şeyler mevcut yani bu durumdan yola çıkarak netten araştırma yaparken denk geldim dr a ısrarla söylememe rağmen önemsemedi. Transferi yaptı ilki tutmadı iki tane üç günlüktü şimdi iki haftaya ikinci transfer yapılacak. Kendi kendime didinip duruyorum araştırıyorum danışacak kimsem yok. Uygulayan yok dedi İzmir’de araştırma sadece o dedi. Sonra öğrendim ki kent hastanesi uyguluyormuş söyledim kendisine umarım araştırıp öğrenir yoksa dozajını filan kendi kendime nasıl belirleyeceğim ki? Yanlış bir sey yapmaktan korkuyorum. Referans değerleri bu arada kaç Bilgin var mı?
Çok teşekkürler ama şimdi tam transfere iki hafta kaldı dr uma söyledim araştırdım bir sey bulamadım diyor bu aşmada da değiştirmek ne kadar doğru? Bu şekilde tutmazsa diye de korkuyorum.İzmir irenbe kaan bozkurt uyguluyor serum tedavisi bilginiz olsun
Referans olarak çok farklı işte 24 e kadar çıkıyor referansa bakarsan. Sen onu boşver bana reçete edilirken hicbir şey sormadılar 500 cclik beyaz bir serum içinden 100 cc si kullanılıyor. 500 cc %0.9 luk nacl serumdan 100 cc çıkarıyorsun 400 cc kalıyor o 100 cc clinoleic serumu de bunun içine koyuyosun. Inşallah karışık anlatmamışımdır. Bu devirde kendi kendinin doktoru olmak zorundasın maalesef tüp bebekcilere kalsa 6-10 kere tüp bebek dene ondan sonra araştıralım. Ama sen senden gidiyorsun bu süreçte. Benim de işte cd 56 15 ti ve pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Şimdi tüp bebekciler evet kan sulandiriciyi koruyucu önlem olarak kullanıyorlar tamam ama belli bir haftadan sonra kesiliyor şimdi ben genetik baktırmamış olsam 12nci haftada kan sulandiriciyi kesseler çocuk düşse kime dert? Tabiki bana onlar parasını aldığına bakar. Ki ben doğuma kadar kan sulandırıcı kullanmak zorundayım suanTeşekkürler canım. Benim dr um da destek değil maalesef bana ruh hastası gibi davranıyor ki ben durduk yere bundan şüphelenmedim. Ana+ im ben romatizmal şeyler mevcut yani bu durumdan yola çıkarak netten araştırma yaparken denk geldim dr a ısrarla söylememe rağmen önemsemedi. Transferi yaptı ilki tutmadı iki tane üç günlüktü şimdi iki haftaya ikinci transfer yapılacak. Kendi kendime didinip duruyorum araştırıyorum danışacak kimsem yok. Uygulayan yok dedi İzmir’de araştırma sadece o dedi. Sonra öğrendim ki kent hastanesi uyguluyormuş söyledim kendisine umarım araştırıp öğrenir yoksa dozajını filan kendi kendime nasıl belirleyeceğim ki? Yanlış bir sey yapmaktan korkuyorum. Referans değerleri bu arada kaç Bilgin var mı?
Doktorunu degistirme zaten. Önce ara ya da konuş doktorla serum takar misiniz diye. Tamam derse transfer günü önce ya da sonra git serumunu taktır. Merkez ya da doktor değiştirmeye gerek yokÇok teşekkürler ama şimdi tam transfere iki hafta kaldı dr uma söyledim araştırdım bir sey bulamadım diyor bu aşmada da değiştirmek ne kadar doğru? Bu şekilde tutmazsa diye de korkuyorum.
Doktorum uygulamıyor işte sorun bu inanmıyor işe yaradığına canım araştırdım cok bilinen bir sey değil diyor.Doktorunu degistirme zaten. Önce ara ya da konuş doktorla serum takar misiniz diye. Tamam derse transfer günü önce ya da sonra git serumunu taktır. Merkez ya da doktor değiştirmeye gerek yok
Canım çok haklısın üç negatif ya da düştükten sonra bakılıyor diyorlar. Benim embriyoların genetiğine de bakılmadı bende de pıhtılaşma olabilir babamı çok genç yaşta pıhtı atma sebebiyle kaybettik babamın dedesi de halası da aynı sebepten vefat etti genetiğimde var yani bu. Senin en azından haberin var. Bu sebeple düşen çok kişi duydum eğer tutarsa ben de garanti olsun diye Doğuma dek kullanayım bari. Serumun tam olarak nasıl kullanıldığını anlayamadım. 50cc ilk serumun kalan 400 cc si mi kullanılıyor içinden çıkan 100 cc mi? Bir de iki farklı serum mu karıştırılıyor.Referans olarak çok farklı işte 24 e kadar çıkıyor referansa bakarsan. Sen onu boşver bana reçete edilirken hicbir şey sormadılar 500 cclik beyaz bir serum içinden 100 cc si kullanılıyor. 500 cc %0.9 luk nacl serumdan 100 cc çıkarıyorsun 400 cc kalıyor o 100 cc clinoleic serumu de bunun içine koyuyosun. Inşallah karışık anlatmamışımdır. Bu devirde kendi kendinin doktoru olmak zorundasın maalesef tüp bebekcilere kalsa 6-10 kere tüp bebek dene ondan sonra araştıralım. Ama sen senden gidiyorsun bu süreçte. Benim de işte cd 56 15 ti ve pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Şimdi tüp bebekciler evet kan sulandiriciyi koruyucu önlem olarak kullanıyorlar tamam ama belli bir haftadan sonra kesiliyor şimdi ben genetik baktırmamış olsam 12nci haftada kan sulandiriciyi kesseler çocuk düşse kime dert? Tabiki bana onlar parasını aldığına bakar. Ki ben doğuma kadar kan sulandırıcı kullanmak zorundayım suan
Güzelim senin şimdiki doktorun böyle söylüyor tamam sen transferini yaptıracaksın bu doktora tamam mı sonra da ordan kalkıp bayanın söylediği doktora ya da başka uygulayan bir doktora gidip serumu taktıracaksın.Doktorum uygulamıyor işte sorun bu inanmıyor işe yaradığına canım araştırdım cok bilinen bir sey değil diyor.
Boş tuzlu serum dedikleri 500 cc serumu 100 cc boşaltıp bize faydalı serumun 100 ccsini ona ekliyoruz.Canım çok haklısın üç negatif ya da düştükten sonra bakılıyor diyorlar. Benim embriyoların genetiğine de bakılmadı bende de pıhtılaşma olabilir babamı çok genç yaşta pıhtı atma sebebiyle kaybettik babamın dedesi de halası da aynı sebepten vefat etti genetiğimde var yani bu. Senin en azından haberin var. Bu sebeple düşen çok kişi duydum eğer tutarsa ben de garanti olsun diye Doğuma dek kullanayım bari. Serumun tam olarak nasıl kullanıldığını anlayamadım. 50cc ilk serumun kalan 400 cc si mi kullanılıyor içinden çıkan 100 cc mi? Bir de iki farklı serum mu karıştırılıyor.
Aslında bugün kenti aradım bunun için ancak başka dr da tedavi gören birine biz müdahale edemeyi dediler çok katıydılarGüzelim senin şimdiki doktorun böyle söylüyor tamam sen transferini yaptıracaksın bu doktora tamam mı sonra da ordan kalkıp bayanın söylediği doktora ya da başka uygulayan bir doktora gidip serumu taktıracaksın.
Mesela ben eğer benim tüp bebekciler tamam demeseydi. Antalya tüp bebek merkezinde transferimi yaptırıp funda yazıcı erol un muayenehanesine gidecektim orda serum taktıracaktım. Bunun için funda hanımı arayıp görüşmüştüm ben tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ama bu serumu yapmıyorlar sadece serum takar misiniz demiştim. Tamam demişti ama benim doktor kabul edince sıkıntı kalmadi
Sen bayanın bahsettiği doktora da sor özellikle özel muayenehaneleri olan doktorlara sor. Ya da serumu getirsem takar misiniz diye sor. Sor oğlu sorAslında bugün kenti aradım bunun için ancak başka dr da tedavi gören birine biz müdahale edemeyi dediler çok katıydılar
Tamam canım çok teşekkürler ya kafam karışırsa sana danışabilirsiniz miyim?Boş tuzlu serum dedikleri 500 cc serumu 100 cc boşaltıp bize faydalı serumun 100 ccsini ona ekliyoruz.
Sen bayanın bahsettiği doktora da sor özellikle özel muayenehaneleri olan doktorlara sor. Ya da serumu getirsem takar misiniz diye sor. Sor oğlu sor
Sonra o karışım en az 2 saatte gidecek tamam mı? Daha da yavaş olabilir hızlı gidince bulantı baş ağrısı falan yapabiliyor. Ama hiç korkma içinde soya yağı ve zeytinyağı var. Böyle düşününce çok saçma geliyor ama bence benim bebeğinin tutunmasında çok etkisi var.tamam canım 11 günüm kaldı
Tabiki danışabilirsin özelden yaz istersen sıkıntı yokTamam canım çok teşekkürler ya kafam karışırsa sana danışabilirsiniz miyim?
Doktorunuz kim ve kaçıncı denemeniz?Çok teşekkürler ama şimdi tam transfere iki hafta kaldı dr uma söyledim araştırdım bir sey bulamadım diyor bu aşmada da değiştirmek ne kadar doğru? Bu şekilde tutmazsa diye de korkuyorum.
Tamam canım iyi ki bana cevap yazdın.Sonra o karışım en az 2 saatte gidecek tamam mı? Daha da yavaş olabilir hızlı gidince bulantı baş ağrısı falan yapabiliyor. Ama hiç korkma içinde soya yağı ve zeytinyağı var. Böyle düşününce çok saçma geliyor ama bence benim bebeğinin tutunmasında çok etkisi var.
Doktor adı yazmayayım hoş olmaz canım ilk denemem negatif ancak ben ana + im o yüzden şüphelendim bu durumdan.Doktorunuz kim ve kaçıncı denemeniz?