INTRALIPID SERUM TEDAVİSİ TUP BEBEK YAPACAKLAR VE YAPTIRANLAR

Merhabalar kullandığınız intralipid serumun markası neydi birde prednol gibi kortizol ilacı ile beraber kullandınız?

Merhaba, benim 3. transferim olacak cd56 sonucum 3 çıktığı için serum da alacakmışım. Bahçeci'de tedavi görüp bu serumu alanlar var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, benim 3. transferim olacak cd56 sonucum 3 çıktığı için serum da alacakmışım. Bahçeci'de tedavi görüp bu serumu alanlar var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Ben de bahcecide cd56 yaptırdım, yüzde 2 çıktı, seruma gerek yok dedilrr. Yüzde 5 in üstüne serum veriliyo dye biliyorum
Yarıca bahcecide serumun fiyatı 400 tl sanırım. Eczanelerden kendiniz bulun bence

Bu benim 3. Tup bebek olacak. hayirlisiyla yarin donmus embriyo transferim olacak serum tedavisine baslayacaklar bagisiklik sistemim guclensin ki bebek tutunabilsin diye veriliyo aranizda bu serum tedavisi kullanipta hamile kalan veya kalamayan varmi
Bende kulandim canım çok sükur o serumda 3 tüp bebek denemem ilk kez devlet hastanesi de bi doktor verdi gebe kaldım

Bende bu konuyu merakla takip ediyorum bahçecide tedavi görüyorum rahimden biyopsi yapıldı benim sonucum 15 çıktı bir kaç ay sonra transfer yaptırmayı düşünüyorum sizin ne zaman transfer doktorla görüşebildiniz mi? Serumla hamile kalma şansımız yüksek mi acaba .ben henüz doktorla görüşemedim de biraz panik haldeyim

Birde her eczanede bulunmuyor deniyor bu serum için merkezde çok pahalıymış. Anadolu yakasında nereden rahatlıkla bulabiliriz bu serumu . Her hastane takar mı elde serumla gidince onu da düşünür oldum şimdi

Bende bu konuyu merakla takip ediyorum bahçecide tedavi görüyorum rahimden biyopsi yapıldı benim sonucum 15 çıktı bir kaç ay sonra transfer yaptırmayı düşünüyorum sizin ne zaman transfer doktorla görüşebildiniz mi? Serumla hamile kalma şansımız yüksek mi acaba .ben henüz doktorla görüşemedim de biraz panik haldeyim

Doktorumla yarın planlama yapacağız ben de arada 1 adet geçmesini bekledim. Bir haftaya transfer olacağım ama hastanede fiyatı çok yüksekse dışarda yaptırayım diye maliyet boyutunu da merak ediyorum aslında. Ben de bilmediğim bir konu olduğu için biraz panik halindeyim.

Benim %3 çıktı tam sınırda imiş, o sebeple doktorum negatiflerin sebebi kesin budur diyemiyor. Sizin kaç çıkmıştı?

Ben de bahcecide cd56 yaptırdım, yüzde 2 çıktı, seruma gerek yok dedilrr. Yüzde 5 in üstüne serum veriliyo dye biliyorum
Yarıca bahcecide serumun fiyatı 400 tl sanırım. Eczanelerden kendiniz bulun bence

%3 benim, yine de verdi doktorum. Evet maliyet boyutunu çok merak ediyorum, eczaneden bulabilirsem öyle yaparım o kadar fark varsa. Teşekkür ederim dönüşünüz için.

Canım ben şubat ayında tedavi oldum çok şükür şimdi doğum için gün sayıyorum.mustafa bahçecide tedavim oldu.29 yaşındayım.hamdolsun kucaklarimıza da almak nasip olur inşallah.ben ananas avokado falan yedim bol bol.su içmeye çok dikkat ettim.onun dışında buradan neler yemem gerektiğine bakıp onları yedim.ama zaten ilaçlar okadar etkili ki bu dediklerimin pek etkisi olduğuna emin değilim.psikolojik olarak iyi geliyo ama.
İstediğin zaman soru sorabilirsin ama bu aralar pek giremiyorum.cevabım gecikirse kusuruma bakma lütfen.
Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Gupse hanım size özelden mesaj attım bakabilirmisiniz 😊😊😊😊

Merhaba,
intralipid serumu 220 tlye aldik, daha uyguna alabilen varmi? sgkdan alma ihtimalimiz varmi bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim

%3 cikti, tekrarlayan negatiflerden dolayi verdi doktorum
mrb arkadaşlar bu serumu yeni duydum. benim dondurulmuşlarla ilk transferim olacak inşallah....
1 hafta sonra adet olacağım onla başlayacağım inşallah.. bende kullanabilir miyim acaba ?? doktoruma söylesem mi bilmiyorum bu serumu.. işine karışmak gibi olmasında... pahalı bir serummuş sanırım...

Ser
mrb arkadaşlar bu serumu yeni duydum. benim dondurulmuşlarla ilk transferim olacak inşallah....
1 hafta sonra adet olacağım onla başlayacağım inşallah.. bende kullanabilir miyim acaba ?? doktoruma söylesem mi bilmiyorum bu serumu.. işine karışmak gibi olmasında... pahalı bir serummuş sanırım...

merhaba bir hafta sonra baslayacaksaniz kullanamazsiniz biyopsi ile parca aliniyor test sonucu 3 haftada cikiyor zaten.

X