INTRALIPID SERUM TEDAVİSİ TUP BEBEK YAPACAKLAR VE YAPTIRANLAR

Dün bana mantar ilacı 1 tane flucon du sanırım bide akşam bi kereye mahsus 2 tablet antibiyotik verdiler eşime de bana da. Mantar ilacını dün öğleden sonra içtim ve afedersin ama bağırsaklarımı bozdu akşam zor bişeyler atıştırdım bide sanırım adetimi kesti hala biraz ağrım var düne göre iyiyim ama aynı şeyleri mi yaptılar sana da .
Bide şimdi ilk tüp bebek tutmazsa ki inşaallah tutar o zaman araştırmaya geçeceğiz ama aynı şeyleri baştan yaşayacağız daha da maliyetli olacak diye endişeleniyorum.Siz ilk denemede meleğinize kavuştunuz ama Eğer embriyom varsa ikinciye yumurta toplama işlemi yapmazlarsa ücretten düşer mi acaba ? Bide bazılarının yumurtası boş çıkıyormuş gibi şeyler okudum kaliteli embriyom olmaz veya olumsuzluk yaşatın diye çok endişelerim var.Bide dün iğnelere de başladık beslenme konusunda dikkat etmem gerekenler falan da anlatılmadı ? Ama tabi ki dikkat etmeliyim avakado ne için yemiştiniz acaba ben sevmiyorum da :) çok önemliyse yiyeyim ananası seviyorum Antep fıstığına bayılırım :) beslenme konusunda çok ayrımın yok inşaallah hormonlar etkilemez.
Yine destan yazmışım çevremde bu süreci yaşayan kimse Yok dün liseden arkadaşımla buluştum Şişlide o daha bekar mesela yadırgamayan insanları seviyorum :)

Canım ben verilen ilaçları özellikle okumadım,yan etkisi olsa bile haberim olmasin diye.ama sen yazındıkça hatırladim ben ve eşime antibiyotik falan verildiğini.ishal için istersen bi telde gorüş klinikle.zaten hep kullanacağın bir ilaç olmadığı için bool bol su iç.su kaybın olmasın.avokadoyu rahim duvarı için diyolar ama nar suyuda rahim duvarina iyi geliyo.zaten kür gibi değil.caninın çekmediklerini yemesende olur.hem yaşın çok genç.ilaclara vücudun iyi tepki vericektir hemenden.saglıklı beslen de gerisi ne yersen önemli değil.
Döllenen embriyolarını isteğe bağlı saklıyolar zaten.sonrasındaki denemelerde eğer donmuş embriyon varsa sadece transfer parası alıyolar.yani her seferinde bu paraları vermiyo ve bu hormonları almıyosun.hem zaten inşallah bi problem çıkmaz ama olurda ilkinde negatif sonuclarsa donmuş embriyolarına genetik analiz yapabilirler sen istersen.yani ilkini bi deneyin tahlilleri sonrakilerde de yapabilirsiniz.
Benim 17 yumurta toplandı,11i döllendi, 8i 5.güne geldi,4ü genetik analizden geçti.yani benim birsürü problemim olmasina raģmen 4 tane sağlıklı embriyom olduysa senin gibi sağlıklı birinin kaç embriyosu olur hayal edemiyorum.içini ferah tut.benim yumurta rezervlerimde problem vardı ve embriyolarımda genetik problemler vardı o sebeple bukadar elendi.seninkinde bukadar elenmicek yani.
Özelden de istediğin herşeyi sorabilirsin.hiç çekinme.buraya birbirimize destek olmak için üye oluyoruz.hepimiz bu yollardan geçiyoruz.

maşallah ne güzel bir sonuç inşallah sonu da güzel olur neler yaptınız yani takviye olarak birde yaşınız genç belki ondandır.. transfer oldu mu bu arada güzel gelen embriyorlarla hangi hastanede tedavi görüyorsunuz? ne çok soru sordum ama ben:))))

Canım ben şubat ayında tedavi oldum çok şükür şimdi doğum için gün sayıyorum.mustafa bahçecide tedavim oldu.29 yaşındayım.hamdolsun kucaklarimıza da almak nasip olur inşallah.ben ananas avokado falan yedim bol bol.su içmeye çok dikkat ettim.onun dışında buradan neler yemem gerektiğine bakıp onları yedim.ama zaten ilaçlar okadar etkili ki bu dediklerimin pek etkisi olduğuna emin değilim.psikolojik olarak iyi geliyo ama.
İstediğin zaman soru sorabilirsin ama bu aralar pek giremiyorum.cevabım gecikirse kusuruma bakma lütfen.
Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

200 mg mı, 250 mi. 200'lüğü yok bunun piyasada şuan. 250'liğin tamamını verMediler mi ya da 2 tane mi 100'lük taktılar? Sağolasın cevap için.

Arkadaslar merhaba,
Benim 2. Denemem bahcecide.ilki basarisiz 2 tane 5.gun embriyosu olmasina ragmen tutmadi.Yas 35.bu tedavimde dr serum da baslatti transferden yaklasik 1 hafta once.Gene 2 tane blastosist transfer edildi. Yalniz dikatimi ceken bir sey oldu.Transferden sonra yuksek olmayan ama hafif bir atesim oldu bi kac gun.Bugun transferimin 5.gunu.Cok zor gecior ve bi okadar da gerginim.2.serumu dun vuruldum.Cd56 gibi bi testten bahsedilmis.Bana yapildigini hatirlamiorum.gangi durumda yapilior. Garip olan su ki Bugune kadar kafami kaldiriordum halsizlik vs de vardi.serumdan sonra baya toparladim.Kendimi gayet ii hissediorum.Bazi arkadaslar vucut bebegi yabanci cisim gorup atmaya calisior yazmis.Gercekten boyle birsey varmi.Benim gibi transferden sonra halsizlik uyku hali ve hafif ates sikayeti yasayan oldumu acaba?Sevgiler

Merhaba
Cd56 testı bagısıklık testıdir. Bu test sonucuna gore ıntralipid serum verılır. Serum içeriği soya ve yumurta.. esasında yogun bakımda yatan oral beslenme olmayan hastalar içindir.
Bazı bunyelerde rahım embrıyoyu vucuttan atmak istıyorum bunun bagısıklık sıstemınıle ılgısı var. Cd 56 rahımden doku alınarak yapılan bır test .
Siz bu serumu hastanedemı aldını? Tam olarak adı nedir ne kadr surede verıldı

Merhaba inşallah mesajı mı görürsünüz serum fiyatı bu sene çok pahalı hastanelerde ben araştırmaya başladım. Biraz eczanelerden de TEMin edilmiyormuş sanırım

Merhaba inşallah mesajı mı görürsünüz serum fiyatı bu sene çok pahalı hastanelerde ben araştırmaya başladım. Biraz eczanelerden de TEMin edilmiyormuş sanırım
Ben de iki şişe serum ve bazı tüp bebek ilaçları var size nasıl ulaştırabilirim ayrıca o kadar pahalı değil şehir olarak nerdesiniz

Eczaneler olmasada getırtıyor.
Çapadakı heryerde mevcut .b.köy devlet hastanesjndede. Nerede oturuyorsunuz ben eczane num vereyim size

Ben İzmir de oturuyorum bir tane eczaneye sordum depo da Yok olsa getiririz dedi sadece hastanelere veriliyor olabilir dedi
Ben başka eczanelere soruyım en iyisi çünkü hastene 500 istiyor

Ben İzmir de oturuyorum bir tane eczaneye sordum depo da Yok olsa getiririz dedi sadece hastanelere veriliyor olabilir dedi
Ben başka eczanelere soruyım en iyisi çünkü hastene 500 istiyor
Devlet hastanesjnın yakınındakı eczaneye sorun. Mutlaka bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…