- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
Dün bana mantar ilacı 1 tane flucon du sanırım bide akşam bi kereye mahsus 2 tablet antibiyotik verdiler eşime de bana da. Mantar ilacını dün öğleden sonra içtim ve afedersin ama bağırsaklarımı bozdu akşam zor bişeyler atıştırdım bide sanırım adetimi kesti hala biraz ağrım var düne göre iyiyim ama aynı şeyleri mi yaptılar sana da .Canım benim.şimdiden hayırlı uğurlu olsun.inan ki emin ellerdesin.
Benim toplandıktan sonra genetiğe yollandığı için 1 ay beklemiştim ama normalde de bekletiyolarmı bilmiyorum.belki aldığın hormonların etkisinin geçmesi için bekletirler.duymuştum çünkü böyle yapan yerleri.senin de bebişlerinin de hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Hava güneş açtıkça bol bol güneşe çık d vitamini için,üşütmemeye bak beslenmene özen göster ve ilaç saatlerine çok dikkat et.gerisi Allahtan hamileliğe hazırlık gibi geçir bu süreci.Kutlarım
Bide şimdi ilk tüp bebek tutmazsa ki inşaallah tutar o zaman araştırmaya geçeceğiz ama aynı şeyleri baştan yaşayacağız daha da maliyetli olacak diye endişeleniyorum.Siz ilk denemede meleğinize kavuştunuz ama Eğer embriyom varsa ikinciye yumurta toplama işlemi yapmazlarsa ücretten düşer mi acaba ? Bide bazılarının yumurtası boş çıkıyormuş gibi şeyler okudum kaliteli embriyom olmaz veya olumsuzluk yaşatın diye çok endişelerim var.Bide dün iğnelere de başladık beslenme konusunda dikkat etmem gerekenler falan da anlatılmadı ? Ama tabi ki dikkat etmeliyim avakado ne için yemiştiniz acaba ben sevmiyorum da :) çok önemliyse yiyeyim ananası seviyorum Antep fıstığına bayılırım :) beslenme konusunda çok ayrımın yok inşaallah hormonlar etkilemez.
Yine destan yazmışım çevremde bu süreci yaşayan kimse Yok dün liseden arkadaşımla buluştum Şişlide o daha bekar mesela yadırgamayan insanları seviyorum :)