Zaten kimyasal gebelik öyle garip bişey ki hamilesin ama değilsin,arada bişey.o konuda seni çok iyi anlıyorum.ama inanki hamile kalabildiğini bilmek bile çok rahatlatıcı bişey.içini ferah tut.kimyasaldan sonra hemen hamile kalıyo insanlar.bedeninin hamilelik öncesi prova yaptığını varsay.
Bahçeciyi sadece ilk randevuda,yumurta toplanırken ve embriyo yerleştirilirken gördüm.ilk başta çok kafama takmıştım bu durumu ama sonra kendimi tamamen bıraktım doktorların eline.aşılama mı tüp bebek mi kararını doktoruma bıraktım.benim 3 düşüğüm vardı duruma göre tedaviyi ve tahlilleri onlar belirlediler.yaptıkları tahlillerin ne olduğunu ya da kaç çıktığını bile sormamaya karar verdim.sadece denileni yapıp teslim oldum.kendimle ilgili aşağı yukarı bilgiler edindim hep.
Yine bahçeciye gidip ilk seferde çocuk sahibi olan tanıdıklarım çok vardı.o yüzden doktora tam teslimiyet önemli bence.
Dikkat edilecek şeylere gelirsek ilaç saatlerime saniyesi saniyesine dikkat ettim.onun dışında ananas yedim,kavrulmamış antep fıstığı yedim,avokado yedim.stres konusunda pek başarılı olamadım malesef ve çooook stres yaptım.hatta embriyo transferinin ertesi günü yatmam gerekirken ben sinir krizi gećirdim,kapıları tekmeledim ama yine de tutundu meleğim:)yani demem o ki sen nelere dikkat edersen et ne yaparsan yap nasibi varsa oluyo.elinden geldiģince psikolojik açıdan kendini yormamaya bak o yüzden.
hamile kalınca yasaklanacak şeyleri yap bol bol.hopla zıpla dans et kendi kendine:) hatta yasak olacak yemeklerin hepsini ye.bidahaki ay hamile olduğunu öğrendiğinde 9 ay yapamıcaksın çünkü
son olarak gelişmelerden beni de haberdar et mutlaka.