- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
evet yaklaşık 1 hafta sonra adet olabilirim.. tşk ederim. nasip artıkSer
merhaba bir hafta sonra baslayacaksaniz kullanamazsiniz biyopsi ile parca aliniyor test sonucu 3 haftada cikiyor zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaklaşık 1 hafta sonra adet olabilirim.. tşk ederim. nasip artıkSer
merhaba bir hafta sonra baslayacaksaniz kullanamazsiniz biyopsi ile parca aliniyor test sonucu 3 haftada cikiyor zaten.
parçayı rahimden mi alıyorlar ??Ser
parçayı rahimden mi alıyorlar ??
yok benim daha ilk tedavim.Evet rahimden alıyorlar adetin 18. günü. 3 hafta kadar da sonucun çıkması bekleniyor. Eğer bu testi yaptırmak istiyorsanız biraz beklemeniz gerekir transfer için. Eğer nedeni bilinemeyen negatifleriniz varsa testi tavsiye ediyorlar.
opu dan sonra embiyolar donduruldu . transfer sonraya kaldı işteEvet rahimden alıyorlar adetin 18. günü. 3 hafta kadar da sonucun çıkması bekleniyor. Eğer bu testi yaptırmak istiyorsanız biraz beklemeniz gerekir transfer için. Eğer nedeni bilinemeyen negatifleriniz varsa testi tavsiye ediyorlar.
opu dan sonra embiyolar donduruldu . transfer sonraya kaldı işte
inşallah canım ya.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. emeklerini boşa çıkarmasın..dondurulmuş embriyo transferinde ihtimal daha yüksek oluyor diye biliyorum umarım sonucu güzel olur uğraşmak zorunda kalmazsın.
Ne zamanlar ve ne kadar süre kullandınızBende kulandim canım çok sükur o serumda 3 tüp bebek denemem ilk kez devlet hastanesi de bi doktor verdi gebe kaldım
Yanlış oldu kusura bakmayınCanım ben verilen ilaçları özellikle okumadım,yan etkisi olsa bile haberim olmasin diye.ama sen yazındıkça hatırladim ben ve eşime antibiyotik falan verildiğini.ishal için istersen bi telde gorüş klinikle.zaten hep kullanacağın bir ilaç olmadığı için bool bol su iç.su kaybın olmasın.avokadoyu rahim duvarı için diyolar ama nar suyuda rahim duvarina iyi geliyo.zaten kür gibi değil.caninın çekmediklerini yemesende olur.hem yaşın çok genç.ilaclara vücudun iyi tepki vericektir hemenden.saglıklı beslen de gerisi ne yersen önemli değil.
Döllenen embriyolarını isteğe bağlı saklıyolar zaten.sonrasındaki denemelerde eğer donmuş embriyon varsa sadece transfer parası alıyolar.yani her seferinde bu paraları vermiyo ve bu hormonları almıyosun.hem zaten inşallah bi problem çıkmaz ama olurda ilkinde negatif sonuclarsa donmuş embriyolarına genetik analiz yapabilirler sen istersen.yani ilkini bi deneyin tahlilleri sonrakilerde de yapabilirsiniz.
Benim 17 yumurta toplandı,11i döllendi, 8i 5.güne geldi,4ü genetik analizden geçti.yani benim birsürü problemim olmasina raģmen 4 tane sağlıklı embriyom olduysa senin gibi sağlıklı birinin kaç embriyosu olur hayal edemiyorum.içini ferah tut.benim yumurta rezervlerimde problem vardı ve embriyolarımda genetik problemler vardı o sebeple bukadar elendi.seninkinde bukadar elenmicek yani.
Özelden de istediğin herşeyi sorabilirsin.hiç çekinme.buraya birbirimize destek olmak için üye oluyoruz.hepimiz bu yollardan geçiyoruz.
Ne kadar süre kullanmıştınızBen kulandim bu serumdan bu serum sayesinde belki de yumuslarim bana tutundu çünkü diğer 2 tuo bebek tutmadı tüp bebek yapanlara surekli tavsiye ediyorum
Ben yumurta toplandıktan sonra kulandim bi sefer oda şişesi yanlış hatirlamsam bi yıl oldu ya 30 yada 50 tl diNe kadar süre kullanmıştınız
Taze embriyo mu transfer edilmişti size. Burda 16ncı haftaya kadar kullanmaya devam edenler var acaba size nasıl bir kere kullandırttılar.Ben yumurta toplandıktan sonra kulandim bi sefer oda şişesi yanlış hatirlamsam bi yıl oldu ya 30 yada 50 tl di
benimde embriyolarım donduruldu transfer daha yapılmadı. yarın gidecem doktora kist oluşmuş eğer kist küçüldüyse öyle yapılacak transfer... acaba ben kullanabilir miyim ? doktorum birşey demedi amaBen kulandim bu serumdan bu serum sayesinde belki de yumuslarim bana tutundu çünkü diğer 2 tuo bebek tutmadı tüp bebek yapanlara surekli tavsiye ediyorum
Evet taze embriyo transferi oldu evet bi kere verdiler bide yanında bir de serum taktılarTaze embriyo mu transfer edilmişti size. Burda 16ncı haftaya kadar kullanmaya devam edenler var acaba size nasıl bir kere kullandırttılar.
Kadınlar kulübünde daha önce yazılmış yerlere bakın. Benim 15 ti baktır diyen doktora göre serum takılması gerekliydi. 12den yuksekse takılıyormuş diye biliyorum ben. Hatta benim tüp bebek merkezi bu serumun bilimsel kanıtlanmış bir etkisi olmadığımı savunuyordu ben ille de isteyince tamam dediler. Sonra çocuk tutunca ve güzel gelişince serum devam edelim serumu yaptırıyorsun değil mi gibi tepkiler verdiler bi zararı yok transfer günü taktir bir kez nolacak ki ne kaybedersin belki kazanırsın ilki transfer günü ikincisi pozitifi ögrendigin gün sonra 2 haftada bir 3 aya kadar... ama ben 9 haftalıkta bıraktımMerhabalar, benim doktorumun bu konuda hiç bilgisi yok ancak ben ana pozitifim bu sebeple bende olabileceğini düşünüp kendim özel bir laboratuvarda kan verdim ancak herhangi bir günde verdim. %13.71 çıktı. Kanda belirli bir gün mü vermek gerekiyor biyopsi gibi yoksa herhangi bir gün olabilir mi? Kan testi güvenilir mi? Transferime cok az kaldı ne olur bilgisi olan yardımcı olsun dr um bilmediğinden kime soracağımı şaşırdım referans değerler kaç onu bile bilmiyorum her yerde farklı yazıyor.
Çok teşekkürler İnan ki birisi sonunda yardımcı oldu. Kafama göre alıp taktırsınlar miyim? Zararı yok heralde? Bir de kandan mı baktırdın sende? Zamanı önemli mi?Kadınlar kulübünde daha önce yazılmış yerlere bakın. Benim 15 ti baktır diyen doktora göre serum takılması gerekliydi. 12den yuksekse takılıyormuş diye biliyorum ben. Hatta benim tüp bebek merkezi bu serumun bilimsel kanıtlanmış bir etkisi olmadığımı savunuyordu ben ille de isteyince tamam dediler. Sonra çocuk tutunca ve güzel gelişince serum devam edelim serumu yaptırıyorsun değil mi gibi tepkiler verdiler bi zararı yok transfer günü taktir bir kez nolacak ki ne kaybedersin belki kazanırsın ilki transfer günü ikincisi pozitifi ögrendigin gün sonra 2 haftada bir 3 aya kadar... ama ben 9 haftalıkta bıraktım
Kandan baktırdım kan için de çok belirsiz diyorlar rahimden bakılsa daha iyi diyorlar ama o testi isteyen doktor çok netti. Tüp bebek merkezini ikna et. Para veriyorsun illa da yaptırma demezler. Bana bilimsel dayanağı yok dediklerinde ama stresin bilimsel dayanağı var dimi doktor bey dedim evet dedi tamam yaptıralım onlar verdi reçeteyi ben başka yerde yaptırdım. Sen tüp bebek merkezini ikna edemezsen de başka kadın doğumcu araştır ara sor takar misiniz diye serum bir tek clinoleic isminde var 300 liraÇok teşekkürler İnan ki birisi sonunda yardımcı oldu. Kafama göre alıp taktırsınlar miyim? Zararı yok heralde? Bir de kandan mı baktırdın sende? Zamanı önemli mi?