INTRALIPID SERUM TEDAVİSİ TUP BEBEK YAPACAKLAR VE YAPTIRANLAR

Canim serumu tavsiye ederim.özellikle senin gibi tekrarlayan başarisız tüp bebek tedavisi görenlerde.
İlacı bulmak hiç zor değil.her eczaneden isteyebilirsin.ama reçete şart.yani bir doktora receteye yazdırman lazım.eczaneden reçetesiz alabilirsin ama hastanelerde recetesiz serum takmıyolar.tanıdığın bir hemşire varsa ona evde de taktirabilirsin.Allah yardımcın olsun.
Canö cok tesekkür ederim:)eczacı tanıdgm var hemsırede ayarlamaya calıscaz..pekı bu serumun kişiye gore dozu degısıyomu onu merak edıyorum...senın kacıncı denemendi ?tebrık ederım bu arada allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin:)

Canö cok tesekkür ederim:)eczacı tanıdgm var hemsırede ayarlamaya calıscaz..pekı bu serumun kişiye gore dozu degısıyomu onu merak edıyorum...senın kacıncı denemendi ?tebrık ederım bu arada allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin:)
Benim ilk denememdi.darısı tüm isteyenlerin başına.
Burda neredeyse herkesin serumunun markası,dozu ve uygulanacağı saati farklı ama bence bu durum kişiye ozel değil de tedavi gördüğü doktorun tercihine göre değişiyo.çünkü ben fulya bahçeci tüpbebek merkezinde serum taktırırken diğer serum taktıranlarda aynı dozu,benimle aynı sekilde kullanıyolardı.kaçkere denk geldim üstelik.sonuçta o serum bi vitamin niteliğinde.soya sütü balık yağı falan.eskiden yoğunbakımda yatan hastalara gıda amaçlı damardan veriliyomuş.besin sayilır yani.kendi kendimize almamızın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.ama tabi bu benim şahsi görüşümdür :KK66:

Benim ilk denememdi.darısı tüm isteyenlerin başına.
Burda neredeyse herkesin serumunun markası,dozu ve uygulanacağı saati farklı ama bence bu durum kişiye ozel değil de tedavi gördüğü doktorun tercihine göre değişiyo.çünkü ben fulya bahçeci tüpbebek merkezinde serum taktırırken diğer serum taktıranlarda aynı dozu,benimle aynı sekilde kullanıyolardı.kaçkere denk geldim üstelik.sonuçta o serum bi vitamin niteliğinde.soya sütü balık yağı falan.eskiden yoğunbakımda yatan hastalara gıda amaçlı damardan veriliyomuş.besin sayilır yani.kendi kendimize almamızın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.ama tabi bu benim şahsi görüşümdür :KK66:
gupse ben de bahçeci altunizadde yaptırıcam serum 6. denem olacak sana serum tedavisinden önce cd56 gibi bir test vs yaptılar mı? Neye göre yani serum tedavsi yaptılar bir de ilk denemem demiştin yani neden hemen serum dediler çünkü ben bahçecide 3. denememi yapıcam daha yeni yapalım dediler?

gupse ben de bahçeci altunizadde yaptırıcam serum 6. denem olacak sana serum tedavisinden önce cd56 gibi bir test vs yaptılar mı? Neye göre yani serum tedavsi yaptılar bir de ilk denemem demiştin yani neden hemen serum dediler çünkü ben bahçecide 3. denememi yapıcam daha yeni yapalım dediler?
Canım benim tekrarlayan düşüklerim vardı(3 tane) bu sebeple tüp bebek yapmak zorunda kaldık.embriyo genetik tarama testi yapılması için.o sırada bir kan tahlili yaptılar.kan tahlilinde cd56 da problem olabilir rahimden parça alıcaz dediler.cd56 için rahimden parça alinan testten sonra sorunum kesinleşince serum tedavisine başlattılar.ben kendi kendime hamile kalabiliyodum fakat bebeklerim tutunamıyodu.sonuçta tüp bebek yapılırken de dölleme gerçekleşiyo ama rahime tutunamadığı için negatif sonuç alıyosunuz.durumumuz aynı sayılır.inşallah sizin de serumla ilk seferde tutunur bebişiniz.

Canım benim tekrarlayan düşüklerim vardı(3 tane) bu sebeple tüp bebek yapmak zorunda kaldık.embriyo genetik tarama testi yapılması için.o sırada bir kan tahlili yaptılar.kan tahlilinde cd56 da problem olabilir rahimden parça alıcaz dediler.cd56 için rahimden parça alinan testten sonra sorunum kesinleşince serum tedavisine başlattılar.ben kendi kendime hamile kalabiliyodum fakat bebeklerim tutunamıyodu.sonuçta tüp bebek yapılırken de dölleme gerçekleşiyo ama rahime tutunamadığı için negatif sonuç alıyosunuz.durumumuz aynı sayılır.inşallah sizin de serumla ilk seferde tutunur bebişiniz.
teşekkür ederim ben de transfer sürecindeyim serum da takılacak fakat cd56 yapılmadı bakalım nasıl olacak

sizin cd 56 daki sorun ne olarak anlatıldı yani neye göre serum veriliyor serum miktarı cd56 daki sorunun miktarına göre mi belirleniyo

sizin cd 56 daki sorun ne olarak anlatıldı yani neye göre serum veriliyor serum miktarı cd56 daki sorunun miktarına göre mi belirleniyo
Canım bu sonuçta bi tür vitamin.hatta benim doktorum serumun içeriğine bakınca bunun içinde soya sütü,balık yağı falan var,ilaç değil vitamin bu demişti.yani serumun icindekilere alerjisi olmayan herkes test yapmadan da alabilir bence.
benim düşüklerin sebebi netleşsin diye her tür tahlil yapıldı.
Tüp bebek sürecinde hiç bir konuda ayrıntı sormadık doktorlara stres olmamak adına.ne dediyseler yaptık ve sadece sonuca odaklandık.sadece bazı vücutların bağışıklık sistemi bebeği kabul etmeyip atmayaçalışıyomuş, bu serum vücudun bebeği atmasını engelliyomuş.bu kadar biliyorum konuyu.
Dozuna,miktarına gelirsek ben merkezde bu serumu kullanan herkeste aynı doz gördüm.yani sanırım bahçecide ki herkese aynı tedaviyi uyguluyolar.

Banada serum verilecek bunun haricinde bağışıklık sistemini zayıflatmak için prograf kullanıcam sizlerde bu ilacı kullanan varmı ağır yan etkileri olan bi ilaç

diğer arkadaşa sormuştum ona bir test yapılmamış zaten ben de kandan baktırmak istiyorum fakat dr um çok önemsemedi kanda değeriniz yüksek çıktığı için mi serumu önerdi dr unuz

Canm bana doktor onermedi benm cok sayıda negatıf denemem var..kendım arastırırken buldum benm doktorumda serum kanıtlanmıs bişey degıl fılan dedi oralı olmadı acıkcası..sonucta bi zararı olmayan bısey faydası olma ıhtımalı %1 bıle olsa denemeye deger dıye dusundum ve ılk olarak cd56ya bı baktrmak ıstedım..yanı kendı basıma haraket edıyorum malesef:KK43:((

slm kızlar serum ben de bugun taktırdım yanlız taktırdığım yerdeki hemşire hızlı verdi 1.5 saattte o yüzden elim çok sızladı yavas verin minumum 2 saat demişti dr ama acemiydi hızlı verdi onun dışında bir şey olmadı inş iyi olur her şey

slm kızlar serum ben de bugun taktırdım yanlız taktırdığım yerdeki hemşire hızlı verdi 1.5 saattte o yüzden elim çok sızladı yavas verin minumum 2 saat demişti dr ama acemiydi hızlı verdi onun dışında bir şey olmadı inş iyi olur her şey
Canm düm bende yaptrdm benmde bıraz hızlı gitti hızlı gidince yanma oldu cok bendede ve dk bası tıkandı wc ye gıderken cıkardgm zaman donuyo sonra sırıngayla ızotanık serum verıp actık hep..ılk yaptrdgm 6saat sürdü dünkü 2 saat

hızlı verilince çok kötü oluyor baş ağrısı mide bulantısı oldu sonrasında ve tabi kolumda sızı yanma oldu bana serumdan sonra izotonikte taktılar inş her şey gönlümüzce olur

merhabalar cd56 ım yuksek cıktı ve 2.tup bebek tedavımde seruym kullandım ama sonuc yıne negatıf oldu.. bundan sonra serumu kendım almak ıstıyorum doktprum 400 den takdırdı ama 30 tl lık bırseymıs duydum kı.. sizlerde recetesı olan var mı ? nasıl yazılıyor rıca edıp yazdıracım

merhabalar cd56 ım yuksek cıktı ve 2.tup bebek tedavımde seruym kullandım ama sonuc yıne negatıf oldu.. bundan sonra serumu kendım almak ıstıyorum doktprum 400 den takdırdı ama 30 tl lık bırseymıs duydum kı.. sizlerde recetesı olan var mı ? nasıl yazılıyor rıca edıp yazdıracım
Mrb cd56 kac cıktı acaba?bende serum kullandm donmus tedavısınde kendı kendıme yaptrdım doktorum sacma bısey bu dedı ama yınede yaptrdm..kimyasal oldu

X