intikam hırsı ile kendimi mahvettim

yaptıklarımı kendime yakıştıramıyorum ayrıca ilaçların bazilari hafif bazıları ise ağır zedprex paxera prozac falan hafif ilaçlar ama xanax falan ağırdı ve bunları tane tane vermiyorlar belli bir dozu var doza göre de değişiyor çok şey mesela risperdal zedprex ve xanax aynı anda kullandım

Bence hemen kendinize iyi bir psikiyatr bulun. Benzer yan etkileri olan ilaçları bir arada vermişler. Benzer yan etkileri olup bir arada kullanılan ilaçlar durumu daha da ağırlaştırır İntihara meyil artar. Bunu az çok araştırma yapan hastalar bile bilir. Merak etmeyin bilimin ölümden başka çare bulamadığı tek konu yok. Çare yoksa bile semptomlar azaltılır hastanın konforu sağlanır ki sizin öyle bi durumunuz yok. Psikiyatr ve psikoterapi desteği ile bi kaç ayda bile müthiş değişimler yaşarsınız. Maddi durumunuz psikoterapi için yetersizse bazı belediyeler destek oluyorlar araştırmanızı öneririm

tesekkür ederim

Önce bir silkelen o sana psikolojik olarak zaten zarar vermiş sende ona vermeye calismissin o üstün gelmiş. her ne kadar rezil etsende olan sana olmuş. Şimdi kendine saygı duy ve kendini Tıbbi olarak tedavi ettirmeye çalış. Herşey senin elinde. geleceğini güzelleştirmeye çalış. gecmistekilerini aklından sil silmek zorundasın aksi halde kendini çürütürsun.

Teşekkür ederim...

Zaten OKB teşhisin var, takıntılı bir insansın.
Terapini aksatma, çünkü adamı takıntı haline getirmişsin. Unutamamak veya vicdan azabı değil bu, takıntı.

Vicdan azabı olması normal değil mi zaten yani karşı tarafında sizin de polislik edecek kadar hirslanmaniz çok kötü. Umarım tedavi biter düzelirsiniz . Ve özleyeceğiniz hiçbir tarafı yok unutun gitsin

bunları yazarken bile agliyom ben 3 sene once bi cocugu sevdim cocuk bana 2 sene psikolojik siddet uyguladı hakaret küfür tehdit asagilama travmalarımla dalga gecmek intihar etmemi soylemek her seyi yaptı
Yaşadığınız sıkıntılardan bir an önce kurtulmanızı, sağlıklı bir hayat sürmenizi dilerim. Yanlış bir arkadaş seçimi sonucu kötü şeyler yaşamışsınız durumunuza çok üzüldüm. Sevdiğiniz kişiye bu kadar süre tahammül etmeniz doğru olmamış. O yıllarda yaptığınız şeyleri sağlıklı bir şekilde hareket etmediğinizi düşünerek öncelikle kendinizi affedin. Bu ben değildim deyin kendinize. Vicdanınız sizi rahat bıraksın. Şu anki Melek bunları yapmazdı. Yorumlarda dikkatimi çeken bir cümle ' onu unuttuğumda ya geri donerse' oldu. Allah aşkına benliğize tahribat yapan biri geri gelmesin bir zahmet. Beklemeyin lütfen. İyileşmek adına geçmisle bağlarınizi kopartin. Zamanla , olgunlaştıkça önünüz aydınlanacak. Yarım kalan eğitiminizi tamamlayın hiçbir şey için geç değil. Yapabileceğinize inanıyorum. Bizimle paylaştığıniz dertleriniz bir nevi kendinizle de hesaplaşmış olduğunuzu gösteriyor bu güzel bir adım. Arkadaşlar çok güzel tavsiyelerde bulunmus hiçbirini yabana atmayın. Kendinize kıymet verin inşallah her şey daha güzel olacak. Allah yardımcıniz olsun.

Şu an yapman gereken tek şey kendi hayatına odaklanman helallik vs durumlarına hiç ama hiç girme. Vicdanını rahatsız ediyorsa hem kendine hem ona birbirinizden uzak durmaktır.

Sen o vicdanı kendine karşı yap, ben kendimi niye bu hale getiriyorum diye. Olanlar olmuş çocuk zaten kendi hayatına devam ediyor. Hasta olan sensin tedavine bakacaksın düşünmeyeceksin artık onu, kendinle ilgileneceksin öz saygını geri kazanacaksın kendine güzel bir hayat kuracaksın. Gidip çocukla konuşup helallik istemek vicdan yapmak vs bahane sen onu kendine takıntı etmişsin, bundan kurtulman lazım öncelikle, tedaviye sıkı sıkı takiple devam etmen lazım

BEnce psikolojik destek al,psikologunun tavsiyesine gore ilerlersin.

Tekrar sakın görüşmeyin bence derim. Sadece hayatınızda güzel şeyler yaparak af dilemeyi kendinizce gerçekleştirin. Emin olun o sizden daha kötü ki sizin sağlığınızla oynamış.
Hayatınızdaki güzellikleri görmeye çalışın. Bunu görev şeklinde yapın. Yoksa zaten hiçbir şeyin farkında olmayacak ve kendinizi yiyip bitireceksiniz.
Özlediğinizi söylemişsiniz. Size bu kadar kötülük yapan birini özlemiyorsunuz aslında. Sadece bağımlılık yapmış sizde. Bunu atlatmanın yolu zaman ve kendiniz. Her gününüze görev koyun bir şeyler yapın. Aklınız dolu olsun.

Çok teşekkür ederim

Doğru diyorsun teşekkür ederim

Haklısın...

yazarken çok kötü tepkiler bekleyerek yazmıştım aslında aylardır kendimden nefret ediyorum çok kötü tepkiler gördüm ama linclemek yerine hepiniz gerçekten yardimci olmaya calistiniz çok teşekkür ederim

Bi erkek için asla vicdan yapmaya değmez boşver o alasını yapmış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…