bunları yazarken bile agliyom ben 3 sene once bi cocugu sevdim cocuk bana 2 sene psikolojik siddet uyguladı hakaret küfür tehdit asagilama travmalarımla dalga gecmek intihar etmemi soylemek her seyi yaptı
2 senenın sonunda psikolojim bbozuldu ve ben tedavi gormeye basladım okb tehşisi konuldu ben intikam hırsına büründüm insanlıktan cıktım cocuga yapabileceğim her türlü kotulugu yaptım iftira ihanet darp tehdit taciz ailesini polislik ypama arkadasları ile arasını bozma vs her sey gercekten 1 sene boyunca cocugun hayatını mahvetmek icin yapabilecegim her seyi yaptım
ama o asla mahvolmadı ben daha cok hirs yaptım onu herkese rezil ettim sonra isin icine aileler girdi ailesi o istemediği için beni dava etmediler ben irademi kaybetmis gibiydim ilac kullanırken sonra ben bıraktım ilaclari cocugu da bıraktım 4 ay oldu ne aradım ne yazdım ama o kadar cok vicdan azabı cekiyorum ve özlüyorum ki dayanamıyorum yasadigimddan bisi anlamıyorum canım cok yanıyor
bazilariniz belki dersiniz o da yaptı neden cekiyorsun vicdan azabı ama o onun vicdanına kalmıs benım vicdanım rahat degil canım cok yanıyor intihar etmeyi bile denedim gram yüzüm yok helallik istemeye bile o hayatına devam edıyor ben kendımı mahvettım napıcam nasıl toparlıcam bu vicdan beni öldürecek nolur yardım edin