çok ilaç değiştirdim xanax, ripazol, lustral special, risperdal, zedprex, prozac, paxera, tranko buskas, ricus, daha unuttuğum nicesi hiçbirisi fayda etmedi xanax bağımlısı oldum zor şeyler yaşadım bilmiyorum çok toparlandim asamadigim tek şey vicdan azabıIlaclar size kotu geliyorsa degistirilmesini ya da dozunun ayarlanmasini isteyin. Intihara meyilli birinin, intihar gecmisi olan birinin ilaclairni bırakması cok tehlikeli.
Yapmayın
Tedaviniz hayatinizin kaybettiginiz 3 yili icin degil, kazanabileceginiz omrunuz icin kiymetli. Tedavinize odaklanin, ona siginin.
çok ilaç değiştirdim xanax, ripazol, lustral special, risperdal, zedprex, prozac, paxera, tranko buskas, ricus, daha unuttuğum nicesi hiçbirisi fayda etmedi xanax bağımlısı oldum zor şeyler yaşadım bilmiyorum çok toparlandim asamadigim tek şey vicdan azabı
yok bı dönem şehir değiştim o zaman doktor değişmiştim ama son dönemlerde sabitti doktorumSurekli doktor mi degistiriyorsunuz?
İlaçlar hakkında bi şey diyemem, bilgisizim bu konuda ama ilaçtan çok, terapi alabileceğin bi uzman bulsan, maddi imkanın varsa tabii?Haklısın deniyorum ama dört ay nasıl geçti bı bilsen telefonumu bir kere bile kapatmadim arayan her yabancı numaraya koştum stalklamadigim bir günüm geçmedi keşke unutabilsem bir şeyleri deniyorum tedaviyi bıraktım ilaçlar bana kötü geliyor iradesizlesiyorum
Terapi de aldım teşekkür ederim tavsiyen için uygulamalari silmeyi de denedim beynime sıksam unutamazmisim gibi geliyoİlaçlar hakkında bi şey diyemem, bilgisizim bu konuda ama ilaçtan çok, terapi alabileceğin bi uzman bulsan, maddi imkanın varsa tabii?
Tahmin ediyorum o süreci nasıl geçirdiğini... Ama başardın işte, oluyormuş
Stalklamayı da bırakmalısın yavaş yavaş. Hesaplarını dondur bi süre veya uygulamayı sil telefonundan. Haftada 1 girip şöyle bi bakıp çıkacam, diye kural koy mesela kendine.
Rutin oluştur. Namaz, her akşam 1 sa yürümek, her gün 2 bölüm dizi 100 sayfa kitap, şu gün cam sileyim öteki gün dolapları indireyim gibi gibi... Kafanı oyalaman lazım
Bir de tekrar ilaca baslarsam kendimi kaybedip ona zarar vermekten ölesiye korkuyorum
yok bı dönem şehir değiştim o zaman doktor değişmiştim ama son dönemlerde sabitti doktorum
hiç unutamıyorum bana eğer duzelirsen yanında olurum demişti hastaligimla ilgili konuşurken ama ben devam ettim seni korumaya calisiyorum ailem ismini istiyor yapma dedi yine durmadım aradigimi ailesinden sakladi yine durmadım...
Terapi de aldım teşekkür ederim tavsiyen için uygulamalari silmeyi de denedim beynime sıksam unutamazmisim gibi geliyo
Unutacaksın canım benim. Dedimya, hepimiz az çok yaşadık. Ben de yıllar önce takıntı yaptığım için kapattım bütün hesapları, unuttum gitti o kişiyi de. O hayatına baktı, ben neden kendimi üzeyim ki? Sonra da çok güzel ilişkiler de yaşadım. Onlar da bitti mesela güzel olmasına rağmen. Bi şekilde bitiyor yani bitmesi gereken. Zorla olmuyor bu işler. Yaşın çok güzel, kıymetini bil ve rotanı çiz. Kendine yatırım yapmaya başladığında her şey rayına oturacak yavaş yavaş. Göreceksin...Terapi de aldım teşekkür ederim tavsiyen için uygulamalari silmeyi de denedim beynime sıksam unutamazmisim gibi geliyo
İntihar ettikten sonra tamamen bıraktım tedaviyiTum bu hislerini, dusuncelerini doktorunla paylasiyor musun? Su an devam ettigin doktorun intihar geçmişini biliyor mu?
Unuttugum gün o geri gelirmiş gibi hissediyorum hepUnutacaksın canım benim. Dedimya, hepimiz az çok yaşadık. Ben de yıllar önce takıntı yaptığım için kapattım bütün hesapları, unuttum gitti o kişiyi de. O hayatına baktı, ben neden kendimi üzeyim ki? Sonra da çok güzel ilişkiler de yaşadım. Onlar da bitti mesela güzel olmasına rağmen. Bi şekilde bitiyor yani bitmesi gereken. Zorla olmuyor bu işler. Yaşın çok güzel, kıymetini bil ve rotanı çiz. Kendine yatırım yapmaya başladığında her şey rayına oturacak yavaş yavaş. Göreceksin...
İntihar ettikten sonra tamamen bıraktım tedaviyi
Acildeki doktor karın ağrısı gibi bir şey girdi e nabiza intihar ettigimi sakladı babam mi konuştu napti bilmiyorum babam psikiyatri işine hiçbir zaman sıcak bakmıyordu zaten umursamadi ilgi için yaptığımı dusundu annem de aklı havada biri biraz kendi kendime iyi gelmek zorunda kaldimAilen yok mu? Kac yasindasin? Intihar ettigin icin bir hastaneye yatırılmadin mi? Dava acilmadi mi?
Acildeki doktor karın ağrısı gibi bir şey girdi e nabiza intihar ettigimi sakladı babam mi konuştu napti bilmiyorum babam psikiyatri işine hiçbir zaman sıcak bakmıyordu zaten umursamadi ilgi için yaptığımı dusundu annem de aklı havada biri biraz kendi kendime iyi gelmek zorunda kaldim
19 yaşındayım inan bilmiyorum ama doktor o şekilde yaptı ama çok zordu burnumdan bı hortum soktular mideme kadar inen yutkundukca canım aciyordu dört tane serum vurdular babam sonrasında psikiyatri gideceksen de intihar ettigini söyleme acildeki doktorun başını belaya sokma dedi kızım yine intihar eder mi diye düşünmedi bileHicbir acil doktoru, hicbir doktor bunu bu sekilde giris yapmaz.
Kac yasindasin?
19 yaşındayım inan bilmiyorum ama doktor o şekilde yaptı ama çok zordu burnumdan bı hortum soktular mideme kadar inen yutkundukca canım aciyordu dört tane serum vurdular babam sonrasında psikiyatri gideceksen de intihar ettigini söyleme acildeki doktorun başını belaya sokma dedi kızım yine intihar eder mi diye düşünmedi bile
ama iyiye gittim kompulsif davranışlarım yok artık tekrar başa donersem hem ilaçlar beni sadece uyuşturuyolarTedaviye gitmelisin, intihar ettigini de soylemelisin.
Tabi ki sizin tercihiniz ama eğer isterseniz e nabizimi atarım ilaç iyi gelmedikce değiştirdiler bazı dönemler geçirdim mesela lustral special kullanırken 38 kiloya düştüm günlerce uyuyamadım yan etkiler gösterince bıraktım başka ilaçlara başlattılar biraz garipti acildeki doktor konusunda haklısın ama işte elimden bişi gelmiyorBana hiç gerçekçi gelmedi. Eğer doğruysa da çok ciddi tedaviye ihtiyacınız var. Tabii öyle doktor doktor gezerek değil. Bir sürü ilaç ismi yazmışsınız ne ara kullandınız bu kadar ilacı. Doktorlar öyle kolay kolay ilaç değiştirmezler ilacın etkinliğini görmek için beklerler en fazla yanına yardımcı ilaç verirler. Ki sizin anlattıklarınıza bakarak doktorunuzun yatarak tedaviyi önermesi gerekiyor. Hangi acil doktoru intiharınızı karın ağrısı olarak girdiyse o doktoru da bulup şikayet etmek lazım.
Bu kadar olay içinden en çok da ilaç işine inanamadım yaa baya bi abartı var sanki. Senelerdir psikiyatriden çıkmam inanın 3 yıl içinde o kadar çeşit ilaç imkansız yaa
Bahsettiğiniz ilaçlardan bi kaçı hamilelere bile veriliyor size nasıl böyle etkiler yaptı anlayamadım. Ayrıca karşı tarafın hayatına devam ettiğini söylemişsiniz neyin vicdan azabını çekiyorsunuz.Tabi ki sizin tercihiniz ama eğer isterseniz e nabizimi atarım ilaç iyi gelmedikce değiştirdiler bazı dönemler geçirdim mesela lustral special kullanırken 38 kiloya düştüm günlerce uyuyamadım yan etkiler gösterince bıraktım başka ilaçlara başlattılar biraz garipti acildeki doktor konusunda haklısın ama işte elimden bişi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?