Yaşadığınız sıkıntılardan bir an önce kurtulmanızı, sağlıklı bir hayat sürmenizi dilerim. Yanlış bir arkadaş seçimi sonucu kötü şeyler yaşamışsınız durumunuza çok üzüldüm. Sevdiğiniz kişiye bu kadar süre tahammül etmeniz doğru olmamış. O yıllarda yaptığınız şeyleri sağlıklı bir şekilde hareket etmediğinizi düşünerek öncelikle kendinizi affedin. Bu ben değildim deyin kendinize. Vicdanınız sizi rahat bıraksın. Şu anki Melek bunları yapmazdı. Yorumlarda dikkatimi çeken bir cümle ' onu unuttuğumda ya geri donerse' oldu. Allah aşkına benliğize tahribat yapan biri geri gelmesin bir zahmet. Beklemeyin lütfen. İyileşmek adına geçmisle bağlarınizi kopartin. Zamanla , olgunlaştıkça önünüz aydınlanacak. Yarım kalan eğitiminizi tamamlayın hiçbir şey için geç değil. Yapabileceğinize inanıyorum. Bizimle paylaştığıniz dertleriniz bir nevi kendinizle de hesaplaşmış olduğunuzu gösteriyor bu güzel bir adım. Arkadaşlar çok güzel tavsiyelerde bulunmus hiçbirini yabana atmayın. Kendinize kıymet verin inşallah her şey daha güzel olacak. Allah yardımcıniz olsun.