Ailemin haberi var intihar ettiğimde öğrendiler tedavi sırasında kötülük yaptım o bana zarar verdiği zamanlar tedavi gormuyordumTedaviden önce mi oldu bu olaylar? Aileniz öğrenmedi mi böyle polislik vakalar falan?
Hiç öyle bir şey demeyiz. 18 yaşında bütün bunları nasıl yapabildin bilmiyorum ama intihar saçma bir düşünce ve hiçbir şeyin telafisi değil.bazilariniz belki dersiniz o da yaptı neden cekiyorsun
yani öyle düşünen insanlar da olduğu için yazdım o kısmı telafisi olmadığını ve saçma olduğunu biliyorum dediğim gibi mantığım devre disiydiHiç öyle bir şey demeyiz. 18 yaşında bütün bunları nasıl yapabildin bilmiyorum ama intihar saçma bir düşünce ve hiçbir şeyin telafisi değil.
Bence yapabileceğin en büyük iyilik bundan sonra çocuktan uzak durmak olsun.yani öyle düşünen insanlar da olduğu için yazdım o kısmı telafisi olmadığını ve saçma olduğunu biliyorum dediğim gibi mantığım devre disiydi
Deniyorum ama yapamıyorumİkinizin de yaptıkları doğru değil, olan olmuş artık geçmişi unutup önünüze bakın
Öyle yapıyorum zatenBence yapabileceğin en büyük iyilik bundan sonra çocuktan uzak durmak olsun.
Tamam işte o da sana çektirmiş zamanında o yüzden sıfır iletişim zamanla her şeyi unutturur. Başka bir şeylerle meşgul ol.Öyle yapıyorum zaten
evet dediğim gibi işte vicdan azabı yakamı bırakmıyor bı turlu devam etmeye calissam daTamam işte o da sana çektirmiş zamanında o yüzden sıfır iletişim zamanla her şeyi unutturur. Başka bir şeylerle meşgul ol.
Üniversite okuyor musun ya da hazırlık var mı? Hayatını kurtarmaya bak bence, illa vicdanım rahatlasın diyorsan sana iyi gelecek şeyler yap: sokak hayvanlarına mama ver, insanlara yardım edebileceğin konularda yardımcı olmaya çalış vs... Unutursun zamanla.evet dediğim gibi işte vicdan azabı yakamı bırakmıyor bı turlu devam etmeye calissam da
Hepimiz az çok hata yapıyoruz. O yaşlarda saçma sapan şeyler oluyor. Bazıları senin gibi yoğun yaşıyor bu yaşları, bu duyguları, bazıları daha hafif. Bu seni kötü, eksik, sevilmeyecek kişi yapmıyor. Sen farkındasın zaten yanlışlarının. 4 ay olmuş bak, ne güzel hiç muhatap olmamışsın. Demek ki durabiliyorsun. Devam et böyle...Ailemin haberi var intihar ettiğimde öğrendiler tedavi sırasında kötülük yaptım o bana zarar verdiği zamanlar tedavi gormuyordum
evet dediğim gibi işte vicdan azabı yakamı bırakmıyor bı turlu devam etmeye calissam da
Okuyordum tedavi görürken bırakmıştım bu sene de tutmadi sokak hayvanı vs besliyorum ama işte nebiliyimÜniversite okuyor musun ya da hazırlık var mı? Hayatını kurtarmaya bak bence, illa vicdanım rahatlasın diyorsan sana iyi gelecek şeyler yap: sokak hayvanlarına mama ver, insanlara yardım edebileceğin konularda yardımcı olmaya çalış vs... Unutursun zamanla.
Haklısın deniyorum ama dört ay nasıl geçti bı bilsen telefonumu bir kere bile kapatmadim arayan her yabancı numaraya koştum stalklamadigim bir günüm geçmedi keşke unutabilsem bir şeyleri deniyorum tedaviyi bıraktım ilaçlar bana kötü geliyor iradesizlesiyorumHepimiz az çok hata yapıyoruz. O yaşlarda saçma sapan şeyler oluyor. Bazıları senin gibi yoğun yaşıyor bu yaşları, bu duyguları, bazıları daha hafif. Bu seni kötü, eksik, sevilmeyecek kişi yapmıyor. Sen farkındasın zaten yanlışlarının. 4 ay olmuş bak, ne güzel hiç muhatap olmamışsın. Demek ki durabiliyorsun. Devam et böyle...
Tedavini gör güzelce. Geleceğini düşün, ünv ve meslek seçimine odaklan.
Olan oldu, değistiremezsin ki. Helallik falan için de iletişim kurma sakın. İnançlıysan tövbe et, hep dua et affetmek ve affedilmek için.
Daha yolun başındasın. Neler neler yaşayacaksın, hayatına kimler kimler girecek. Hiçbir şey ve hiç kimse için ne intihar etmeye ne de kendini bu denli ortaya koymaya gerek var. Sadece dinlen...
Belki de öyledir...Sorun vicdan azabi duymaniz degil, sorun bir sekilde o cocukla bag icinde kalma arzunuz.
Aslinda vicdan azabi duymuyosunuz, su an ortada kalan / kalabilecek / karsi tarafın izin verdigi tek duygu bu "vicdan azabi"
Siz o kisiyle baginiz kalsin istediginiz icin, ona karsi duygu beslemek zorunda oldugunuzu dusundugunuz icin "vicdan azabı" duydugunuzu zannediyorsunuz.
Haklısın deniyorum ama dört ay nasıl geçti bı bilsen telefonumu bir kere bile kapatmadim arayan her yabancı numaraya koştum stalklamadigim bir günüm geçmedi keşke unutabilsem bir şeyleri deniyorum tedaviyi bıraktım ilaçlar bana kötü geliyor iradesizlesiyorum
Yapabilirsin kendine güvenDeniyorum ama yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?