kızlar lise sonda biriyle tanıştım 6 yaş büyüktü benden aşık oldum ona deli gibi beni sevdiğini söylerdi ama çok nadir arardı..ilk yıl kazanamadım sınavı 1 yıl dersaneye gittim..hayatımdahala o vadır..üniversite 1deyim hayatımda o vardı..ama başka şehirdeydi arada geliyordu yanıma bende bi kaç kez onun yanında gitmiştm..birden aramaları kesildi msnde karşılaştık aylarca msnde girmemeşti evlenmiş şok oldum resmen
güya çıktığımız bu 3 yıl boyunca benle sohbet etmedi yazmakta çok zor hatırlamakta benle yüzeysel ilşki yaşadı ve görüştüğümüzde sadece bunu yaşadık..benle birlikte olmadı olmak istemedi yoksa ben o gözü kralıkla o cahillikle olurdum
evlendiğini öğrendiğimde kafama dank etti işte herşey..kendimi onursuz aşağılık bi insan gibi gördüm ama ne suçum vardı ben aşık olmuştum..sonrada hak ettiğim değeri bana veren bi erkek arkadaşım oldu hala onlayım
herneyse bu evlenen pislik bana maille ulaştı 1 haftadır yazıp yazmaam konusunda kararsızdım ama dayanamıyorum.. senle son kez sevişmek istiyorum kokunu unutamadım yazmış..ağlamktan öldüm ben bu kadar düşük birimiyim evli adama dokuncam
intikam almak istiyorum onu bi gece ankaraya çağırıp terminalde bekletmek istiyorum sonrada enayi gibi eskişehire dönmesini istiyorum...
ama tek korkum bunun intikamını alır mı benden sevgilimi bulup coffeetiryaki beni ankaraya çağırdı diye gösterirmi acaba ona yazı yazsam
sevgilimse o pisliği biliyor bana yaşattığı acıları onla görüştüğümü öğrenirse asla affetmez beni...görüşmek derken intikam almak için iletişime geçtiğimi öğrensede affetmez..ama evli bi adam cesaret edemez bence sevgilime ulaşmaya