• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam almak üzereyimm

elı kolu durmuyor mesela bnı rahat bırakmıyo ne blım bunun da nıyetı farklı sanırım :(

sanırım bnm sevgılımde boyle :43:
ne zamandır aklımda soru ısaretlerı vardı offfff ya ne zaman yuzum gulecek uzak mı durmalıyım ?

uzak dur tabi cnm...

deişmes erkekler...deiştircem die de uğraşma yani...

yol ver gitsin... en bekarından da hayatını yaşa yani...

herkesin bi alternatifi var yani...

galıba en dogrusu bu :(
ama oyle ınandırıyorlarkı sevdıklerıne ...

valla ben hiç öyle düşünmüyorum hatta adamın ne mal olduğunu öğrensin işte birisi bana böyle yaşatacak bu şekilde yaklaşacak dünyalarını başına yıkarım hatta karısını da kurtarmış olursun. ne biliyorsun sen tek olduğunu belki de bir sürü kızla böyle yapıyordur.

kapanmış defteri açmayın bence sonunda üzülen siz olursunuz.ne intikamı yahu giden gitmiş boşverin önünüze bakın herzaman geçmişinize değil

valla ben hiç öyle düşünmüyorum hatta adamın ne mal olduğunu öğrensin işte birisi bana böyle yaşatacak bu şekilde yaklaşacak dünyalarını başına yıkarım hatta karısını da kurtarmış olursun. ne biliyorsun sen tek olduğunu belki de bir sürü kızla böyle yapıyordur.

onun karısı öğrenirse benim sevgilimde öğrenir ama :'(

Bu nasıl bir istekdir.Gitsin eşiyle yaşasın ne yaşamak istiyorsa.Bu adamın mailine cevap verirseniz,kendinize kötülükten başka bir şey getirmezsiniz.Aklınızın ucundan bile geçmemesi gerek.İntikamla yanıp tutuşurken gözünüz hiçbir şey görmez ve hayatınızda ki bütün güzellikleri kaybetmiş olursunuz bu hırsla.'' Hırsla kalkan zararla oturur '' dememişler boşuna...Aklınızdan tamamen çıkartın bu adamı,size zarardan başka bir şey getirmez.Sonradan pişman olacağınız en ufak bir adım atmayın,yazık etmeyin kendinize... :20:

birisi seni çok fena düşürüyor resmen bedeninle oynamak istiyor biliyorum farkında mısın. ne demek son kez sevişmek??? bu kadar aşağılık biri misin ki sen sana böyle davranma cesaretini buluyor. sana böyle bir maili atabiliyor. ya yeni sevgilinde msn şifren olsaydı ve bu maili okusaydı yeni sevgilin kalacak mıydı. yada aranızda saygı kalacakmıydı sence? ben ne yeni sevgilimi ne de eski sevgilimi düşünürüm böyle bir hakarette ben yalnızca kendimi düşünürüm arkadaşım. yazık bir de o kadıncağızı!

mevcut bir sevgilin var ama nedense devamlı eski sevgililerin sana mesajlar atıyorlar.

demek ki sorun sende, belki de sen onlara yüz veriyorsun; dikkat et de birileri de senden intikam almasın.

yüz veriyorsun? nasıl bi söz? onlara ulaşan ben değilim hayatıma sorunlu insanların girmiş olması benim onlara yüz verdiğim anlamına gelmez.

bahar :) sende mı burdasın topıgıne gerı donnnnnn !!!!

birisi seni çok fena düşürüyor resmen bedeninle oynamak istiyor biliyorum farkında mısın. ne demek son kez sevişmek??? bu kadar aşağılık biri misin ki sen sana böyle davranma cesaretini buluyor. sana böyle bir maili atabiliyor. ya yeni sevgilinde msn şifren olsaydı ve bu maili okusaydı yeni sevgilin kalacak mıydı. yada aranızda saygı kalacakmıydı sence? ben ne yeni sevgilimi ne de eski sevgilimi düşünürüm böyle bir hakarette ben yalnızca kendimi düşünürüm arkadaşım. yazık bir de o kadıncağızı!

başka bi şehirde yaşıyolar karısını nasıl bulacağımı bile bilmiyorum..sadece bu adamın nerde çalıştığını biliyorum o kadar bi kaç gün takip etsem öğrenirim ama daha kötü bi durumada düşebilirim takip ettiğimi farkederse

başka bi şehirde yaşıyolar karısını nasıl bulacağımı bile bilmiyorum..sadece bu adamın nerde çalıştığını biliyorum o kadar bi kaç gün takip etsem öğrenirim ama daha kötü bi durumada düşebilirim takip ettiğimi farkederse

canım en iyisi hiç bulaşma. kendi adiliklerinde boğulsunlar. eskişehirdeymiş sanırım. ben orda üniversite öğrencisiydim. hala burdayım sevgilimin okulu uzadı onun okulunu bitirmesini bekliyorum. öğrenciyken evli adamların üniversite öğrencileriyle ilişkisi çokmuş ben iş ararken bir çok kişi de belden aşağı vurmaya çalıştı psikolojim bozulmuştu baya. nihayetinde iş de bulamadım...Açıköğretim öğrencileri (hepsi için demiyorum) buraya gelip evli erkeklerle dost hayatı yaşıyormuş. o yüzden burada tüm öğrencilere aynı davranıyorlar. hazirandan beri işsizim tek sebebi de bu ahlaksızca davranışları. evden dışarı adım atmam bile çok bunalıyorum arada sevgilimle dışarı çıkarım o kadar. o da aynı... sen de sevgiline güveniyorsan bu gibi pisliklerden uzak dur

Back