İntikam Almak İstiyorum

intikam almana gerek yok....kişi zaten kendi kuyusunu kazacaktır bu şekilde yaşamaya devam ederse..eşine gelince adam seninle alakalı istediği yalanı atsın..sonuçta bu işi yapmak için iki insana ihtiyaç var değilmi? karısı bunu görmek istemiyorsa bu şekilde yaşamaya devam etmek istiyorsa oda acı çekecektir. Sen kurtulmuşum...zararın neresinden dönersem kardır diyip önününe bak hiç onları düşünme bile. kandırılmış duygusuyla bir müddet acı çekersin sonra hayatın devam eder. Ayrıca gelen çirkin mesajlarla alakalı mutlaka ama mutlaka suç duyurusunda bulunun polise gidin. Sadece sen değil karşı tarafta intikam duygusuyla birşeyler yapmak isteyebilir..ekmeğinizle oynamaya çalışmışlar zaten...bence yapacağınız şey sadece suç duyurusunda bulunmak ve kimden şüphelendiğinizi resmi kayıtlara geçirmek!!!

Böyle durumlarda kadınlar maalesef bir erkek için savaş meydanına çıkarlar..bence bu topa hiç girmeyin. Olan olmuş ve o başkasına ait karaktersiz bir erkek!! hayatınıza bakın ve intikam duygularınızdan arının.

İşyerinin verdiği ceza gayet yerinde olmuş; kişisel verilere ulaşıp bir de bu amaçla kullanmanız nedeniyle daha ağır cezalandırılmalıydınız bence.

Ada evli çıktı diye karısına ulaşıp onu huzursuz etmek bence çok çirkin bir hareket. Kadın eninde sonunda aldatıldığını öğrenecek bir şekilde, ve dünyası başına yıkılacak, neden siz önden yıkmaya çalışıyorsunuz? Bunun “ben olsam bilmek isterdim” ile açıklanacak bir tarafı yok; belki kadın bilmek istemiyor? Belki bilmeden çok mutlu? Size ne yani?

Çok tesekkur ederım

Ne demek bana ne :)

O bana ıftıra attı ben onun bılgılerını onun sayfasından ogrenmedım.Bende ona ıftıra atıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynannası ayrı ama sımdı deıl
Sana niye inansınlar ki?
Hiçbirşry yapamazsın
Buraya yazıp rahatlarsın ancak
Kadının peşini bırak
Kendi hayatına bak artık

4 ay evlı kaldım .2018 3”2. Ay gıbı konuşmaya basladık sonra sevgılı olduk 2 hafta donra aılem senı ıstemıyor dedı bıttı .Sonra tekrar yazdı dogum gunumde .Kusura bakmayın şoklardayım

Siz gerçekten çok takıntılı bir insansınız. Kadın sizi boş yere şikayet etmemiştir eminim.

Üstteki mesajları 2020 kasımında yazmışsınız.
"Diğeri başka" dediğiniz adamla ilgili konularınız ağustos 2020. Ama bu adamla da 2018'de görüşmeye başlamışsınız. Aynı anda 2 adamla görüşüyordunuz ve biri nişanlı, biri evliydi sonucunu mu çıkaralım buradan, yoksa ikisinin de aynı kişi olduğu sonucunu mu? Hangisi daha çok işinize gelir söyleyin de ona göre yorum yapalım.

Ayrıca adamın evli olduğunu siz mi öğreniniz, arkadaşınız mı öğrendi ona da bir karar verin isterseniz.

Kendiniz için yapacağınız en iyi şey bu adamdan uzak durup doğru düzgün bir psikolojik yardım almak. Yoksa daha çook yakarsınız başınızı.

Tesekkur ederım

Allah adildir. bekleyin gözünüzle görürsünüz eğer oaly dediginiz gibiyse.

Allah adildir. bekleyin gözünüzle görürsünüz eğer oaly dediginiz gibiyse.
Olay dedıgım gibi.Kadınla ıletısıme gecınce bana neler anlattı .Çalışmıyor ,kokuyor,bana yalanlar soyledı neler neler anlattı .Sonrada tutup sıkayet ettı beni

Konu sahibine ne desek boş. Adamın evli olduğunu biliyormuş. Amacı karısıyla arasını bozmak. Ama becerememiş. Beceremedik de hırs yapıyor. Kolay değil o işler. Siz imajım etkilenmedi falan diyorsunuz ama böyle şeylerin dedikodusu çabuk yayılır. Hareketlerinize dikkat etmezseniz kötü niyetli başka erkeklerin hedefi olursunuz. Evli kadınların da uzak durmaya çalıştığı. Ama bu sizin için ne kadar önemli bilmiyorum.

Olay dedıgım gibi.Kadınla ıletısıme gecınce bana neler anlattı .Çalışmıyor ,kokuyor,bana yalanlar soyledı neler neler anlattı .Sonrada tutup sıkayet ettı beni
türk kadını koca cıdır. sadece filmlerde olmuyor bu olaylar kendi akrabası da kızıda olsa kocacıdır.

Hayatımda iki kere şu 2 kadınla takılan erkek mevzularının içine düştüm. İlkinde sevgilimin bir kızla görüştüğünü fark ettim. Kızla konuştuktan sonra verdiği cevap 'Seni sevmiyor beni seviyor'.
En son geçen hafta yaşadığım ise bildiğin trajedi.

Yani bir erkek için asla başka bir kadınla muhatap olunmaz. Bunu çok iyi anladım. Karşı tarafın gözünde adam daha bir değerleniyor. 'Ne biçim adammış bu!' deyip ayrılacak olgunlukta kadın sayısı o kadar az ki.

Acım da taze bu arada. Daha yeni 1 hafta oldu.
Neler neler düşündüm. Gidip arabasını mı çizsem, ailesine mi haber versem(ki aşırı derece muhafazakar bir ailesi var) gibi gibi bir ton düşünce geçti aklımdan.
Sonra silkelendim. Saçmalama Meredith dedim. Bunları istesen yaparsın ama senin enerjinden, vaktinden götürür. Sence hala hayatından bir saniye kırıntısı bile çalmaya değer bir adam mı o?
Ayrıca bu dediklerimi yapsaydım ben de onun kadar kötü bir insan olacaktım.

Onunla geçirdiğim güzel anlar kâr kaldı bana. Şimdi önüme bakıyorum, gelecek daha güzel günlere..

O bana ıftıra attı ben onun bılgılerını onun sayfasından ogrenmedım.Bende ona ıftıra atıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynannası ayrı ama sımdı deıl
Hala kadın bana iftira attı ben de atıcam diyorsun şaka gibisin. Sen evli adamla birlikte olduğun için değil, KVKK’yı ihlalden ceza aldın. Dua et seni sadece işyerine şikayet etmişler. Savcılığa şikayet etselerdi hapis cezası bile alırdın.

Bir de ısrarla iyilikten yaptım diyorsun. Bak önceki konunda da eski sevgilinin nişanlısına başta iyilik olsun diye mesaj attım dedin (ki adamla aranızda hiçbir şey yaşanmamasına rağmen koynuma girdi yazmıştın kıza)

Sonra millet üstüne gelince de kimseyi düşündüğümden değil sırf zehrimi akıtmak için yazdım dedin:

Bu ikisi farklı kişi evet ama senin zihniyetini belli ediyor. Rahat bırak milleti. Zaten kadına sarhoşken bir şeyler yazdım demişsin. Allah bilir neler söyledin. Bir de iftira atıcam diyorsun. Sanki sen iftira yüzünden ücretsiz izne çıkarıldın

O yemek bogazinizda kalmis ama inanmayin o lafa ben buraya sevgilim evli çıktı yazan herkese karısına bulasma çünkü kötü sen olursun derken boşa konusmamisim hiç şašmaz malesef.

Sen kendince belki iyi niyetli kadın aldatildigini ögrensin veya kötü niyetli aralari bozulsun benden sonra tufan niyetile yazmissin kadina olan sana olmuş sosyal medya hesaplarini dondur isine odaklan göze batmamaya çalis.

Hiç muhattap olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…