intikam almana gerek yok....kişi zaten kendi kuyusunu kazacaktır bu şekilde yaşamaya devam ederse..eşine gelince adam seninle alakalı istediği yalanı atsın..sonuçta bu işi yapmak için iki insana ihtiyaç var değilmi? karısı bunu görmek istemiyorsa bu şekilde yaşamaya devam etmek istiyorsa oda acı çekecektir. Sen kurtulmuşum...zararın neresinden dönersem kardır diyip önününe bak hiç onları düşünme bile. kandırılmış duygusuyla bir müddet acı çekersin sonra hayatın devam eder. Ayrıca gelen çirkin mesajlarla alakalı mutlaka ama mutlaka suç duyurusunda bulunun polise gidin. Sadece sen değil karşı tarafta intikam duygusuyla birşeyler yapmak isteyebilir..ekmeğinizle oynamaya çalışmışlar zaten...bence yapacağınız şey sadece suç duyurusunda bulunmak ve kimden şüphelendiğinizi resmi kayıtlara geçirmek!!!Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
Ay istesen de oynayamazsun benceİşiyle alakalı sorun yaratıcaktım bende ama yapmıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynamak ayrı
Çok tesekkur ederımintikam almana gerek yok....kişi zaten kendi kuyusunu kazacaktır bu şekilde yaşamaya devam ederse..eşine gelince adam seninle alakalı istediği yalanı atsın..sonuçta bu işi yapmak için iki insana ihtiyaç var değilmi? karısı bunu görmek istemiyorsa bu şekilde yaşamaya devam etmek istiyorsa oda acı çekecektir. Sen kurtulmuşum...zararın neresinden dönersem kardır diyip önününe bak hiç onları düşünme bile. kandırılmış duygusuyla bir müddet acı çekersin sonra hayatın devam eder. Ayrıca gelen çirkin mesajlarla alakalı mutlaka ama mutlaka suç duyurusunda bulunun polise gidin. Sadece sen değil karşı tarafta intikam duygusuyla birşeyler yapmak isteyebilir..ekmeğinizle oynamaya çalışmışlar zaten...bence yapacağınız şey sadece suç duyurusunda bulunmak ve kimden şüphelendiğinizi resmi kayıtlara geçirmek!!!
Ne demek bana ne :)İşyerinin verdiği ceza gayet yerinde olmuş; kişisel verilere ulaşıp bir de bu amaçla kullanmanız nedeniyle daha ağır cezalandırılmalıydınız bence.
Ada evli çıktı diye karısına ulaşıp onu huzursuz etmek bence çok çirkin bir hareket. Kadın eninde sonunda aldatıldığını öğrenecek bir şekilde, ve dünyası başına yıkılacak, neden siz önden yıkmaya çalışıyorsunuz? Bunun “ben olsam bilmek isterdim” ile açıklanacak bir tarafı yok; belki kadın bilmek istemiyor? Belki bilmeden çok mutlu? Size ne yani?
O bana ıftıra attı ben onun bılgılerını onun sayfasından ogrenmedım.Bende ona ıftıra atıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynannası ayrı ama sımdı deılAy istesen de oynayamazsun bence
Ne diyecen?
Sana niye inansınlar ki?O bana ıftıra attı ben onun bılgılerını onun sayfasından ogrenmedım.Bende ona ıftıra atıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynannası ayrı ama sımdı deıl
4 ay evlı kaldım .2018 3”2. Ay gıbı konuşmaya basladık sonra sevgılı olduk 2 hafta donra aılem senı ıstemıyor dedı bıttı .Sonra tekrar yazdı dogum gunumde .Kusura bakmayın şoklardayım
Hayır kullanmadı .Öpüştük .Ilerıye gıtmek ıstedı ızın vermedım .O sey olsa kendımı asla affetmedım.Tesaduf eserı .Magazada calısıomuş kız.Arkadasımın tanıdıgıymış .Arkadasımda tanıyıp bıldıgı ıcın çocugu bana soledı .Şoklardayım.
Aynı konular degılkı sız aynı ınsanlarmış gıbı bıllestırıosunuz gecmısı arastırıp bi yerlerden bıseyler cıkarmaya bakıosunuz .Herkes hata yapar benımde hatalarım var ama aiz yazdıgım her seyı bırlestırmıssınız .Umarım hatasız hayatınız olur
Tesekkur ederımBöyle durumlarda kadınlar maalesef bir erkek için savaş meydanına çıkarlar..bence bu topa hiç girmeyin. Olan olmuş ve o başkasına ait karaktersiz bir erkek!! hayatınıza bakın ve intikam duygularınızdan arının.
TamamSana niye inansınlar ki?
Hiçbirşry yapamazsın
Buraya yazıp rahatlarsın ancak
Kadının peşini bırak
Kendi hayatına bak artık
Siz gerçekten çok takıntılı bir insansınız. Kadın sizi boş yere şikayet etmemiştir eminim.
Üstteki mesajları 2020 kasımında yazmışsınız.
"Diğeri başka" dediğiniz adamla ilgili konularınız ağustos 2020. Ama bu adamla da 2018'de görüşmeye başlamışsınız. Aynı anda 2 adamla görüşüyordunuz ve biri nişanlı, biri evliydi sonucunu mu çıkaralım buradan, yoksa ikisinin de aynı kişi olduğu sonucunu mu? Hangisi daha çok işinize gelir söyleyin de ona göre yorum yapalım.
Ayrıca adamın evli olduğunu siz mi öğreniniz, arkadaşınız mı öğrendi ona da bir karar verin isterseniz.
Kendiniz için yapacağınız en iyi şey bu adamdan uzak durup doğ
evet var bılıorum mahkemelerı devam edıyorİşyerinde hata yapmışsınız , sahip olduğunuz yetkiyi nüfuzu özel işleriniz için kullanmamalısınız. Daha büyük bi hata yapabilirdiniz bu hırsla ihtirasla o ceza iyi olmuş bence. Siz de hepimiz gibi feysten instadan googledan stalklayın, işyerinizdeki yetkiyi kullanmayın. Cumhurbaşkanının tcsiyle sgk kayıtlarına baktığı için ihraç olan memurlar var işinize dönebilmişsiniz en azından. Elinizdekinin kıymetini bilin.
Allah adildir. bekleyin gözünüzle görürsünüz eğer oaly dediginiz gibiyse.Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
Olay dedıgım gibi.Kadınla ıletısıme gecınce bana neler anlattı .Çalışmıyor ,kokuyor,bana yalanlar soyledı neler neler anlattı .Sonrada tutup sıkayet ettı beniAllah adildir. bekleyin gözünüzle görürsünüz eğer oaly dediginiz gibiyse.
türk kadını koca cıdır. sadece filmlerde olmuyor bu olaylar kendi akrabası da kızıda olsa kocacıdır.Olay dedıgım gibi.Kadınla ıletısıme gecınce bana neler anlattı .Çalışmıyor ,kokuyor,bana yalanlar soyledı neler neler anlattı .Sonrada tutup sıkayet ettı beni
Hala kadın bana iftira attı ben de atıcam diyorsun şaka gibisin. Sen evli adamla birlikte olduğun için değil, KVKK’yı ihlalden ceza aldın. Dua et seni sadece işyerine şikayet etmişler. Savcılığa şikayet etselerdi hapis cezası bile alırdın.O bana ıftıra attı ben onun bılgılerını onun sayfasından ogrenmedım.Bende ona ıftıra atıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynannası ayrı ama sımdı deıl
O yemek bogazinizda kalmis ama inanmayin o lafa ben buraya sevgilim evli çıktı yazan herkese karısına bulasma çünkü kötü sen olursun derken boşa konusmamisim hiç şašmaz malesef.Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?