- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.863
- 598
- 34
Kazdigi kuyuyami düsmus yaniHala kadın bana iftira attı ben de atıcam diyorsun şaka gibisin. Sen evli adamla birlikte olduğun için değil, KVKK’yı ihlalden ceza aldın. Dua et seni sadece işyerine şikayet etmişler. Savcılığa şikayet etselerdi hapis cezası bile alırdın.
Bir de ısrarla iyilikten yaptım diyorsun. Bak önceki konunda da eski sevgilinin nişanlısına başta iyilik olsun diye mesaj attım dedin (ki adamla aranızda hiçbir şey yaşanmamasına rağmen koynuma girdi yazmıştın kıza)
İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım
Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım .Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.Allahım nasıl tutuştular.Hiç aramayan kardeşlerı ablası benı aradı açmadım tlfnu.Tehditler seni yok ederım sana...www.kadinlarkulubu.com
Sonra millet üstüne gelince de kimseyi düşündüğümden değil sırf zehrimi akıtmak için yazdım dedin:
İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım
Vallahı ıyıkı yazmışım .Acayip eglenıorum:):) İyi eğlenceler :)))))))www.kadinlarkulubu.com
Bu ikisi farklı kişi evet ama senin zihniyetini belli ediyor. Rahat bırak milleti. Zaten kadına sarhoşken bir şeyler yazdım demişsin. Allah bilir neler söyledin. Bir de iftira atıcam diyorsun. Sanki sen iftira yüzünden ücretsiz izne çıkarıldın
2. Kadın olmakHiç üşenmedim eski konunuzu da okudum.
En basında size sordum diğer nişanlı olayı ne zaman oldu diye “neyden bahsettiğinizi bilmiyorum. “dediniz. Bal gibi de biliyorsunuz..
Ayrıca siz neden sürekli hayatında başka bir kadın olan adamlarla beraberlik yaşıyorsunuz ? Hadi adamlar pislik . Peki siz ? Bir kadın olarak yakıştırıyor musunuz kendinize ? Bir de sürekli adamların eşlerine falan ulaşıyorsunuz. Amacınız eşinden, nişanlısından ayrılıp size gelmesi , sizi tercih etmesi mi?
Böyle şeyler toplumda çok konuşuldu ve çabuk yayılır. Düştüğünüz durum ne kadar da kötü. Bu gönül işlerine biraz mola verip kendinizi toparlamaya bakın.
Baya sanane karisini aldatan kocasi sen degilsin sen sadece sebeb olmus kisisin umarim vijdanin sizliyordurNe demek bana ne :)
basından berı yalan soylemıs yahu ...Hiç yalan solememıstı bu zamana kadar .
eski konularını okudum da dinsizin hakkından imansız gelmiş. Seni istemeyen ve sürekli başkasıyla evlenicem diyen adamın nişanlısına -aranızda cinsel ilişki yaşanmamasına rağmen- sırf hırsından benim koynumdan çıkıp sana geldi diye mesaj atmışsın. Ortalık karışınca da iyi ki atmışım çok eğleniyorum şu an yazmışsın foruma. Ama buna rağmen evlenmişler.
Şu olaydaki kişi aynı kişi değil ama bu sefer sert kayaya çarpmışsın kadın senle uğraşmış az daha işinden olucakmışsın. Konuyu başta okuyunca kadına gıcık olmuştum kocasına toz kondurmuyor diye ama gerçekten dinsizin hakkından imansız geliyor.
mesaj attığın nişanlı kız ve adam senden nasıl intikam almayıp olayın peşini bıraktılarsa sen de bu olayda aynısını yap. Bu olayı daha fazla uzatıp ifşa edersen senin zararına olur, takıntılı metres yaftası yapıştırır millet.
Bu üyenin konularını çok iyi hatırlıyorum ya. Adamla aralarında birşey yok kaç ay önce görüşmüşler adam nişanlanıp bununla bağı tamamen kesiyor, bu da nişanlıya benim koynumdan cıkıp sana geldi yazıyor... halbuki adam yatmamış bile yani. Hani bu üyenin kafa yapısına göre yatakla bile kandıramamış adamı. Adam kurtulamıyor yıllardır, evlendi yine kurtulamıyor. Kadını düşündüğünden değil boşasın diye bekliyor sadece. İnşallah kadın boşamaz gerçekten.Siz gerçekten çok takıntılı bir insansınız. Kadın sizi boş yere şikayet etmemiştir eminim.
Üstteki mesajları 2020 kasımında yazmışsınız.
"Diğeri başka" dediğiniz adamla ilgili konularınız ağustos 2020. Ama bu adamla da 2018'de görüşmeye başlamışsınız. Aynı anda 2 adamla görüşüyordunuz ve biri nişanlı, biri evliydi sonucunu mu çıkaralım buradan, yoksa ikisinin de aynı kişi olduğu sonucunu mu? Hangisi daha çok işinize gelir söyleyin de ona göre yorum yapalım.
Ayrıca adamın evli olduğunu siz mi öğreniniz, arkadaşınız mı öğrendi ona da bir karar verin isterseniz.
Kendiniz için yapacağınız en iyi şey bu adamdan uzak durup doğru düzgün bir psikolojik yardım almak. Yoksa daha çook yakarsınız başınızı.
Aynı kişi değil ya. Bu adam başka birisi. Bu adamın karısını öğrenmek için kişisel verilerine bakmış işyeri aracılığıyla o yüzden ceza yedi. Ötekinin karısını zaten biliyordu. Bir de öteki adam büyük olay çıkardı buna daha bakmaz. Zaten bekarken de musmusunun zoruyla ilerliyormuş ilişkileriBu üyenin konularını çok iyi hatırlıyorum ya. Adamla aralarında birşey yok kaç ay önce görüşmüşler adam nişanlanıp bununla bağı tamamen kesiyor, bu da nişanlıya benim koynumdan cıkıp sana geldi yazıyor... halbuki adam yatmamış bile yani. Hani bu üyenin kafa yapısına göre yatakla bile kandıramamış adamı. Adam kurtulamıyor yıllardır, evlendi yine kurtulamıyor. Kadını düşündüğünden değil boşasın diye bekliyor sadece. İnşallah kadın boşamaz gerçekten.
Sonuçta 2 ilişkide de aynı şeyleri yaşatmış.Aynı kişi değil ya. Bu adam başka birisi. Bu adamın karısını öğrenmek için kişisel verilerine bakmış işyeri aracılığıyla o yüzden ceza yedi. Ötekinin karısını zaten biliyordu. Bir de öteki adam büyük olay çıkardı buna daha bakmaz. Zaten bekarken de musmusunun zoruyla ilerliyormuş ilişkileri
Aynı kişi değilse bile kendi açtığı konulara göre arada sadece 2 ay var.Aynı kişi değil ya. Bu adam başka birisi. Bu adamın karısını öğrenmek için kişisel verilerine bakmış işyeri aracılığıyla o yüzden ceza yedi. Ötekinin karısını zaten biliyordu. Bir de öteki adam büyük olay çıkardı buna daha bakmaz. Zaten bekarken de musmusunun zoruyla ilerliyormuş ilişkileri
Hırsından yapıyor ama kendine zarar veriyor. Nişanlıyla eski sevgilisi evlenmiş, bu konudaki adamla karısı hala evli. Millet hayatına devam ediyor.Aynı kişi değilse bile kendi açtığı konulara göre arada sadece 2 ay var.
Ama nişanlı olma için yıllar önce diyor.
2 ay için eşinin numarasını bulup arayacak kadar gözü dönmüş. Öncesinde yine benzer şeyi yapmış ve sıkıntı yaşamış üstelik.
Yaptıkları o kadar saçma ki.
İyi niyet diyor birde, kimi kandıriyorsa artık.
Tanıdıgım bırıydı ama yalan soylemıs.17 yasından berı tanıyorumbasından berı yalan soylemıs yahu ...
neyse hadı anlamadınız dıyelım burada bu tarz konular gordum gercekten bazıları anlamayabılıyor zaten telefonu ders calısıcam dıye kapatan bır ınsanın yalanına ınanan evlı oldugunu da anlamayabılır
evlı oldugunu ogrendıkten sonra gorusmeye devam etmedınız sonucta
kurum nıye sızı uzaklastırdı cıkarıcaz dedı evlı oldugunu ogrendıkten sonra gorusmedıysenız onu anlayamadım topluma ters dusecek sekılde yasam surenlerı kımse yanında ıstemez ama sız ogrendıkten sonra gorusmeyı kesmıssınız ? bıze anlatmadıgınız baska bırsey mı var
ıntıkama gelınce kadın kocasını boyle sevıyor demek kı bazıları da boyle sapık olur eşi gıder herkesle herseyı yasar bıle bıle buna devam eder ıster ne dıyelım onların tercıhı bu durumda ne gıbı bır ıntıkam yapılabılır kı bırbırlerını bulmuslar ıste ?
sız önunuze bakın gecmısı kurcalayıp durmayın takılı kalmayın adınızı bos yere evlı adamın yuvasını dagıtmaya calısan kadın durumuna dusurdunuz boyle gereksız ınsanlar ıcın gerek yok bu tarz seylere
bundan sonra da bırıyle gorustugunuz zaman ortak ınsanlara nasıl bırı oldugunu sorun sorusturun kımın ne oldugu bellı degıl bu devırde
Girdi yalan mı soyluyorum.Sex yapmadanda koyna gırılıyorHırsından yapıyor ama kendine zarar veriyor. Nişanlıyla eski sevgilisi evlenmiş, bu konudaki adamla karısı hala evli. Millet hayatına devam ediyor.
bir de bana iftira attılar diyor ama kendisi nişanlanan eski sevgilisiyle aralarında cinsel birliktelik yaşanmamasına rağmen (ki konu sahibi çok istemiş ama adam muhafazakar biri olduğundan istememiş) adama iftira atıp koynuma girdi demiş nişanlısına.
AnladımAynı kişi değilse bile kendi açtığı konulara göre arada sadece 2 ay var.
Ama nişanlı olma için yıllar önce diyor.
2 ay için eşinin numarasını bulup arayacak kadar gözü dönmüş. Öncesinde yine benzer şeyi yapmış ve sıkıntı yaşamış üstelik.
Yaptıkları o kadar saçma ki.
İyi niyet diyor birde, kimi kandıriyorsa artık.
Koynuna girmek deyince kadının seks yapmak olarak algılayacağını gayet iyi biliyordun. Neyse ki oyununa gelmemiş de evlenmişlerGirdi yalan mı soyluyorum.Sex yapmadanda koyna gırılıyor
Neyı ınkar edıcem.Gecmısı desıosun aynı deıl dıorum .Yırumunu yaptın saolSonuçta 2 ilişkide de aynı şeyleri yaşatmış.
Dün geceden beri sinirimi bozdu konu sahibi ben asla öyle demedim.o bu degil.o başka konu diye inkar ediyor birde.
Allah mesud etsınKoynuna girmek deyince kadının seks yapmak olarak algılayacağını gayet iyi biliyordun. Neyse ki oyununa gelmemiş de evlenmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?