- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.499
- 148
Ben sana dılemıyorum .Kalbını ıyılestırPeki flamefire.
Sana hayatta başarılar diliyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sana dılemıyorum .Kalbını ıyılestırPeki flamefire.
Sana hayatta başarılar diliyorum.![]()
Bu adam o adam adama yapmışsın bide burda kendini aklamaya çalışıyorsun.Bunun benım şu andakı konumla ne ılgısı var bırde
Trollemekle ne ılgısı var .Bu olayy kac yılın olayı neyın pesındesınız. Insanlara yaptıgım yorumlardan nelerı cıkarıosunuzGörüştüğüm kişi dün nişanlanmış!
Yoktu bılıorum .Hatta eminim .Zaten onu benden başka salakda çekmezdi :):)Haklısınız bi şarkı var ya kendim ettım kendım buldum diye Nisanlandigini bile kardeşinin instagramindan ogrenmissiniz Allah aşkına bu adam için biliyorum eminim gibi kesin şeyler söylemek sizin zekanızı küçültür bence...www.kadinlarkulubu.com
Şimdi git başka yerde trolle milleti.
Bak canımmm bırınde 10 yıldır benı seven ama gorusmedıgım diderındede çok sevdıgım yazıyor .Her seyı bırlestırıp bunu nıye gormuyosun.Asıl sana yazıkBu adam o adam adama yapmışsın bide burda kendini aklamaya çalışıyorsun.
O zaman sen geçmişte 10 yıl başka adamla birlikte oldun.
Sonra evlendin
Ne hikmetse seninle birlikte olan adam 2 günde nisanlaniyo siz nişanlısına haber veriyorsunuz ve aynı şeyi tekrar yaşıyorsunuz.
Adamı bırakmayanin siz olduğu açık.
Kadının sizi şikayet etmekten başka çaresi kalmamış yazık ya.
Sende iyilestır.Birinden cok sevdıgım dıgerındende benı seven ama kabul etmedıgım dıye bahsetmısım .Gercekten sıze yazık .Kim bilir kaç ilişkinin sağlığını bozmuş kadınları ne hale getirmiş burda bide git kalbini iyilestir diyo![]()
Aynı kişiler deıl .Dedektıflıgı bırakın.Ben konu acmaya geldım .Konumla ılgılı yorum yap.Tutmus yorumlarımı okumus ya saka gıbı :):).Iyıkı her anımı anlatmamısım .Unı yıllarımı flnda yazayım oblarlada bagdastırBu adam o adam adama yapmışsın bide burda kendini aklamaya çalışıyorsun.
O zaman sen geçmişte 10 yıl başka adamla birlikte oldun.
Sonra evlendin
Ne hikmetse seninle birlikte olan adam 2 günde nisanlaniyo siz nişanlısına haber veriyorsunuz ve aynı şeyi tekrar yaşıyorsunuz.
Adamı bırakmayanin siz olduğu açık.
Kadının sizi şikayet etmekten başka çaresi kalmamış yazık ya.
10 yıllık sevgilin 2 günde nisanlanmis senin kokun üzerindeyken sende yazık kız bilsin diye haber vermişsin sonuç onlar evlenmiş.Aynı kişiler deıl .Dedektıflıgı bırakın.Ben konu acmaya geldım .Konumla ılgılı yorum yap.Tutmus yorumlarımı okumus ya saka gıbı :):).Iyıkı her anımı anlatmamısım .Unı yıllarımı flnda yazayım oblarlada bagdastır
Eskılerı açmak yerıne destek olmak cok mu zor ?Ben hatalarımı zaten bılıyorum .10 yıllık sevgilin 2 günde nisanlanmis senin kokun üzerindeyken sende yazık kız bilsin diye haber vermişsin sonuç onlar evlenmiş.
Sonra sen evlenmişsin 4 ay sonra ayrilmissin.
Daha önce seni seven ama senin sevmediğin birisi varmış.ayrildigini duymuş.sevgili olmuşsunuz.yillar sonra onun evli olduğunu öğrenmişsin ve karısına söylemişsin.karisi da seni işinden etmiş.
Neden 3 ilişkinin 2 sinde sen başka kadınları bu adam beni sizinle aldattı fikrini dayatmaya çalışıyosun.
Aldatan kadın sensin özellikle en son işinden olduğun ilişkide.
Şimdi burada da ben bişey yapmadım iyilik yaptım şimdi de intikam Alicam bana destek verin diyosun.
Burada yaşadıklarıni yazdiysan ve buradaki insanlardan fikir almak istiyorsan normal olmadığını kabul et ve destek al.
Az önce hiç bir hatani kabul etmedin.Eskılerı açmak yerıne destek olmak cok mu zor ?Ben hatalarımı zaten bılıyorum .
Artık karı-kocanın yakasını bıraksan iyi olacak. herkes hayatına bakıyor. Bak konularını biliyorum. sen yasal olmayan yollardan adamımn medeni durumuna baktın ve bu yüzden de sıkıntı yaşadın. Yetmedi gittin karısına söyledin karısı eşini affetti. Eşini affetti diye sinirlendin kadını rahatsız etmeye devam ettin. E kadın seni durduramayınca da iş yerine şikayet etti. Ne yapsın senden kurtulmak için. Bırak hayatlarını yaşamaya devam etsinler. Sen de öyle.Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
Artık karı-kocanın yakasını bıraksan iyi olacak. herkes hayatına bakıyor. Bak konularını biliyorum. sen yasal olmayan yollardan adamımn medeni durumuna baktın ve bu yüzden de sıkıntı yaşadın. Yetmedi gittin karısına söyledin karısı eşini affetti. Eşini affetti diye sinirlendin kadını rahatsız etmeye devam ettin. E kadın seni durduramayınca da iş yerine şikayet etti. Ne yapsın senden kurtulmak için. Bırak hayatlarını yaşamaya devam etsinler. Sen de öyle.
Bu kadar takıntı ancak sana zarar veriyor farkında değil misin? herkes hayatına bir şekilde devam ediyor
Tesekkur ederımKocası kadını aldattımı aldattı. Sizde ifşa ettiniz dimi? Bence tamam yapılacak yapılmış.
Bugün sizinle olan adam emin olun yarında başkalarıyla olur.
Bırakın kadın düşünsün.
artık yapılacak birşey yok.
Görmeyin duymayın.
Ha bu arada ibre bir gün size dönerse elinizde kanıtınız varmı? Bence vardır. Boşverin gerisini onlar düşünsün.
Çok haklısınız tesekkur ederımOlan olmuş artık bırak ne halleri varsa görsünler,o kadın daha çok kadınlarla uğraşır merak etme
Aynı konular degılkı sız aynı ınsanlarmış gıbı bıllestırıosunuz gecmısı arastırıp bi yerlerden bıseyler cıkarmaya bakıosunuz .Herkes hata yapar benımde hatalarım var ama aiz yazdıgım her seyı bırlestırmıssınız .Umarım hatasız hayatınız olurAz önce hiç bir hatani kabul etmedin.
Yazdığın şeyi bile ben yazmadım çıkart dedin.
Gösterince o başka hikayem diye söyledin.
Eğer en başta başka arkadaş bunları söylediğinde evet ben bunları yaşadım şuan iyi değilim destek olun deseniz ben hiç bakmazdim bile
Ne bekliyordunuz?Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
Burdan şu çıkıyor evli adamla konusup karısıda bilsin diyerek esasen adamdan intimak almak istemişiniz kadın kesin kocasına hesap sormuştur o mesele ayrı ama size de sormuş hesabını işinden etmiş nerdeyse halen intikam diyorsunuz hiçbir kadın size karşı susmaz bir halt yemişiniz onla oturun daha kadının huzuruyla ugraşmısunız az bile yapmış be
Kanıtlarımla gıttım benımle konulmadın zamanda senınle konuşmuş sen dulsun ben nıkahlıyım dedıNe bekliyordunuz?
Erkekler yalan söyler, kadınlar inanır.
Bu böyledir.
Adam size uzun zaman yalan söylemiş, inanmışsınız.
Tabii ki karısı da inanır.
Keşke soğukkanlı davranıp önce kanıtlarınızı toplayıp sonra kadına sunsaydınız. En azından aldığınız risklere değerdi.