İntikam Almak İstiyorum

Bu arada bu kisiyle bir araya gelmenize vesile olan "arkadaşlarınizla" yuzlestiniz mi? Madem adam evliydi neden sizinle ilgili haber ulaştırmışlar ona?
Soyledım .Ben sen bılıosun sandım dıo .Arkadas deıl onlar yılan

İntikam köpek işidir civcivler bedel ödetir diyoruz ve hayatımıza bakıyoruz zaten evliymiş ne gerek var güzelim hayatını böyle ızdıraba çevirmeye.Toparlan ve hayatına bak mutlu ol

Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
Yerinizde olsam aynı hisse kapılirdim muhtemelen . İntikam almak ben de onların canını sıkmak gibi bazen susmak daha çok can yakar daha çok insanları dehşete düşürür dengesini bozar bunu öğrendigimden beri kimseyle münakaşaya girmiyorum bence bosverin öyle bir adam yarın bir başkası ile de görüşecek hayat kendi intikamını kendisi alıyor bekleyin derim

sizin, adamın eşine bu durumu iyi niyetle anlatmadığınıza eminim ama ispatlayamam.

Konunuz beni çok rahatsız etti. Size üzülsem mi kızsam mı bilemedim. Keşke hiç iletişime geçmeseydiniz karşı tarafla. Şuan onlarin iyi olması sizi rahatsız ediyordur ama emin olun fırtınalar kopuyordur karşı tarafta. Karşıdaki kadın eşini affetmis görünüyor ama bir şekilde suçlayacak biri gerekiyor. Ve bu siz oldunuz. Çünkü eşini affetmeyi seçti. Eğer siz en ufacık birşey dahi yaparsanız emin olun çok çok daha kötü olacak her şey. Eğer arkadaşlar önceki konularınızı yazmasaydi "bu konu ile ilgili tek hataniz karşı tarafla iletişime geçmek olmuş, çünkü evli olduğunu bilmiyordunuz" derdim. Ama siz daha önce de başka bir ilişkide karşı tarafla iletişime geçmişsiniz. Bu nedenle buna hata diyemiyorum artık. Numaranızı ve mümkünse işinizi
Tesekkur ederım

Yerinizde olsam aynı hisse kapılirdim muhtemelen . İntikam almak ben de onların canını sıkmak gibi bazen susmak daha çok can yakar daha çok insanları dehşete düşürür dengesini bozar bunu öğrendigimden beri kimseyle münakaşaya girmiyorum bence bosverin öyle bir adam yarın bir başkası ile de görüşecek hayat kendi intikamını kendisi alıyor bekleyin derim
Tesekkur ederım .Isın ucunda işim var susuyorum be yuzden

iş yerinden adam da o işle bağlantılı mı diye mi uzaklaştırma aldınız yoksa sistemlerini kullandığınız için mi ?
karşınızdaki insanlar kör-topal birbirleri ile devam ediyor, daha fazla karışmayın. intikam alacak pozisyonda değilsiniz.
Sistemlerle ılgılı

Sen kadınla niye uğraşıyorsun ki ?İyi niyetle mi yaptın ?Hiç sanmıyorum kusura bakma
Kadın kocasından ayrılsın diye yaptın
İyi niyetli olsan asla muhattap olmazdın
Bana eski sevgilim yazmıştı evli olduğunu sosyal medyadan öğrenmiştim .Adamın ağzının payını verip gönderdim .tehdit ettim karısına söylemekle
Ama yapmadım uğraşamam kimseyle herkes kocasına sahip çıksın banane
Ben mi kadını uyandırıcam
Benim zaten işim olmaz o adamla
Bu tip şeyler sana zarar verir sadece
Bence bu olayı artık unut önüne bak
Evet sen harikasın ben kötüyüm bebeım.Helal olsun sana

5 ay uzaklaştırılmışsınız biraz daha muhatap olursanız işten atılmaya gider. Sizin yerinizde olsam başka bir işe geçmeye çalışırdım. Orada durumunuz çok zor. Evli bir adamla birlikte oldunuz diye imajınız baya zedelenmiştir.
Ama siz o kadar zaman nasıl anlamadınız evli olduğunu hayret doğrusu. Belki sezdiniz ama fazla kurcalamadınız belli ki.
Dediğim gibi zor durumdasınız. O kadına zarar veremezsiniz hayatta evliliğini bitirmez. Yani intikam alabilmeniz pek mümkün değil. Ancak siz zarar görürsünüz.

5 ay uzaklaştırılmışsınız biraz daha muhatap olursanız işten atılmaya gider. Sizin yerinizde olsam başka bir işe geçmeye çalışırdım. Orada durumunuz çok zor. Evli bir adamla birlikte oldunuz diye imajınız baya zedelenmiştir.
Ama siz o kadar zaman nasıl anlamadınız evli olduğunu hayret doğrusu. Belki sezdiniz ama fazla kurcalamadınız belli ki.
Dediğim gibi zor durumdasınız. O kadına zarar veremezsiniz hayatta evliliğini bitirmez. Yani intikam alabilmeniz pek mümkün değil. Ancak siz zarar görürsünüz.
Tesekkur ederım .

Yok zedelenmedi.İşyerım tanıyor benı ama sıstemle ılgılı hırıs yaprtıgım ıcın ucretsız ızın verdı

Back