- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.499
- 148
Siz konuya cevap verın vermek ıstemıosanızda vermeyın.Görüştüğünüz kişinin ailesi istememiş, hani siz mesaj atmışsınız nişanlısına . O olay işte . Ne zaman oldu ? Yakın bir zamanda mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz konuya cevap verın vermek ıstemıosanızda vermeyın.Görüştüğünüz kişinin ailesi istememiş, hani siz mesaj atmışsınız nişanlısına . O olay işte . Ne zaman oldu ? Yakın bir zamanda mı ?
İş yerinde zaten mimlenmişsinizİşin ıcunda işim var .Çirkeflıkte 1 numara .Tencere kapak resmen .Beb susacak ınsan deılım de neyse artık
Düşündugu ıcın zaten kudurmuş kopek gıbı mesaj atıo bana başka seyler dusunmelıyımİş yerinde zaten mimlenmişsiniz
Siz bısıler yaparsanız karşı taraf yine harekete geçecek ve bu konu uzayıp gidecek. Ve tabii ki eşinin peşini bırakmadıgınızı düşünecek.
Numaranızı değiştirin ve olanları unutunDüşündugu ıcın zaten kudurmuş kopek gıbı mesaj atıo bana başka seyler dusunmelıyım
Bu bebım konum deıl ben bu konuya yorum yaptım:):)Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!
Yanı senınde erkek arkadasın var.Sevgılınmı kankanmı ?www.kadinlarkulubu.com
2-3 tane daha var isterseniz tekrar okuyun kendinizle celismeyin
Tesekkur ederımNumaranızı değiştirin ve olanları unutun
Yorumlarda var zaten istese ilişkide yaşardım ama istemedi.Bu bebım konum deıl ben bu konuya yorum yaptım:):)
Kız benım gibi kadına yazmasın dıye daha da kotu olur dıye yorum yaptım.Umarım yazmamıştır .Iyı kontrol edememıssınızGörüştüğüm kişi dün nişanlanmış!
Yanı senınde erkek arkadasın var.Sevgılınmı kankanmı ?www.kadinlarkulubu.com
2-3 tane daha var isterseniz tekrar okuyun kendinizle celismeyin
Ben ıstese ılıskı yasardım seklınde yorum yazmadım .Cıkarın o yazıyı.Yorumlarda var zaten istese ilişkide yaşardım ama istemedi.
2 gün sonra nişanlandı.
Daha üzerinde koKum vardı kıza aradım söyledim ben suçlu oldum.
Ayrildigimi duymuş zaten 4 ay evli kaldım.
Hepsini tek tek yazdırma sen yazmissin.
Diğer konu sahibinin ne yaptığını falan konuşmuyoruz.Kız benım gibi kadına yazmasın dıye daha da kotu olur dıye yorum yaptım.Umarım yazmamıştır .Iyı kontrol edememıssınız
İstese ılıskı yasardım nedır yahu konu benım deıl dıorumYorumlarda var zaten istese ilişkide yaşardım ama istemedi.
2 gün sonra nişanlandı.
Daha üzerinde koKum vardı kıza aradım söyledim ben suçlu oldum.
Ayrildigimi duymuş zaten 4 ay evli kaldım.
Hepsini tek tek yazdırma sen yazmissin.
PekiBen ıstese ılıskı yasardım seklınde yorum yazmadım .Cıkarın o yazıyı.
O adam bu adam deıl o bu olaydan yıllar once olmuş bır olayDiğer konu sahibinin ne yaptığını falan konuşmuyoruz.
Adamla 10 yıl birlikteydik yazmışsınız
2 günde nişanlandı yazmışsınız.
Diğer arkadaşları yalancı çıkartmaya çalışmıştım burda ama problem sende.
Var tabi. Ağzına bi ton laf gelsede asla sükunetini bozma gerçekten orda olmadıklarını var olmadıklarını falan düşün başk şeylere işlere yoğunlaşGörmezden gelmenın formulu var mı
Peki flamefire.Neye baktıgını bılmıorum.Aynı ınsanlar deıl .Her actıgım konuyu yenısıne baglamayın.Bır kezde arkadasım ıcın acmıstım sensın dıye dırettınız.Yazmış oldugun konu uzerınden yorum yap neden dedektıflık yapıosun?
Bunun benım şu andakı konumla ne ılgısı var bırdeDiğer konu sahibinin ne yaptığını falan konuşmuyoruz.
Adamla 10 yıl birlikteydik yazmışsınız
2 günde nişanlandı yazmışsınız.
Diğer arkadaşları yalancı çıkartmaya çalışmıştım burda ama problem sende.
Aynı kişiler deıl .Toksıt bır ılıskım vardı ondan bahsedıyordum .Taaaaa yıllar once kı bır olay .Sende gıt baska yerde gazetecılık yapGörüştüğüm kişi dün nişanlanmış!
Yoktu bılıorum .Hatta eminim .Zaten onu benden başka salakda çekmezdi :):)Haklısınız bi şarkı var ya kendim ettım kendım buldum diye Nisanlandigini bile kardeşinin instagramindan ogrenmissiniz Allah aşkına bu adam için biliyorum eminim gibi kesin şeyler söylemek sizin zekanızı küçültür bence...www.kadinlarkulubu.com
Şimdi git başka yerde trolle milleti.