Bir mesajınızda Tanrı beni duymuyor gibi bir şey yazmışsınız.
Tanrı sizi duyuyor, görüyor ve çok seviyor.
Nereden biliyorum biliyor musunuz, ben intiharın eşiğindeyken o beni kurtardı.
İsa Mesih imanlısı olup olmadığınızı bilmiyorum ama O'ndan şifa isteyin. Sizi yanıtlayacaktır.
-Şimdiye dek benim adımla bir şey dilemediniz. Dileyin, alacaksınız. Öyle ki, sevinciniz tam olsun.
-Hiç kaygılanmayın; her konudaki dileklerinizi, Tanrı'ya dua edip yalvararak şükranla bildirin. O zaman Tanrı'nın her kavrayışı aşan esenliği Mesih İsa aracılığıyla yüreklerinizi ve düşüncelerinizi koruyacaktır.
-Ama Tanrınız RAB'bi arayacaksınız. Bütün yüreğinizle, bütün canınızla ararsanız, O'nu bulacaksınız.
Şifayı Rab'den isteyin. O sizi seviyor. Lütfen yüreğinizde ne varsa ona götürün. Başkaları size der güçlü ol bırakma kendini diye falan ama insanız. Sınırlıyız. Rab'be ihtiyacımız var. Artık yaşamak istemediğim noktada yalnızca O'nunla konuştum. Rab İsa bana şifa verdi. 3 ay önce de iman ettim. Rab'bi arayın, O uzakta değil.
Yüreğinizde ne varsa, nasıl konuşmak istiyorsanız ona götürün. O'nu tanımak istiyorsanız O size kendini tanıtacaktır zaten. Unutmayın, Rab iyidir. Kötülük iblistendir. Bu yüzden konuşun, nasıl istiyorsanız. Yeter ki ilişkiniz olsun. :) Esenlikler.